Annapolis, Md Restaurant: Galway Bay Irish Pub

Galway Bay Irish Pub din Annapolis servește preparate din bucătăria irlandeză autentică într-un pub irlandez autentic. În 1998, proprietarii Michael Galway și Anthony Clarke s-au străduit să reproducă senzația tradițională a unui pub irlandez, iar cu mese irlandeze autentice, lager irlandez de calitate la robinet și un mediu de pub lipsit de televiziuni, atmosfera de la Galway Bay Irish Pub este una unde oamenii vin să mănânce mâncare bună irlandeză și să aibă o bună relație cu tovarășii.

Meniul

Meniul de la Galway Bay Irish Pub include o serie de preparate clasice irlandeze. Există un meniu principal și, de asemenea, un meniu happy hour.

· Meniu principal - Meniul principal include o serie de preparate clasice irlandeze autentice, dintre care unele includ:

o Stridi - Pregătite prăjite, coapte sau goale.

o Aperitive - Poppers de vită, calamari, prăjituri cu cartofi, midii, ambalaje de varză și roșii verzi prăjite.

o Supa zilei - Prazul și cartoful sau roșiile și whisky-ul.

o Salate - Salată de gheată de vită în formă de vită, salată Chieftain și salată de caesar Old Bay creveți.

o Burgers și sandwich-uri - brânză irlandeză americană la grătar, irlandeză irlandeză, sandwich din steak și ale alee, pui și slănină irlandeză și burgeri Angus de vită și legume.

o Specialități irlandeze - plăcintă de Shepard, pește și chipsuri, boxty vegetarian, friptură de vită corned și prăjitură de varză și oală.

o Irish Entrees - flăcări umplute, ficat și ceapă și paste de pui Limerick.

· Meniu Happy Hour - Meniul happy hour este disponibil de luni până vineri și include mici mușcături și un sortiment de băuturi la preț redus. Elementele de meniu includ:

o Mâncare - Mușcături mici, cum ar fi mușcături de taverna de miel, ton sau de grătar, tobe Donnybrook, chipsuri de chili și brânză și frunze de cârnați

o Băuturi alcoolice - Bere, vinuri de casă și cocktailuri.

magazin

Galway Bay Irish Pub oferă carduri cadou pentru cumpărare în sume de $ 25, $ 50, $ 75 și $ 100. De asemenea, restaurantul își vinde semnătura navală cu ou irlandez online doar pentru ridicare.

Evenimente

Galway Bay Irish Pub are întotdeauna evenimente în desfășurare pentru ca publicul să se bucure. Patronii se pot bucura de muzică tradițională irlandeză în fiecare duminică de la 4: 00pm până la 8: 00pm. Există, de asemenea, o seară săptămânală de trivia, în care veniturile sunt donate unei organizații de caritate din alegerea câștigătorului. Pentru mai multe informații despre evenimentele petrecute la Galway Bay Irish Pub, vizitați site-ul pentru a vizualiza calendarul lunar de divertisment.

Planificarea evenimentului

Galway Bay Irish Pub oferă un serviciu de planificare a evenimentelor la restaurant. De la mese tematice irlandeze și petreceri de mireasă la orice alt eveniment important, patronii pot lăsa până la Galway Bay Irish Pub pentru a crea atmosfera și meniul perfect.

Galway Bay Irish Pub oferă, de asemenea, servicii de catering și de planificare a evenimentelor în afara site-ului prin compania de catering Killarney House Catering.

Adresa

Galway Bay Irish Pub, 63 Maryland Ave, Annapolis, MD 21401, Telefon: 410-263-8333

Mai multe restaurante Annapolis