Abilene, Tx Lucruri De Făcut: Fort Phantom Hill

Aflat în județul Jones, Texas, Fort Phantom Hill păstrează o fortăreață istorică din a doua linie, situată de-a lungul traseului Texas Forts Trail, deschisă publicului ca sit muzeu de istorie vie. Fort Phantom Hill a fost creat ca parte a celei de-a doua linii de forturi construite în Texas în timpul extinderii spre vest a 1850-urilor pentru a proteja noua așezare de stat.

Istorie

Cetatea a fost înființată în noiembrie a 1851, cu construcția supravegheată de locotenent-colonelul Brevet John Joseph Abercrombie și comanda inițială de Henry Hopkins Sibley. Condițiile inițiale la fort s-au dovedit dificile și, în consecință, fortul a fost operat doar în prima utilizare până în aprilie 1854, la scurt timp după care o mare parte din fort a fost distrusă de foc. După abandon, proprietatea rămasă a fost folosită ca stație de cale pentru ruta South Overland Mail și Butterfield Stagecoach până la Războiul Civil american, când batalionul Confederat Frontier a ocupat fortul pentru operațiuni militare.

Fortul a fost folosit din nou pentru operațiuni militare în partea ulterioară a secolului 19th în legătură cu conflictele cu grupurile indigene și a fost integrat ca subpost al Fort Griffin în 1871. O zonă a orașului a apărut în apropierea fortului la sfârșitul secolului 19th, în cele din urmă a servit ca locuință pentru mai mult de rezidenții 500 și a devenit un post de tranzacționare pentru ascunderea de bivoli, dar de către 1890s, fortul și zona orașului său au fost în mare parte abandonate. În 1928, proprietatea fortului a fost achiziționată de John Guitar, rezident din Abilene. Nepotul chitarei, Jim Alexander, a făcut obiectul proprietății din 1997 pentru a fi folosit ca sit muzeu de istorie vie sub îngrijirea Fundației Fort Phantom, asigurând conservarea pe termen lung ca sit istoric din zona Abilene.

atracţii

Astăzi, Fort Phantom Hill este operat ca un muzeu de istorie vie, deschis publicului pentru explorare autoguidată. Cetatea este o parte din 650 mile Texas Forts Trail, care păstrează un număr mare de forturi istorice conectate de autostrăzi în zona Texas. Denumită inițial „Postul pe Furculița limpede a Brazosului”, locul fortăreaței 22-acre are vedere la râul Brazos și se află ca unul dintre cele mai bine conservate situri istorice din stat, prezentând resturile complete intacte ale fortului. în condiția lor originală din secolul 19.

În urma incendiului 1854, multe dintre zidurile originare ale clădirilor fortului și acoperișurile de paie au fost distruse, dar o mare parte din structura originală a fortului a rămas, inclusiv trei clădiri din piatră care adăposteau anterior un depozit de pază, o revistă de pulberi și un depozit comisar. Peste zeci de coșuri de fum sunt păstrate, împreună cu fundațiile de piatră originale ale spațiului fort. Vizitatorii pot explora situl fortului în timpul liber și să examineze toate structurile din cadrul acestuia. O serie de trasee oferă acces la ruinele site-ului, iar zona pavilionului unui vizitator oferă materiale de explorare care elaborează istoria și rolurile site-ului în conflictele și comerțul din Texas 19th secolului al X-lea. Toaletele sunt, de asemenea, oferite în pavilionul vizitatorilor. În timp ce unele zone ale site-ului sunt accesibile persoanelor cu handicap, vizitatorii ar trebui să fie atenți datorită naturii rustice a site-ului. Site-ul este gratuit și deschis publicului în timpul orei de zi, în fiecare zi a anului.

În plus față de locul istoric al fortăreței, în apropiere Fort Phantom Hill Lake oferă posibilități de pescuit și recreere prin Texas Parks și Wildlife Services. Lacul a fost amenajat în 1938 și se întinde pe o suprafață de 4,213 acri, atingând o adâncime maximă de 66 picioare. O varietate de specii de pești se găsesc în lac, incluzând largemouth, alb și hibrid cu dungi hibrid, tambur de apă dulce, crappie albă și peștișor albastru și plat. Legile pescuitului respectă reglementările de stat, iar hărțile de contur ale lacului și regiunii înconjurătoare sunt disponibile prin intermediul Oficiului pentru Pescuit din Abilene.

Programe și evenimente în desfășurare

Situl Fort Phantom Hill a constituit un număr de săpături arheologice notabile, inclusiv o săpătură 1998 proiectată ca parte a unui plan mai mare de descoperire a istoriei fortului și a dezvoltării și utilizării acestuia. A fost efectuat un sondaj topografic al sitului, împreună cu un sondaj arhitectural cuprinzător al structurilor rămase de pe șantier. Site-ul a fost, de asemenea, gazda a mai multor evenimente speciale, inclusiv Fort Phantom Rendezvous, un eveniment de reconstituire a istoriei vii, care a variat de la 1999 la 2003, cu o varietate de reabilitări și demonstrații din Old West american. Site-ul a apărut, de asemenea, într-o serie de filme locale și piese media, inclusiv un videoclip pentru trupa rock Mississippi Saving Abel.

10818 FM600, Abilene, TX 79601, Telefon: 325-677-1309

Mai multe lucruri de făcut în Abilene, TX