Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În 9 În Bedford, Pa

Situat la poalele Munților Allegheny, Bedford este un sat istoric plin de natură frumoasă, crame și muzee. Acasă la Rebeliunea Whisky, veți găsi povești și rămășițe ale rebeliunii înăbușite. Whisky-ul este încă un deliciu fantastic care poate fi găsit în zona Bedford, indiferent dacă este vorba de mâncare sau istorie. Asigurați-vă că consultați satul istoric și vinăriile pentru o experiență la scară largă.

1. Satul Bedford vechi


Old Bedford Village este un muzeu viu și în aer liber. Vizitatorii muzeului se vor întoarce în timp în zilele de pionierat, când lucrurile erau mai simple și trăirea era o muncă grea. Acest sat a fost cândva acasă la un sit de săpătură arheologică, dar în cele din urmă a devenit muzeul restaurat cu în jurul clădirilor 40! Unele dintre clădiri includ un magazin de mătură, case, o tavernă (cu mâncare și băuturi disponibile), o brutărie (cu obiecte pentru cumpărare), o presă din sat, o școală octogonală și multe altele. Alături de tururi autoguidate, urmăriți reeducarea, creați unele meșteșuguri coloniale și participați la festival / activități de vacanță. Există chiar seri de mister de crimă în toată satul.

220 Sawblade Road, Bedford, PA 15522, Telefon: 814-623-1156

2. Muzeul Național al Copertinei Americane


Muzeul Național al Copertinei Americane este dedicat prezentării istoriei și frumuseții coverlet-ului ca formă de artă. În timp ce cuverturile erau confecționate cu bucăți de țesătură îmbinate împreună, păturile erau făcute pe un țesătură dintr-o singură bucată. Acestea au fost apoi utilizate ca acoperire de cea mai mare parte a unui pat, pentru decorare, protecție și căldură. Vizitatorii actuali pot consulta coperțile 500 care sunt expuse în prezent la muzeu. Alături de copertine, vizitatorii vor arunca o privire asupra mobilierului folosit cu copertele din acea perioadă de timp, precum și a țesăturilor și a fusurilor care au fost folosite pentru a crea aceste tipuri de învelitori.

322 S. Juliana Street, Bedford, PA 15522, Telefon: 814-623-1588

3. Muzeul Fort Bedford


Bedford a fost cândva locul unui mare fort militar. Astăzi, Muzeul Fort Bedford analizează istoria și importanța acelui fort. Astăzi, muzeul a catalogat peste artefacte 5,000, inclusiv amprentele originale ale Fort Bedford. Acest muzeu nu este doar despre fort; analizează istoria lui Bedford și rolul pe care l-a jucat în războiul francez și indian. În timpul verii, personalul muzeului este pus la dispoziție de tabere și zile de ambarcațiuni de cincizeci, pentru ca copiii să afle mai multe despre timpul și istoria orașului Fort Bedford. Asigurați-vă că verificați tot ce are de oferit muzeul, inclusiv evenimente pentru adulți, renovări, grădina cu ierburi și toate vehiculele, armele și obiectele adăpostite aici.

110 Fort Bedford Drive, Bedford, PA 15522, Telefon: 814-623-8891

4. Podgoria și Vinăria Valea Briar


Podgoria Briar Valley este situată la 1,200 picioare deasupra nivelului mării, ceea ce oferă mediul perfect pentru strugurii favorizați: strugurii vinifera. Când vă opriți de sala de degustare, veți fi întâmpinați de mese și mobilier confortabil de care să vă bucurați. Luați în considerare așezarea pe terasă sau în fața șemineului cu un pahar de vin. Când sunteți gata să gustați sau să cumpărați, Briar Valley vinde Cabernet Franc, Lemberger, Riesling, Proprietor Red, Merlot, Chardonnay și Pinot Gris prin sticlă (rețineți că roșii sunt nefiltrați, astfel încât sedimentele se vor așeza în timp). Deși mâncarea nu este servită la crama, multe restaurante locale poartă vinurile din Valea Briar.

107 E. Pitt Street, Bedford, PA 15522, Telefon: 814-623-0900

5. Speedway Bedford


Prima cursă de la Bedford Speedways a avut loc în 1936, ceea ce a făcut-o cea mai veche pistă de mizerie din Pennsylvania. Cei care adoră cursele auto pot face o idee asupra unor mașini fantastice curse vechi, în acțiune pe pistă, inclusiv mașini cu stocuri pure, mod-uri E, cilindri 4 și modele târzii. Tribute și alergări clasice se desfășoară pe tot parcursul lunilor de vară. Cei care vizitează pot verifica una dintre cursele auto Stock care se desfășoară în fiecare vineri seara sau una din seriile PA Sprint Car Speedweek. Scopul acestei viteze este de a continua marea tradiție a curselor de noroi din America.

702 W Pitt Street, Bedford, PA 15522, Telefon: 814-623-0500

6. Olde Bedford Brewing Company


Folosind hamei cultivat în Ranch-ul lor Hideaway, proprietarii Olde Bedford Brewing Company vor să fie siguri că fiecare bere artizanală care se pune laolaltă este localizată și are gustul dorit. Olde Bedford Brewing Company (sau OldeBBC, cum este numit de localnici), a fost prima fabrică de bere care a fost autorizată în județul Bedford. În ciuda tinereții sale (stabilit în 2018), OldeBBC scoate la dispoziție o mulțime de preparate bune pentru a încerca și evenimente pentru a-i distra pe invitați. Consultați turneul de cornhole, de exemplu, sau evenimentul Drink It sau Dump It, unde gustați o bere și, dacă vă place, o beți, dacă nu o aruncați pentru altul!

109 Railroad Street, Bedford, PA 15522, Telefon: 907-229-7942

7. Taverna Jean Bonnet


Deschisă șapte zile pe săptămână, Taverna Jean Bonnet este găzduită într-o clădire pre-revoluție, care datează de aproximativ 1762. Inițial, clădirea era un fort și un post comercial pentru francezi. Astăzi, patronii pot sta peste noapte într-una din camerele istorice de la han și să ia masa la tavernă. Când stați la han, un mic dejun la țară este inclus cu camera. Când mergeți la tavernă la cină, verificați unul dintre burgerii cu bizoni cu apa gură sau un fel de mâncare inspirat de fructe de mare, cum ar fi căpșunele învelite cu slănină, chowder cu porumb și crab sau sandvișul pentru prăjitură cu crab. Asigurați-vă că consultați și Cabinul Shoppe, care este găzduit într-o veche cabină de jurnal, care a fost mutat lângă han.

6048 Lincoln Highway, Bedford, PA 15522, Telefon: 814-623-2250

8. Bad Boyz Bistro


Dacă nu ați văzut specialitatea în Bay Boz Bistro în rețeaua alimentară, vizita dvs. la Bedford este șansa perfectă de a afla despre ce este vorba. Fondatorul, Bryan Speck, a creat două provocări care vor fi sigure că vor avea cele mai mari și mai dure pofte de mâncare. Încercați provocarea Hellraiser (10 Wings from Hell), sau provocarea Terminator (un hamburger patruped și 2 lbs of cartofi prăjiți). Cei interesați de tarifele obișnuite pot consulta porțiunile generoase de supe, burgeri, sandwich-uri, paste și alte preparate. Toate elementele din meniu poartă numele de personaje infame sau băieți răi din cultura pop. Deserturile, desigur, fiind mai dulci, poartă numele unor fete proaste faimoase, precum Laura Croft.

120 South Juliana Street, Bedford, PA 15522, Telefon: 814-623-2111

9. Ed. Steakhouse


Deschis de la 1954, Ed. Steakhouse a fost fondată de Ed și Ruth McDevitt pentru a oferi localnici mâncare și cocktail-uri superioare. Clienții de astăzi pot veni la prânz, la cină sau la barul cu servicii complete. Deschis toată săptămâna, cu excepția zilei de luni, Ed’s servește mâncare excelentă pentru surf și gazon. Vă rugăm să vă opriți vineri pentru o prăjitură de pește sau să vă înfundați într-un King Cut Filet Mignon. Începeți masa cu niște cocktail-uri de creveți sau portabella umplută cu crab și terminați-vă masa cu mousse de ciocolată sau Wigle Whisky Bundt Cake. În timp ce surf-ul este excelent, iar gazonul este delicios, luați în considerare să încercați unul dintre combosurile de surf și gazon Ed pentru a beneficia cu adevărat de cele mai bune terenuri și mare.

4476 220 Business, Bedford, PA 15522, Telefon: 814-623-8894