8 Cascade Frumoase În Maryland

Cascadele sunt unele dintre cele mai magnifice creații ale naturii, iar statul Maryland este acasă pentru o bună mână de ele. Cascadele pe care le-am enumerat mai jos sunt împrăștiate în diverse locații, deși Swallow Falls State Park găzduiește trei dintre cele de pe lista noastră. Aceste cascade variază în lungime și ușurință de acces, dar toate sunt la fel de uluitoare și merită vizitate. Unele dintre site-urile care nu trebuie ratate includ cea mai mare cascadă în cascada din Maryland, Cunningham Falls, precum și cea mai mare cascadă cu căderi libere, Muddy Creek Falls.

1. Cascade Falls


Vizitatorii pot porni din Orange Grove Area pentru o plimbare de 2.2 mile pe o potecă de buclă care îi va conduce către Cascade Falls. Poteca este destul de ușoară, așa că este o alegere bună pentru începători, deși poate fi abruptă în anumite secțiuni, ceea ce o face potrivită mai ales pentru a folosi piciorul, mai degrabă decât cu bicicleta. Merită călătoria deoarece mersul pe traseu le va oferi vizitatorilor o ocazie de a vedea frumoasele Cascade Cascade, precum și rapidele care urmează. Este minunat pentru cei care caută o evadare rapidă din rutina lor zilnică, iar împrejurimile relaxante sunt un loc minunat pentru a vă întineri după o zi aglomerată.

Elkridge, MD 21075

2. Cunningham Falls


Situată într-un parc de stat cu același nume, Cunningham Falls este cea mai mare cascadă în cascadă din Maryland. Cunoscută local sub numele de McAfee Falls, Cunningham Falls are o înălțime de 78 picioare și a fost redenumită după un fotograf care a făcut frecvent fotografii cu căderile. Vizitatorii nu numai că vor ajunge să vadă priveliștea frumoasă, ci vor întâlni și alte caracteristici, cum ar fi o casă veche care poate fi văzută deasupra căderilor și o formațiune naturală de roci numită Dunkards Trough care a fost cândva folosită pentru botezuri. În timp ce vă aflați în parc, puteți participa la diferite alte activități recreative, cum ar fi vânătoare, înot, pescuit, canotaj și camping.

Parcul de stat Cunningham Falls: 14039 Catoctin Hollow Road, Thurmont, MD 21788

3. Căderea ramurii care cade


Adesea numite Falling Branch Falls din cauza drumului său de acces cu același nume, Kilgore Falls este a doua cea mai mare cădere cu căderi libere din stat. Cascada 17-foot-high este un loc extrem de popular de vizitat pe vreme mai caldă, deoarece patronii sunt invitați să înoate sub căderi și în pârâu. Există un singur traseu de jumătate de mile care duce de la parcare la căderi, iar parcarea este deschisă zilnic de la 8: 00 am până la apusul soarelui. Deși picnic-ul și grătarul nu sunt permise în apropierea cascadelor în sine, vizitatorii sunt invitați să facă acest lucru în partea principală a parcului de stat Rocks sau la Eden Mill Nature Center și Park.

Rocks State Park: 1026 Road Falling Branch, Pylesville, MD 21132

4. Cascada Mare a Potomacului


Granița atât cu Maryland, cât și cu Virginia, Marea Cădere a Potomacului este o serie de cascade și rapide pe râul Potomac. Râul cade un total de 76 picioare care se întinde pe mai puțin de un kilometru de cascade de diferite lungimi. Vizitatorii pot accesa vederi pitorești ale căderilor de pe traseul Billy Goat Trail de pe Insula Ursului, precum și câteva puncte de panoramă uimitoare ale insulei Olmsted. Vizitatorii pot participa la numeroasele activități în aer liber, care sunt populare în zona înconjurătoare, inclusiv drumeții, alpinism, caiac și rafting. Este un loc minunat pentru a petrece ziua cu familia și prietenii și este sigur că va fi un site pe care veți dori să îl vizitați de mai multe ori.

Traseul caprei Billy: Bd. 11710 MacArthur, Potomac, MD 20854

5. Cădere de pușcă


Situate în parcul de stat 18,000-acre Gunpowder Falls, Big and Little Gunpowder Falls sunt priveliști uimitoare. Pentru a accesa cascadele, vizitatorii vor trebui să înceapă drumeția din Zona Centrală, care este, de asemenea, acasă în istoricul sat din Moara Ierusalimului și în 19th, fierul Joppa din secolul 120th. Parcul este unul dintre cele mai mari din Maryland și are multe caracteristici suplimentare pentru ca vizitatorii să se bucure; după vizionarea frumoaselor căderi, puteți merge pe XNUMX mile de trasee, mergeți cu bicicleta, pescuind, caiac sau vă puteți bucura de canotaj. Vizitatorii se pot îndrepta, de asemenea, către plaja de înot a parcului, completată cu un port sportiv pentru o zi distractivă la soare.

Gunpowder Falls Park State: 7200 Graces Quarters Road, Middle River, MD 21220

6. Muddy Creek Falls


Muddy Creek Falls este o cascadă frumoasă care este cea mai mare cădere liberă din statul Maryland. Cascada scade peste 53 picioare de râul Youghiogheny, care are multe alte cascade mai mici. Vizitatorii se pot bucura, de asemenea, de bătrânii copaci în formă de parc, dintre care unii au peste 300 ani. Parcul a fost în jur de la 1906 și a fost vizitat de numeroși oameni notabili, printre care Harvey Firestone, Henry Ford și Thomas Edison. Pe lângă vizualizarea cascadelor, vizitatorii vor putea vizita zona de picnic a parcului complet cu pavilion și loc de joacă, pot merge pe traseele de drumeție, vor merge cu bicicleta montană sau în tabără într-unul dintre numeroasele campinguri.

Swallow Falls State Park: 2470 Maple Glade Road, Oakland, MD 21550

7. Cascada înghițiturilor


După vizionarea Muddy Creek Falls mai mare în Swallow Falls State Park, vizitatorii se pot îndrepta, de asemenea, spre mai mici Swallow Falls, care curge și din râul Youghiogheny. Parcul este deschis de la 8: 00 am până la apusul soarelui tot anul și găzduiește unele dintre cele mai uluitoare peisaje din stat. Distracția nu se oprește după ce ai văzut frumoasa cascadă; puteți, de asemenea, să mergeți pe drumeție pe traseu, să vă bucurați de ciclism montan sau să faceți un picnic în zona desemnată complet cu loc de joacă și pavilion. Există un lac cu o plajă de înot, precum și închirieri de bărci și un snack bar, care sunt deschise în timpul verii. Vizitatorii mai aventuroși pot face un weekend și pot merge la camping în campingurile împădurite, care au mai multe facilități pentru a face șederea atât de plăcută.

Swallow Falls State Park: 2470 Maple Glade Road, Oakland, MD 21550

8. Tolliver Falls


Tolliver Falls este una dintre cascadele mai puțin vizitate, dar mai senine, găsite în Parcul de stat Swallow Falls. Cascada este ușor accesibilă prin intrarea Herrington Lane și este o drumeție scurtă și frumoasă pentru a ajunge acolo. Deși are doar câțiva metri înălțime, Tolliver Falls este înconjurat de o priveliște pitorească care îl face un loc calm și relaxant de vizitat. Dacă sunteți deja acolo, asigurați-vă că vă opriți și vizitați cele două cascade mai mari din parcul de stat, Muddy Creek Falls și Swallow Falls. Parcul permite, de asemenea, multe alte activități în aer liber, cum ar fi înot, camping, drumeții, picnic și ciclism montan; există închirieri de bărci disponibile în lunile mai calde.

Parcul de stat Swallow Falls: 222 Herrington Lane, Oakland, MD 21550