Cele Mai Bune Teatre 7 Drive-In Din Maine

În timp ce statul Maine poate fi situat mai la nord decât unele zone ale țării Canada și de multe ori se confruntă cu o vreme destul de rece, se întâmplă, de asemenea, să fie unul dintre primele state din țară care să deschidă un cinematograf. Teatrul Saco Drive-in s-a deschis încă din anul 1939. La mijlocul lui 1950, existau treizeci și nouă de cinematografe în aer liber în toată statul. Astăzi, doar șapte drive-ins rămân în funcțiune în Maine, inclusiv Saco Drive-in. Datorită vremii reci, sezonul deschis pentru aceste drive-uri este practic doar vara.

1. Bridgton Drive-in


Bridgton Drive-in cinematograf s-a deschis inițial ca doar un cinematograf în aer liber cu un singur ecran în anul 1957. Un al doilea mare ecran de film în aer liber a fost adăugat la drive-in-ul teatrului din 2000. Intrarea este deschisă sezonieră, sezonul deschis fiind de obicei începând cu luna mai până în luna septembrie. Funcțiile duble sunt afișate în această perioadă pe o noapte. La fel de bine, clienții își pot lăsa acasă cardurile de credit și cardurile de debit, deoarece atât standul de concesiune cât și box office acceptă doar numerar. Proiectoarele digitale de ultimă generație sunt utilizate pentru ecranizarea filmelor.

383 Portland Rd, Bridgton, ME 04009, Telefon: 207-647-8666

2. Cinematografe de măsurare îngustă


Cinematograful Narrow Gauge, care are o temă de cale ferată, este un multiplex echipat cu 3D, care a introdus un teatru de antrenare care poate găzdui maximum șaizeci de mașini în timpul unei spectacole pe terenurile sale în stilul stadionului. Unitatea de teatru încasează pentru fiecare vehicul, mai degrabă decât pentru fiecare persoană. Prețurile de intrare sunt mai ieftine în zilele săptămânii, când doar un singur film este ecranizat la Narrow Gauge. În week-end, funcțiile duble sunt prezentate pentru un preț de admitere ușor mai mare. Drive-in-ul oferă încă o sumă foarte bună atât pentru caracteristici simple cât și duble, cu încărcare numai pentru vehicul. Cardurile de credit și debit sunt acceptate.

15 Front St, Farmington, ME 04938, Telefon: 207-778-4877

3. Bangor Drive-in


Bangor Drive-in s-a deschis pentru prima dată în 1950 cu un singur ecran de film mare în aer liber. Un ecran de film suplimentar a fost adăugat la locul de filmare în aer liber în anul 1978, transformând drive-in-ul într-un cinematograf cu două imagini. Numai numerar este acceptat la cabina de bilete, cu toate acestea, Snack Bar acceptă atât numerar, cât și carduri de credit majore. Bangor Drive-in este deschis sezonier de la sfârșitul primăverii până la începutul toamnei. În acest interval de timp, teatrul în aer liber prezintă funcții duble de cinci nopți în fiecare săptămână. Este închis luni și marți. Animalele de companie care sunt bine purtate și lease sunt permise.

1674 Hammond St, Hermon, ME 04401, Telefon: 207-922-3878

4. Skylite Drive-in


Teatrul de film Skylite Drive-in din Madawaska, Maine este cel mai nordic teatru de conducere din Statele Unite. Clienții ar putea efectiv să meargă în Canada de la locul de filmare în aer liber, dacă ar dori acest lucru. Teatrul de intrare este de fapt mai la nord decât orașul Montreal din Canada și poate fi găsit de-a lungul Rutei 1, versiunea proprie a Coastei de Est a celebrului Route 66. Drive-in-ul este deschis sezonier, prezentând filme de prima filmare într-o atmosferă mai veche. Există, de asemenea, un snack bar care oferă tratările tipice de cinema. Drive-in-ul are o capacitate maximă de trei sute de mașini.

304 11th Ave, Madawaska, ME 04756, Telefon: 207-728-7583

5. Saco Drive-in


Teatrul de film Saco Drive-in este cel mai vechi drive-in rămas în statul Maine și al treilea cel mai vechi drive-in din țară încă în funcțiune. Drive-in-ul, care s-a deschis pentru prima dată în anul 1939, are un singur ecran mare de film în aer liber și este situat chiar în afara orașului Portland. Istoricul cinematograf în aer liber este capabil să găzduiască până la cinci sute de vehicule pentru o spectacol, ceea ce face ca drive-in-ul să fie unul destul de mare. Datorită locației sale până la nord, Saco Drive-in nu se deschide de obicei până la mijlocul lunii mai pentru sezonul său, care în general se desfășoară până în septembrie.

969 Portland Rd, Saco, ME 04072, Telefon: 207-284-1016

6. Skowhegan Drive-in


Teatrul Drive-in Skowhegan funcționează încă din anul 1954. Este un spațiu de film cu un singur ecran în aer liber, care este deschis sezonier, începând în general weekendul Memorial Day până în weekend-ul Zilei Muncii. Intrarea este deschisă vineri și sâmbătă seara, în timp ce școlile sunt în sesiune. În timpul verii, filmele sunt afișate vineri, sâmbătă și duminică. Animalele de companie nu sunt permise pe motivele din Skowhegan, iar în timp ce clienții pot aduce mâncare și băuturi în afara, drive-in-ul își încurajează cu tărie clienții să cumpere gustări de la standul de concesiune. Atât cabina de bilete, cât și standul de concesiune sunt doar în numerar.

201 Waterville Rd, Skowhegan, ME 04976, Telefon: 207-474-9277

7. Pride's Corner Drive-in


Teatrul Pride's Corner Drive-in deschis inițial în anul 1953. Locul de film în aer liber s-a deschis sezonier în fiecare an până la 2015. În acest moment, familia care a deținut și a operat drive-in-ul încerca să decidă dacă ar trebui să transforme drive-in-ul în proiecție digitală sau să îl închidă definitiv. Proiecția digitală a fost introdusă în drive-in, iar Pride's Corner s-a redeschis în 2017. În lunile de vară, intrarea este deschisă șapte zile pe săptămână, fiind deschisă de obicei doar în weekend-urile mai devreme din sezon. În septembrie și octombrie, este deschis în general vineri și sâmbătă.

651 Bridgetown Rd, Westbrook, ME 04092, Telefon: 207-797-3154