7 Best St Maarten Beach

Când vă imaginați destinația de vacanță de vis, există șanse mari ca plajele frumoase și apele calde să fie o parte din viziunea dvs. Oamenii călătoresc peste tot în lume pentru a vizita cele mai frumoase plaje și pentru a-și cufunda picioarele în cele mai primitoare mări și oceane, iar multe dintre cele mai populare orașe turistice din lume sunt situate chiar pe coasta lămpii, cu o mulțime de plaje minunate pentru rezidenți și turiști. se bucură.

Caraibe este un punct turistic foarte popular, cu o multitudine de insule paradisiacale din care să alegi. Aceste insule găzduiesc unele dintre cele mai luxoase stațiuni din lume, jungluri luxuriante și plaje care îți taie respirația, iar St Maarten este un exemplu fin. Această țară insulară face parte din Regatul Țărilor de Jos și acoperă 40% mai mic din insula Saint Martin, restul 60% fiind controlat de Franța. Insula are o mulțime de istorie în spatele ei și este o destinație turistică extrem de populară, cu o multitudine de plaje acoperite de copaci și ape cristaline care așteaptă să vă întâmpine.

Cele mai bune plaje din St Maarten

Multe dintre plajele de pe insula St Martin se găsesc în jumătatea insulei ocupată de francezi, dar secțiunea din sudul St Maarten găzduiește, de asemenea, partea sa corectă de plaje de lux, în stil poștal și golfuri. Înot, surf, scufundări, treabă și multe alte activități pe bază de apă pot fi savurate pe plajele din St Maarten, și există o mulțime de locuri de relaxare pentru a sta pur și simplu sau a sta pe nisip și a lăsa ziua mai departe. Insula este un adevărat refugiu pentru iubitorii de plajă, așa că haideți să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune plaje pe care le-ați dori să vedeți în următoarea călătorie la St Maarten.

- Plaja Maho

Poate cea mai cunoscută plajă din St Maarten, plaja Maho este cunoscută în întreaga lume datorită apropierii de aeroportul prințesa Juliana din apropiere. Plaja este de fapt situată chiar lângă pista principală a aeroportului, ceea ce duce la câteva fotografii și videoclipuri cu adevărat impresionante, care arată jeturi imense de aterizare și decolare, zburând chiar peste plaja în sine. Mulți oameni vizitează această plajă doar pentru a urmări avioanele și a simți întreaga forță a vântului pe măsură ce trec cu viteză, dar plaja este, de asemenea, un loc drăguț pentru a pur și simplu agăța și a face niște înot și băi de soare. Această plajă se găsește spre vest, nu departe de granița cu partea franceză a insulei.

- Cupecoy

Cupecoy este de fapt o grămadă de plaje mici, toate legate între ele, despărțite doar de stânci cu linii de copaci și afluențe stâncoase. Priveliștile de pe aceste plaje din St Maarten sunt foarte speciale, iar aceasta este cea mai vestică plajă de pe partea olandeză a insulei. Mulți oameni se adună la plajele Cupecoy pentru a urmări apusul soarelui și a lua în minunat obiectivele splendide din jurul lor.

- Golful Geneve

Dacă doriți să mergeți la înot la St Maarten, Geneve Bay este locul unde să fiți. Situată în partea de est a insulei, unde linia țărmului se curbește în jurul ei, acest mic golf creează un spațiu cald de înot natural, pentru ca oamenii de toate vârstele să se bucure. De asemenea, plimbările pitorești pe coastă pot fi savurate la Geneve Bay și puteți face drumeții între această plajă și plaja Guana Bay din apropiere, care este un alt loc popular de surfing și înot.

- Plaja Burgeaux

Dacă sperați să faceți surfing la St Maarten, Burgeaux Beach este un loc minunat pentru început. Unele valuri mari frumoase se pot aduna în jurul acestei mici golfuri stâncoase, și este, de asemenea, un loc frumos pentru a înveli și a explora. Peisajul din jur ajută Burgeaux Beach să se simtă frumos și intim, oferind un grad bun de confidențialitate și confort pe care unele dintre celelalte plaje din St Maarten pur și simplu nu le pot oferi.

- Micul golf

Clasat constant ca una dintre cele mai importante plaje oriunde în Caraibe, Little Bay este situat în partea sudică centrală a St Maarten. Motivul pentru care această plajă este atât de populară se datorează formării sale unice. Peninsula Fort Amsterdam din apropiere ajută de fapt la protejarea golfului de curent, rezultând niște ape foarte calme, blânde, perfecte pentru familiile de a merge la înot. Fauna sălbatică a fost, de asemenea, dusă în acest loc, cu o mulțime de păsări care aleg să cuibărească în jurul vegetație.

- Golful Mullet

O plajă extrem de turistică, Mullet Bay este convenabil situată chiar lângă un teren de golf local, ceea ce o face o modalitate drăguță de a-ți petrece ziua după o lungă sesiune pe verde. Surful și înotul sunt populare pe această plajă din St Maarten, valurile având posibilitatea de a atinge niște înălțimi foarte impresionante, iar nisipurile albe din Golful Mullet sunt deosebit de moi și mătăsoase.

- Golful Cay

Pentru iubitorii de natură și pasionații de aer liber, Cay Bay este locul perfect din St Maarten. Este unul dintre comorile puțin cunoscute ale insulei, cu o plajă mică și liniștită, care nu adună niciodată într-adevăr mulțimi mari, în ciuda priveliștilor sale frumoase și a apelor primitoare. Există o mulțime de trasee drumeții frumoase în această zonă, drumețiile cu ponei și ciclismul montan sunt foarte populare. Scufundarea la această plajă din St Maarten este o altă modalitate superioară de a petrece ziua, cu o viață marină cu adevărat incredibilă care așteaptă să fie descoperită.