Anaheim Spre Los Angeles: Distanță, Conducere, Cu Avionul, Trenul Sau Autobuzul

Inscrierea amintirilor din întreaga lume este posibilă doar prin călătorii și este singura experiență care te îmbogățește cu experiență. Dacă sunteți cineva care vă puteți îndrăgosti de orașe în care nu ați fost și adorați cu totul oamenii pe care nu i-ați întâlnit niciodată, călătoria dvs. de la Anaheim la Los Angeles merită absolut timpul și efortul. Circumnavigând această porțiune de 35 mile pe drumul direct din sudul Californiei este o experiență unică de acest fel. Cât de departe este Anaheim de LA? Despre 35 miles.

1. Conduceți de la Anaheim la Los Angeles


Indiferent dacă conduci propria mașină sau te-ai decis să folosești închirieri auto Anaheim, conducerea pe cont propriu face cu siguranță călătoria ta o expediție supremă, deoarece poți să te duci peste orice loc care te îmbie și să conduci în ritmul tău. De când ajungi să alegi mașini de la hatchback-uri compacte la SUV-uri spațioase, poți fi sigur că o mașină se potrivește cerințelor tale. Angajarea unui vehicul economic precum Chevrolet Aveo sau o mașină similară va costa în jur de 35 USD pe zi.

2. Anaheim în Los Angeles cu Trenul


Metrolink este unul dintre cei doi furnizori de servicii feroviare care oferă servicii feroviare din Anaheim la Los Angeles. Metrolink operează trenuri de la Centrul Intermodal de Transport Regional Anaheim cunoscut popular ca ARTIC, situat pe 2626 East Katella Avenue, Anaheim. Stația funcționează între 6am și 12am pe tot parcursul săptămânii, weekendurilor și chiar a sărbătorilor. Stația ARTIC oferă parcare gratuită pentru pasageri și oferă, de asemenea, rafturi pentru biciclete și dulapuri pentru biciclete acoperite pentru cei care doresc să ia tranzit cu autobuzul sau trenul de la ARTIC. Stația ARTIC este o instalație de trei etaje care este mobilată cu toalete pe toate cele trei etaje, accesibilă persoanelor cu dizabilități. Mai mult, stația are loc de așteptare pentru patroni, panouri de mesaje electronice, comerț cu amănuntul și mese, Wi-Fi și docuri de încărcare. Metrolink durează 1.05 ore pentru o călătorie unică de la Anaheim la Los Angeles, iar biletele costă 8.75 $. Căile ferate oferă chiar un week-end de zile, la prețul de 10 $.

Stația Amtrak Anaheim este, de asemenea, amplasată pe 2626 Avenue Katella East, Centrul Intermodal de Transport Regional Anaheim (ARTIC). Stația este o zonă de așteptare închisă, care are toalete, lift, casă de bilete și chioșc Quik-Trak - un stand de ticketing cu autoservire. Călătoria de la Anaheim la Los Angeles prin Amtrak consumă în jur de 45 minute, iar prețul biletelor variază de la $ 15 la $ 25, în funcție de selecția scaunului. Amtrak oferă scaune pentru autocare și scaune de clasă de afaceri nerezervate în trenurile care pleacă de la Anaheim la Los Angeles.

3. Anaheim la Los Angeles cu autobuzul


Greyhound oferă un serviciu național de autobuz cu Greyhound Express și serviciu de conectare fără oprire prin Greyhound Connect din Centrul Intermodal de Transport Anaheim (ARTIC). Serviciul de autobuz oferă îmbarcare prioritară pasagerilor care își rezervă locurile. Călătoria cu autobuzul de la Anaheim la Los Angeles durează 40 minute până la 1.20 ore când alegeți să luați un autobuz Greyhound. Autobuzele Greyhound care se află pe această rută au Wi-Fi gratuit, docuri individuale de alimentare la fiecare scaun care oferă un spațiu suplimentar pentru un confort suplimentar.

Prețurile biletelor de autobuz încep de la $ 7 și pot merge până la $ 12 atunci când cumpărați online. Va costă un cost suplimentar de $ 1 sau $ 2 dacă cumpărați biletele offline. Greyhound urmează trei categorii de prețuri de bilete; Economie, economie suplimentară și flexibilă. Economy oferă cel mai ieftin tarif, Extra Economy vă permite să vă alegeți locul și opțiunea Flexible oferă avantaje precum rambursarea gratuită sau schimbul de schimb plus permite pasagerului să aducă geanta de check-in în mod gratuit.

4. Serviciu prin cabină


Dacă ați renunțat la un serviciu de transfer care consumă timp pentru completarea autoutilitarei și pentru a le arunca pe fiecare la destinația dorită, serviciul de taxi privat este opțiunea potrivită pentru a vă economisi timpul. Decizia de a rezerva un taxi pe Uber sau prin intermediul altor companii de taxi este de câteva minute când consultați acest Căutare de taxe aplicabil în Anaheim. Angajarea unui taxi pentru a vă duce de la Anaheim la Los Angeles va costa în jur de $ 86, iar timpul efectuat în călătoria rutieră este de aproximativ 40-50 minute în funcție de ruta luată de șoferul dumneavoastră. Google enumerează rutele 3 de la Anaheim la Los Angeles; via I-5 N (26.1 mi) - 40 min, via CA-91 W și I-5 N (29.1 mi) - 41 min și via I-5 N și CA-60 W (35.6 mi) - 50 min.

Bike Adventures

Călătoria cu bicicleta este excelentă pentru călătorii care doresc să o vadă totul și dacă aștepți cu nerăbdare să încerci ceva diferit și să vezi o latură cu totul diferită a mulțimii și tururilor hollywoodiene, trebuie să te urci pe bicicletă pentru a experimenta asta când călătorești de la Anaheim la Los Angeles.

Expediția cu bicicleta de la Anaheim la Los Angeles poate fi finalizată prin cele trei poteci de mai jos;

- Bd. Via S La Mirada (29.4 mi) - ore 2.5

- Via W Valencia Dr and S La Mirada Blvd (29.9 mi) - 2.5 hours

- Via San Gabriel River Mid Trail (33.8 mi) - 3 ore

După ce ați ajuns la destinație, în LA există atât de multe de explorat, care este dincolo de industria divertismentului din City of Angels. Unele dintre cele mai importante repere și atracții ale LA care pot fi explorate pe bicicletă includ, dar nu se limitează la Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica Pier, Venice Beach, Sunset Strip, West Hollywood, Bel Air și Istoric Route 66 în timp ce ajungeți la treci pe lângă o mulțime de case de celebrități.

5. Anaheim spre Los Angeles cu avionul


Cel mai apropiat aeroport de Anaheim este Aeroportul John Wayne (SNA), un aeroport internațional din județul Orange, situat la 10 miles de Anaheim. Întrucât adresa de poștă a aeroportului se află sub orașul Santa Ana, aeroportul trece cu codul SNA. Mai devreme aeroportul a fost numit Orange County Airport. În 1979 a fost redenumit Aeroportul John Wayne în onoarea actorului John Wayne care a murit în acel an. Aeroportul are peste 10,000 trafic de pasageri în fiecare an și este singurul aeroport care oferă servicii comerciale de pasageri și transport aerian în județul Orange, California. Unele dintre cele mai mari companii aeriene care operează de la SNA sunt American, Alaska, Delta, Southwest și United.

Deși nu există zboruri directe de pasageri de la Anaheim la Los Angeles, Alaska, Southwest și United Airlines oferă zboruri din Anaheim către Los Angeles cu o escala în Portland. Consumă în jurul valorii de 4 până la 6 ore din timpul dvs., dacă luați în considerare o călătorie de zbor din Anaheim la Los Angeles din cauza deplasării și călătoria către Portland. Biletele de zbor pentru pasageri de la SNA la Los Angeles pornesc de la $ 421. În prezent, FedEx Express este singurul zbor de marfă care efectuează o călătorie directă de la SNA la Los Angeles.

Pe de altă parte, la destinație se află Aeroportul Internațional Los Angeles (LAX), care are o reputație de a fi unul dintre cele mai mari aeroporturi internaționale din Statele Unite. Este, de asemenea, cunoscut pentru dimensiunea magnifică și pentru cel mai mare trafic de pasageri în zona Los Angeles și în statul California. Aeroportul este situat de-a lungul Oceanului Pacific, la sud-vestul Los Angeles, în vecinătatea Westchester la nordul său și a orașului El Segundo la sud.

LAX înregistrează cel mai mare număr de trafic de pasageri „origine și destinație” (O&D) în comparație cu alte aeroporturi ale lumii. Este, de asemenea, unul dintre primele cinci aeroporturi americane care gestionează eficient traficul de pasageri și marfă.