9 Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Azusa, California

Situat de-a lungul poalelor Munților San Gabriel, Azusa a fost fondată în 1887 și este unul dintre cele mai vechi orașe ale județului Los Angeles. Climatul său uimitor, care variază de la zilele călduroase de vară până la nopțile răcoroase de iarnă, îi oferă o atmosferă excelentă vizitatorilor să se bucure de o serie de activități interioare și în aer liber. Câteva lucruri unice de făcut includ sărituri de bungee cu Bungee America de pe podul spre nicăieri sau observarea artei rock realizate de civilizațiile antice de la Monumentul Național Munții San Gabriel.

1. Podul nicăieri


The Bridge to Nowhere este o atracție interesantă și unică în Azusa, California, care atrage drumeții și căutătorii de emoții din toată lumea. Podul arcul a fost construit în 1936 în timpul unui proiect rutier care avea menirea de a conecta Wrightwood cu Valea San Gabriel. Întinderea râului San Gabriel, proiectul a fost curând abandonat din cauza mai multor inundații care au spălat zona; podul continuă să rămână blocat în ceea ce este acum mijlocul Sălbăticiei Mânecii. Podul este accesibil numai printr-o drumeție de 10 mile dus-întors, care poate ajunge destul de dur în anumite locuri. După ce ajungeți acolo, veți putea merge bungee sărind de pe pod cu Bungee America, o companie privată care oferă experiența în weekend.

2. Bungee America


După ce a lucrat cu companii notabile precum NASA și Walt Disney, Bungee America vă oferă posibilitatea de a sari de pe propriul pod al lui Azusa către Nicăieri. Experiența dvs. va include o plimbare către istoricul Canion San Gabriel, o drumeție de două ore, o distanță de cinci mile (un singur drum) până la pod, un antrenament de 30 minute despre tehnici și siguranță și, desigur, un pachet de acțiune. sari de pe podul peste râul San Gabriel. Există, de asemenea, oportunități pentru fotografie și înot în râu înainte de a vă întoarce pe traseu. Facilitățile suplimentare includ o copertină solară, un sistem de filtrare a apei potabile și băi la pod.

Azusa, CA 91702, Telefon: 310-322-8892

3. Lacul Crystal


Situat în Pădurea Națională a Angelesului, Crystal Lake este singurul lac care apare în mod natural în Munții San Gabriel care îți taie uluitorul. Zona de recreere de pe lac include trasee de drumeție și natură 16, un amplu camping public care are peste campinguri 100, un amfiteatru în aer liber, un magazin general, o cafenea plină de gustări și băuturi și un centru de vizitatori pentru pădurile Statelor Unite. Centrul de vizitatori are multe facilități, cum ar fi hărțile tipărite ale traseelor, iar voluntarii și personalul cu experiență de acolo sunt mai mult decât fericiți să răspundă la orice întrebare pe care o puteți avea înainte de a vă deplasa în aventură.

4. Monumentul Național Munții San Gabriel


Munții San Gabriel au fost desemnați ca monument național destul de recent în 2014 de fostul președinte american Barack Obama. Munții fac parte din Pădurea Națională din Angeles și din Pădurea Națională San Bernardino și se întind pe acri 345,000. În timpul călătoriei dvs. veți putea vedea și face atât de multe; au un observator care vă permite să vedeți întinderea cosmosului, numeroase site-uri care sunt înscrise în Registrul Național al Locurilor Istorice, precum și câteva situri arheologice cu artă rock care oferă o privire asupra civilizațiilor antice. Alte aspecte includ mii de kilometri de trasee de drumeție, mai multe pâraie și multe activități de recreere în aer liber, precum camping și călărie.

5. Parcul de fotografiere Burro Canyon


Parcul de fotografiere Burro Canyon oferă o oportunitate interesantă de a trage câteva runde pe arma dvs. de foc în frumoasa pădure națională din Angeles. Puteți aduce propria armă de foc, cadrul-țintă și muniția; rețineți că există anumite restricții privind tipul de muniție și rame care pot fi utilizate și că vând muniție pe site. Există intervale private 19 care variază de la șantierele 45 până la șantierele 110 disponibile în Burro Canyon Shooting Park; acestea pot fi utilizate la prima venire, prima servire. Parcul de tragere oferă instruire vizitatorilor de toate vârstele care ar dori să învețe cum să gestioneze armele de foc în siguranță.

Burro Shooting Park: 22100 E Fork Road, Azusa, CA 91702, Telefon: 626-910-1344

6. K1 Tactical


K1 Tactical oferă vizitatorilor șansa de a experimenta exerciții de tragere cu arme de foc din US Marine Corps într-un mediu sigur și profesional. Oportunitatea unică și emoționantă are loc în Canusa Burro a Azusei, cu instructori care au ani de zile de turneu de luptă și experiență cu armele corpului marin. Acestea vor oferi toate sistemele de arme și frica necesară, inclusiv armura corpului și include o sesiune de bun venit, introducerea instructorului, instrucțiuni de siguranță, instrucțiuni de bază, fotografii de bază și multe altele. Experiența distractivă de filmare vă va permite să învățați și să înțelegeți mai bine modul în care marinarii americani se antrenează și este sigur că va fi o amintire apreciată din călătoria dvs. la Azusa.

Burro Shooting Park: 22100 E Fork Road, Azusa, CA 91702, Telefon: 626-910-1344

7. Canyon City Barbeque


Canyon City Barbeque a început cu mult înainte ca locația fizică să se deschidă în 2003, deoarece au fost participanții apreciați la bucătăriile de grătar din toate zonele Statelor Unite. Odată ce restaurantul a fost deschis, au câștigat un flux constant de clienți care cred, hands-down, că Canyon City oferă cel mai bun grătar pe care l-au gustat vreodată. Toate cărnurile lor sunt special asezonate, gătite lent și prajite în sosurile proprii ale casei. În timpul vizitei, nu trebuie să încercați ciocul de vită, carnea de porc lăsată afumată lent și coaste de vită. Dacă nu sunteți sigur ce puteți obține, mergeți pe placa de eșantionare care are o porțiune din coaja de vită, carne de porc trasă, pui, coaste de porc și cârnați Kielbasa.

347 N. Avenue San Gabriel, Azusa, CA 91702, Telefon: 626-815-4227

8. City Cafe


City Cafe este un restaurant și un bar care servește rezidenților și vizitatorilor din Azusa încă de la 2015. Gama lor de mâncăruri americane tradiționale și noi este delectabilă și include concoctions delicioase, cum ar fi mărul și brânza gorgonzola, salată asiatică, ahi asiatică, burgerul de fum, somon glazurat cu ghimbir de soia, o varietate de fripturi și o populară mac și brânză fabricată cu slănină, ciuperci și pui. Întreaga familie este sigură că se va bucura de experiența de luat masa, deoarece în meniu există tone de articole prietenoase pentru copii, precum pește și chipsuri, sandwich-uri și o serie de pizza personalizate.

607 N. Azusa Avenue, Azusa, CA 91702, Telefon: 626-633-0269

9. La Tolteca


La Tolteca s-a deschis în 1948 ca producător de tortilla de porumb care a furnizat pâinea delicioasă restaurantelor locale, magazinelor și locuitorilor din cartier. În curând s-au extins într-o Deli și apoi un restaurant cu servicii complete pentru a răspunde cerințelor clienților lor. Ți se garantează că ai mâncare rafinată și autentică, preparată cu ingrediente de cea mai bună calitate și cu rețete transmise familiei Arrietta de generații întregi. Asigurați-vă că încercați burrito-ul lor asada de carne incomparabilă, care este servit umed sau uscat, flautele lor acoperite cu guacamole homestyle și compozitul de creveți, care vine într-un bol tortilla și este completat cu fasole și brânză.

429 N. Azusa Avenue, Azusa, CA 91702, Telefon: 626-334-0302