8 Cele Mai Bune Călătorii Cu Trenul Din Colorado

O plimbare cu trenul este una dintre cele mai bune modalități de a explora o zonă, în special în Colorado și oferă adesea pasagerilor vederi asupra împrejurimilor lor care nu pot fi văzute din niciun alt mod de transport. Statul Centenar are câteva călătorii cu trenul epic din care să alegi, combinând frumusețea naturală a Munților Stâncoși din Colorado cu istoria bogată a statului în domeniul mineritului de aur și argint. Multe dintre călătoriile cu trenul enumerate mai jos sunt fascinante și combină călătoria cu trenul cu activități aventuroase, cum ar fi minerit, tiring, drumeție și rafting cu apă albă. Aceste călătorii sunt distractive pentru vizitatorii de toate vârstele și oferă un mod interesant și educativ de a explora frumusețea pe care Colorado o are de oferit.

1. Trenul de aventură Alpenglow


Combinând ceea ce oferă cele mai bune pustii Rocky Mountain, vizitatorii pot experimenta excursii feroviare fascinante în timpul vizitei lor pe traseul Adventure Alpenglow. Aventurile pot dura oriunde de la 4 până la 12 ore și includ un itinerar al lucrurilor de văzut și de făcut în timp ce există. Turul feroviar de la Georgetown Loop vă duce într-o călătorie înapoi în zilele în plină expansiune de argint a 1880-urilor și include un tur al unei mine de argint care lucrează efectiv și un prânz delicios de picnic în parcul montan senin. Experimentează Munții Stâncoși din Colorado cu o călătorie cu trenul 12-oră în Royal Gorge Tour; turul include plecarea de la depozitul Canon City, un prânz de picnic pe malul râului Arkansas și auzirea poveștilor despre Royal Gorge Railroad War.

PO Box 2125, Frisco, CO 80443, Telefon: 970-468-7777

2. Cripple Creek și Victor Narrow Gauge Railroad


Un deliciu pentru întreaga familie, o vizită la Cripple Creek și la calea ferată Victor Narge Gauge este o aventură scenică despre care vorbești pentru anii următori. Călătoria cu trenul aduce pasageri într-o călătorie pitorească, care îi va duce înapoi în zilele mineritului de aur. Locomotivele cu aburi vechi de secol, ieșite din depozitul 1984 prin Cripple Creek, trecând de la Midland Terminal Wye și prin minele istorice din apropierea taberei miniere abandonate din Anaconda. Plimbarea este o experiență fascinantă și durează 45 minute, cu un nou tur plecând la fiecare 40 minute de la mijlocul lunii mai până la jumătatea lunii octombrie.

520 E Carr Avenue, Cripple Creek, CO 80813, Telefon: 719-689-2640

3. Cumbres & Toltec Railroad Scenic


Desemnată punct de reper istoric național, Cumbres & Toltec Scenic Railroad este o cale ferată cu ecartament îngust care ia pasageri într-o călătorie de 64 mile între Antonito, Colorado și Chama, New Mexico. Călătoria oferă vederi pitorești ale unora dintre cele mai uimitoare site-uri din zonă care nu pot fi văzute prin alte moduri de transport, inclusiv prin Cheile Toltec și Cumbres Pass. Alte site-uri renumite includ un rezervor de apă utilizat în Indiana Jones și Ultima Cruciadă, 1883 Lobato Trestle și un superb mic canion de peste Hamilton's Point. Pasagerii se vor opri pentru prânz în Osier și vor vedea multe site-uri istorice și frumoase pe parcurs.

4. Durango & Silverton Narrow Gauge Railroad & Museum


Durango & Silverton Narrow Gauge Railroad & Museum oferă o călătorie pitorească pe un tren cu aburi restaurat care se încheie cu o vizită la muzeu, afișând artefacte și utilaje legate de calea ferată. Există două pachete turistice, ambele subliniind istoria și cultura sud-vestului Colorado: Mesa Verde Discovery Tour este o călătorie interpretativă ghidată care vă va permite să explorați locuințele antice stânci din Parcul Național Mesa Verde, în timp ce istoricul Silverton Mining Tour permite efectuați o excursie de 4-oră de la Silverton la Durango și înapoi, în timp ce explorați între timp minele istorice și culmile județului San Juan.

479 Main Avenue, Durango, CO 81301, Telefon: 877-872-4607

5. Calea ferată de bucle Georgetown


Calea ferată de buclă Georgetown este o cale ferată de legătură cu ecartament îngust 3-ft, situată în Munții Stâncoși. Turul minelor din Liban și Everett este o aventură amuzantă care vă va duce prin Mina Libanului, trecând de la Moara de Mine, și chiar vă va permite să încercați mâna la panoul de aur la Everett. Un tratament suplimentar este în măsură să se apropie și personal cu burrosii de la Mina de Argint. Plimbarea cu trenul propriu-zis se desfășoară între Silver Plume și Georgetown într-o călătorie prin teren montan. Calea ferată este deținută de Societatea istorică Colorado și este listată atât în ​​Registrul de stat al proprietăților istorice din Colorado cât și în Registrul național al locurilor istorice din SUA.

646 Loop Drive, Georgetown, CO 80444, Telefon: 303-569-2030

6. Leadville Colorado & Co-Railroad Sud


Compania Leadville Colorado & Southern Railroad Company este o cale ferată turistică care va duce pasagerii prin Denver, South Park, până la Divizia continentală. Călătoria este plină de vederi pitorești ale văii râului Arkansas, de care vizitatorii se pot bucura în timp ce învață tot despre trecutul plin de culoare al Leadville. Aventura 2.5-oră se plimbă prin pustia Pădurii Naționale San Isabel și este, de asemenea, a zecea cea mai înaltă cale ferată din lume prin înălțime, urcând până la 11,201 picioare. Multe tururi de aventură sunt disponibile și combină călătoria cu trenul cu activități, cum ar fi ziplining prin Rockies sau rafting în apele rapide din Brown's Canyon.

326 E 7th Street, Leadville, CO 80461, Telefon: 719-486-3936

7. Calea ferată scenică Rio Grande


Calea ferată scenică Rio Grande este o cale ferată de patrimoniu care operează locomotive cu abur și motorină prin Valea San Luis. Una dintre cele mai populare și mai pitorești excursii ale lor este Muntele La Veta, care a fost numit „Top Ten Train Ride” de USA Today; Experiența autentică Colorado vă trece prin gradele abrupte ale Rockiesului din sudul Colorado și oferă vederi măturate ale munților accidentați în timp ce aflați despre calea ferată și istoria minieră a zonei. Călătoria respectivă se desfășoară de la sfârșitul lunii mai până la jumătatea lunii septembrie și pleacă de la stația Alamosa la 9: 30 am și se întoarce la 5: 15 pm

610 State Avenue, Alamosa, CO 81101, Telefon: 877-726-7245

8. Royal Gorge Route Railroad


Situată în Canon City, Royal Gorge Route Railroad este o cale ferată de patrimoniu care îi vizită pe vizitatori într-o călătorie cu trenul istoric 2, completată cu vederi pitorești ale uneia dintre cele mai cunoscute porțiuni ale fostei Denver și a Rio Grande Western Railroad. Plecând zilnic de la Depozitul Santa Fe din Canon City, pasagerii se pot plimba cu trenul 1950s-era pe tot parcursul anului, făcând loc pentru obiective uimitoare în fiecare sezon. Plimbarea memorabilă cu trenul include, de asemenea, un serviciu excelent și mâncăruri delicioase, care sunt preparate proaspete în tren folosind ingrediente provenite din localitate. O călătorie specială cu trenul omor-mister este organizată din când în când pentru o călătorie exploratorie distractivă și interesantă din zonă.

330 Royal Gorge Blvd., Canon City, CO 81212, Telefon: 719-276-4000