Cele Mai Bune Cascade 9 Lângă Nashville, Tn

Cascadele sunt unul dintre aspectele mai uimitoare din tot ceea ce oferă Mama Natură, iar starea din Tennessee are o mulțime de ele pentru a vă martori, urca, fotografia și chiar a înota. Multe dintre cascade pot fi găsite în parcurile de stat și sunt ușor accesibile din cauza traseelor ​​care sunt pavate sau care au fost sculptate în mod natural de-a lungul anilor. Indiferent de durata pe care doriți să o parcurgeți din parcare și cât de mult o urcare în sus sau în jos doriți să faceți, una dintre cascadele pe care le-am enumerat mai jos va fi potrivită pentru dvs. De exemplu, Burgess Falls este doar o? mers pe jos pe o potecă nivelată, în timp ce va trebui să coborâți pe un traseu unghiular 45 cu un grad constant pentru a ajunge la Cane Creek Falls. Dacă aveți chef să înotați, nu ratați o vizită la Rutledge Falls.

1. Cascada Burgess


Cascada Burgess, care poate fi găsită în parcul de stat Burgess Falls, este una dintre cele mai impresionante cascade din Tennessee. Fenomenul natural de dimensiuni mari și neobișnuit este absolut uluitor pentru a vedea în persoană și turnuri la peste 132 picioare înălțime. Este una dintre cele mai ușoare cascade de acces și este doar o? mers pe jos de parcare; cea mai mare parte a căii este nivelată și veți vedea, de asemenea, alte două cascade pe drumul dvs. acolo. Puteți vedea priveliști impresionante asupra căderilor și defileului din vedere, dar coborârea traseului abrupt până la marginea căderilor merită complet.

Parcul de stat Burgess Falls, 4000 Burgess Falls Drive, Sparta, TN 38583, Telefon: 931-432-5312

2. Cane Creek Falls


Situată în parcul de stat Fall Creek Falls, Cane Creek Falls este o cascadă de plonjare 85-foot-high și este una dintre multe găsite în interiorul parcului. În comparație cu celelalte cascade din apropiere, Cane Creek Falls este cea mai mare ca volum și poate fi observată cu ușurință din priveliștile de pe traseul principal de mai sus. Vizitatorii sunt mai mult decât bineveniți să călătorească descântecul captivant pe potecă pe cablu pentru a se apropia și personal, cu cascada și defileul ei. Există câteva locuri foarte abrupte și stâncoase pe traseul cu unghi 45, dar cablul înțepat alături de acesta ajută urcarea în jos și înapoi înapoi.

Parcul de stat Fall Creek Falls, 10821 Park Road, Spencer, TN 38585, Telefon: 423-881-5298

3. Cummins Falls


Cea mai mare cascadă 8thth din Tennessee (în volum), Cummins Falls este un frumos debit de pe raul Scenic Blackburn Fork State. Este una dintre principalele atracții ale parcului de folosire de zi 211-acre și este un loc pitoresc, completat cu gaura de înot, extrem de popular în lunile de vară. Cascada și defileul fac un pic de drumeție pentru a ajunge; există două trasee, de aproximativ un kilometru la o jumătate și jumătate, care coboară spre defileu, deși ambele sunt abrupte și au teren neuniform. Cu toate acestea, odată ce te cobori, priveliștile și obiectivele turistice oferite vor face ca merita să merite complet.

Cummins Falls State Park, 390 Cummins Falls Lane, Cookeville, TN 38501, Telefon: 931-261-3471

4. Fall Creek Falls


Înălțându-se ca cea mai înaltă cascadă cu scufundare la est de Mississippi, Fall Creek Falls este o priveliște uimitoare pentru a explora Parcul de stat Fall Creek Falls. Cascada în sine are o înălțime de peste 256, iar debitul de apă este controlat de un baraj. Căderile sunt accesibile cu o scurtă plimbare prin zona împădurită din parcare, iar priveliștea oferă panorame superbe nu numai a cascadei, dar și a Golfului Cane Creek. Dacă aveți timp, asigurați-vă că vizitați și celelalte patru cascade principale situate în parc.

10821 Park Road, Spencer, TN 38585, Telefon: 423-881-5298

5. Foster Falls


Situată în zona Scenicului Foster Falls, una dintre cele mai pitorești locuri sălbatice din Tennessee, această cascadă uimitoare este numită după parc. Foster Falls este o cascadă spectaculoasă 60-foot care se scufundă într-o piscină adâncă de dedesubt. În lunile călduroase, vizitatorii vor vedea piscina înconjurată de lauri de munte colorate, azalee și pâlcuri. O drumeție ușoară vă va duce în vârful căderilor, după care un traseu ușor accesibil vă va duce în defileu. Pe lângă obiectivele frumoase, vizitatorii vor putea accesa și campingul complet cu baie, toalete, zonă de picnic desemnată, grătar și inel pentru foc de tabără.

498 Foster Falls Road, Sequatchie, TN 37374, Telefon: 931-924-2980

6. Cascada Greeter


Doar o plimbare de jumătate de mile pe o potecă frumoasă, largă, va ghida vizitatorii spre frumoasele Cascade Greeter. Căderile sunt situate în una dintre cele mai pitorești zone sălbatice din stat, Savage Gulf State Natural Area și sunt împărțite în două straturi, căderea superioară și cea inferioară. În timp ce vă îndreptați spre căderi, veți vedea copaci de stejar, hickory și pin frumoși împrăștiați în parc, dar urletul cascadei vă va atrage direct spre apă - încercați să vă opriți și să vă luați timp pentru a explora frumusețea de pe cale. Încercați să vă apropiați cât mai mult și nu lăsați drumeția scurtă să vă împiedice să vedeți câteva vederi fenomenale ale cascadei!

Calea Lower Falls, Altamont, TN 37301

7. Ozon Falls


Ozone Falls poate fi găsită în zona naturală cu același nume în Cumberland County, Tennessee. Cascada plonjată se încadrează peste 100 picioare și este ușor accesibilă pe jos. Vei fi luat înapoi de cascadă și de împrejurimile frumoase, care pot fi văzute în multe filme, inclusiv în acțiunea live Disney Jungle Book. Pe fundal se poate vedea o impresionantă casă de stâncă „amfiteatru”, creată în mod natural de apă și vânt. În timp ce este acolo, asigurați-vă că explorați terenul 43-acre și obțineți-vă aproape și personal cu toată flora și fauna care se găsesc acolo.

Ozone Falls State Natural Area, 14563 TN-1, Rockwood, TN 97854, Telefon: 931-484-6138

8. Rutledge Falls


Rutledge Falls este una dintre cele mai mari nestemate ascunse din Tullahoma. Cascada 40-foot-high poate fi găsită pe proprietatea privată, dar a fost deschisă publicului de către proprietari. Căderile se scurg din Crumpton Creek și continuă până la Lacul Normandia. Apele reci sunt un loc minunat pentru a se răci în timpul verii calde din Tennessee, iar apa este înconjurată de flori sălbatice de primăvară. Există un traseu scurt către căderile din parcare, așa că asigurați-vă că purtați pantofi confortabili dacă sunteți în acest fel. Căderile sunt accesibile din zori până în amurg pe tot parcursul anului, deși înotul este permis numai în lunile de vară. Vino pregătit pentru un picnic și distrează-te cu familia și prietenii tăi.

9. Twin Falls


Situat în incinta Parcului de Stat Rock Island, Twin Falls a fost creat de fapt din accident când râul Caney Fork a fost bătut. Cascada 80-înălțime de picior iese din râul Collins și se varsă din zidurile defileului, în loc să o depășească. Poteca care duce la cascade pornește de la parcare însăși este o drumeție destul de ușoară, astfel încât vizitatorii începători sunt mai mult decât bineveniți. Mărimea cascadei este imensă și poți să te apropii de râu pentru a simți întreaga putere a cascadei și a auzi urletul ei. Parcul din jur are multe alte activități și obiective turistice, dar Twin Falls este una care cu siguranță nu trebuie ratată.

Parcul de stat Rock Island, 82 Beach Road, Rock Island, TN 38581, Telefon: 931-686-2471