Alexandria, Va Lucruri De Făcut: George Washington’S Mount Vernon

Deschis pe tot parcursul anului, în fiecare zi, Mount Vernon este una dintre cele mai vizitate moșii istorice din Statele Unite. Peste optzeci și cinci de milioane de oaspeți au venit pe faimoasa proprietate a lui George Washington de la 1860, când Muntele Vernon s-a deschis vizitatorilor. Astăzi, moșia primește în medie un milion de vizitatori în fiecare an. Conacul, ferma și grădinile moșiei au cuprins aproximativ opt mii de acri în secolul al XVIII-lea. Aproximativ cinci sute de acri de-a lungul râului Potomac au fost conservate cu atenție.

Vizitatorii Muntelui Vernon pot explora conacul care a servit drept locuința lui George Washington, precum și alte câteva structuri originale, istorice. Moșia istorică constă, de asemenea, într-un memorial pentru oamenii înroși care au lucrat și au trăit pe moșie și mormântul lui George Washington și al soției sale, Martha. Spații interpretative precum Distillery, Gristmill și Farm Pioneer oferă o mai bună înțelegere a profiturilor și întreprinderilor de afaceri profitabile ale lui George Washington.

Conacul de la Mount Vernon este unul dintre cele mai iconice case din secolul al XVIII-lea. În 1754, George Washington a achiziționat Mount Vernon și a procedat la creșterea lentă a dimensiunii locuinței în următorii patruzeci și cinci de ani pentru a crea conacul 21-room care există astăzi. La Mount Vernon, oaspeții pot explora Conacul colonial al primului președinte al națiunii, unde interioarele casei au fost restaurate cu atenție pentru a apărea așa cum au făcut-o în 1799. Turul standard, care durează de la cincisprezece până la douăzeci și cinci de minute, al conacului este inclus în admiterea la Mount Vernon și permite vizitatorilor să vadă primul și al doilea etaj al clădirii. Un turneu premium de șaizeci de minute care duce oaspeții la etajul al treilea este oferit contra cost.

Mount Vernon din George Washington include patru grădini diferite de care oaspeții care vizitează moșia sunt bineveniți să se bucure și să exploreze singuri. Există, de asemenea, o potecă forestieră prin peisaj împădurit pe terenul care are o lungime de aproximativ un sfert de milă. Washingtonul și-a reproiectat singur terenul după achiziționarea moșiei, proiectând peisajul într-un stil mai naturalist, mai puțin formal. El a plantat câteva sute de arbuști și arbori autohtoni pe tot terenul, a tăiat prin pădure pentru a crea viste și a remodelat peluze, plimbări și drumuri. Grădinile au oferit, de asemenea, conacului mâncare pe lângă faptul că sunt o priveliște plăcută.

Vizitatorii care explorează motivele Muntelui Vernon pot, de asemenea, să-și facă timp să vadă în interior peste zeci de clădiri diferite. Structurile sunt acolo unde au fost efectuate mai multe dintre operațiunile esențiale ale moșiei, cum ar fi întărirea cărnii, filarea și spălătoria. Manifestări zilnice au loc la fierară, în timpul căreia oaspeții pot urmări cum au fost făcute unelte și alte obiecte în secolul al XVIII-lea. În a doua jumătate a secolului 18th, moșia Mount Vernon a servit drept casa, afacerea înfloritoare și ferma unuia dintre cei mai de seamă cetățeni ai Americii. Aceste spații de lucru cruciale au fost construite de George Washington pe tot parcursul 1760 lui 1790, ca parte a continuării sale de succes financiar și independență economică.

3200 Mount Vernon Memorial Highway, Mount Vernon, Virginia, Telefon: 703-780-2000

Mai multe lucruri de făcut în Alexandria VA