Anantara Mui Ne: Cameră Cu Vedere Pe Coasta De Sud A Vietnamului

Evadează pe coasta de sud a Vietnamului și verifică-ți elegantul Anantara Mui Ne. Călătorii ajung să se relaxeze pe plajele tropicale din golful Mui Ne, să exploreze dunele de nisip și să se bucure de tratamente spa relaxante. Hotelul are o punte la piscină, cu vederi minunate la apus, mese gastronomice și servicii de lux.

Ce suită sau vilă rezervați depinde de preferințele dvs. pentru spațiu și buget. Stațiunea oferă unități de cazare 89, de la camere cu vedere la grădină, cu balcon până la vile de lux cu două dormitoare, la pași de apă.

Unitățile de cazare Deluxe Ocean View oferă cea mai bună valoare dacă doriți o vedere spre ocean. Balconul privat vă permite să admirați răsăritul peste lagună, piscină și grădini tropicale, precum și cerul înstelat. Camerele Deluxe cu vedere la ocean au vedere la Golful Phan Thiet și la soarele colorate deasupra apei.

Ocean View Suites oferă și mai mult spațiu de locuit și vedere panoramică asupra oceanului, lagunei și plajei. Fiecare balcon are o pat de zi din care vă puteți bucura de vedere.

Luna de miere și familiile care doresc să înoate în propria lor piscină privată pot rezerva o vilă cu un dormitor la piscină, care are o punte în aer liber, cu piscină și scaune. Există un pavilion de luat masa separat, Patio cu pat de zi, Baie cu duș de ploaie separat, sezlonguri și un suport pentru iPod. Vei vedea oceanul chiar din patul tău când vei deschide ochii dimineața.

Vila cu două dormitoare pe plaja din fața piscinei este cea mai luxoasă, oferind vederi nedisturbate asupra oceanului și o mulțime de spații de locuit în interior și în aer liber.

Spa Anantara

Anantar este un cuvânt vechi sanscrit care înseamnă „fără sfârșit” și adevărat pentru numele său spa încorporează tradiții de vindecare atemporală din întreaga lume. Elixirile și uleiurile exotice sunt utilizate în masaje, înfășurări și alte terapii destinate relaxării și întineririi. Centrul spa oferă cinci camere spațioase de tratament și mai multe tratamente unice. Încercați masajul sincronizat 60 minute în care doi terapeuți lucrează împreună la tine în tandem ritmic. Luna de miere poate solicita unul dintre apartamentele de tratament cu spa, cu o cameră curentă și jacuzzi.

Restaurantul în aer liber L’Anmien servește o fuziune dintre bucătăria vietnameză și cea occidentală. Degustați cele mai bune vinuri din lume la The Wine Room, luați o gustare la Cham Lounge sau luați o cină romantică cu vedere la ocean la Thung. Fluxul servește mese lângă piscină într-un cadru tropical.

Oaspeții au acces la „Dining by Design”, ceea ce înseamnă că puteți lua o masă aproape oriunde doriți. Picnicurile și cinele de apus sunt deosebit de populare în cupluri.

Fapte

Mui Ne este un oraș de stațiune tropicală, cu multe hoteluri, restaurante și cafenele minunate. Sezonul înalt este din decembrie până în mai, așa că căutați oferte între iunie și noiembrie. Tarifele din stațiune încep de la $ 215 USD.

Mai multe idei: cele mai bune escapade de weekend, cele mai bune excursii de o zi