Croaziere 6 Best West Coast

Croazierele sunt una dintre cele mai bune modalități de a călători, mai ales dacă îți dorești o vacanță complet relaxantă, fără griji sau stresuri. Zborul către o locație și explorarea acesteia poate fi distractiv, dar vine și cu anumite dezavantaje precum nevoia de a călători și a fi limitat în ceea ce privește activitățile și lucrurile de făcut. Pe de altă parte, croazierele ne permit să vizităm mai multe locații din confortul unei nave imense, complet echipate, cu toate alimentele, activitățile și aranjamentele noastre de călătorie îngrijite.

Prin urmare, nu este de mirare că croazierele devin din ce în ce mai populare în timpurile moderne, pe măsură ce stilul de viață al oamenilor devine mai agitat și cu toții avem nevoie de câteva zile pentru a ne îndepărta de toate și pentru a ne distra. Croazierele pot fi savurate peste tot în lume, de la cele mai îndepărtate zone ale Asiei până la insulele Caraibelor și râurile Europei, dar dacă preferați ceva mai aproape de casă, de ce să nu luați în considerare o croazieră de-a lungul Coastei de Vest?

Cele mai bune croaziere pe coasta de vest

Princess Cruises și Holland America Line sunt câteva dintre principalele linii de croaziere care operează de-a lungul Coastei de Vest a Americii de Nord, vizitând locații din California în Statele Unite până la Columbia Britanică din Canada. Dacă sunteți în căutarea de a viziona obiectivele pitorești și sunetele de pe coasta Pacificului, următoarele croaziere sunt unele dintre cele mai bune opțiuni disponibile.

- Princess Cruises - 4 Noaptea evadare pe coasta de vest cu Santa Barbara

Escapada 4 Night West Coast cu Santa Barbara de la Princess Cruises este una dintre cele mai populare și mai bine cotate croaziere pe West Coast. Această linie pleacă de la San Pedro în zona Los Angeles și se îndreaptă în primul rând spre nord pentru a se opri în frumoasa stațiune Santa Barbara, înainte de a face o excursie la sud de graniță și a se opri la Ensenada, în Mexic. O mulțime de activități distractive pot fi savurate în această croazieră, iar prețurile încep de la mai puțin de $ 50 pe noapte.

- Holland America Line - 4 Night Pacific Coast Northbound

Unele dintre cele mai frumoase obiective turistice de-a lungul Coastei de Vest pot fi găsite spre nord, astfel că această croazieră 4 Night Pacific Coast Northbound de la Holland America Line oferă o modalitate palpitantă și plăcută de a verifica unele dintre cele mai frumoase peisaje din această parte particulară a Americii de Nord. linia țărmului. Croaziera începe în San Diego, urcând peste granița internațională și apelând la Victoria și Vancouver, în Canada.

- Princess Cruises - 3 Night Pacific Coast Northbound

Dacă nu aveți prea mult timp la dispoziție, dar doriți să vă bucurați de frumusețea uluitoare a Coastei de Vest și să faceți câteva amintiri magice pe parcurs, acest 3 Night Pacific Coast Northbound de la Princess Cruises este o opțiune excelentă. Diferite tipuri de camere sunt disponibile la tarife accesibile, iar croaziera începe de la San Pedro, ușor accesibilă pentru oricine din zona LA. De acolo, se îndreaptă spre nord și se oprește spre superbul oraș Vancouver din Columbia Britanică.

- Princess Cruises - 7 Night Classic Coast California

Dacă doriți să petreceți o săptămână întreagă explorând superba coastă din California, nu este nevoie să vă plimbați pe Autostrada Pacificului; încercați în schimb această croazieră 7 Night Classic pe California Coast! Această croazieră de o săptămână începe în San Pedro și apelează la unele dintre cele mai iconice, frumoase locații din California precum San Diego, San Francisco și Monterey. De asemenea, se îndreaptă spre sud pentru o porție de viață mexicană, cu o oprire la Ensenada. Vedeți frumusețea Statului de Aur ca niciodată înainte cu această croazieră foarte apreciată.

- Princess Cruises - 7 Noaptea Pacific Wine Country

Permiteți-vă simțurile la bordul Prințesei Insulare în această croazieră excepțională din California. Turneul 7 Night Pacific Wine Country, după cum sugerează și numele său, explorează unele dintre zonele cheie de vinificare de-a lungul coastei californiene precum Santa Barbara și San Francisco. Vă veți opri, de asemenea, în Astoria, Oregon, precum și în orașele Vancouver și Victoria din Columbia Britanică, făcând din această croazieră West Coast una dintre cele mai variate și interesante opțiuni de ales.

- Princess Cruises - 3 Night Pacific Pacific

Dacă doriți să vedeți Coasta de Vest dintr-un unghi cu totul nou, de ce să nu luați în considerare această croazieră 3 Night Pacific de înaltă calitate și la prețuri accesibile prin Princess Cruises? Acest traseu începe de fapt în Canada, cu nava de croazieră pornind din orașul Vancouver, Columbia Britanică și se îndreaptă spre sud. Simțiți că temperatura crește și soarele strălucind mai mult pe măsură ce ajungeți pe țărmurile Statului de Aur, oprindu-vă la San Pedro și lăsând pe toți să exploreze și să aprecieze obiectivele și sunetele Orașului Îngerilor.