Arizona Biltmore Lângă Phoenix

Arizona Biltmore Resort and Spa este un complex inspirat de Frank Lloyd Wright, în apropiere de centrul orașului Phoenix și unul dintre cele mai bune hoteluri de lux din Arizona. Principalele motive pentru a vă caza aici sunt frumusețea pitorească și arhitecturală a proprietății, o gamă de cursuri de clasă mondială în zonă și un spa relaxant.

După ce se bucură de un masaj revigorant la centrul de sănătate al piciorului pătrat 22,000, oaspeții se pot relaxa în aer liber, în zone de retragere special amenajate sau în spa-urile de hidromasaj. Piscinele 8 oferă o mulțime de opțiuni pentru relaxare și înot. Există, de asemenea, la alunecarea de apă 92-picior, jacuzzi hidromasaj, saună și baie de aburi.

Centrul de fitness oferă o selecție de clase precum yoga și o varietate de clase de fitness, perfecte pentru o călătorie activă în spa. Dacă doriți, puteți juca tenis sau drumeții munții din deșertul Sonoran din apropiere, bucurându-vă de frumusețea pitorească a zonei și de clima caldă.

Camere și apartamente

Există camere, apartamente și vile de lux 738 al căror design interior a fost influențat de Frank Lloyd Wright. Camerele sunt calde și decorate cu tonuri de culoare moale.

Majoritatea camerelor au balcon sau terasă cu vedere la munți și grădini. Vilele, un complex de condominii, include 78 unități deținute individual pentru închiriere.

Unde sa mananci

Pentru o seară romantică, încercați Wright's cu bucătăria inspirată din Valea Napa și o listă de vinuri extinsă. Crama privată Wright oferă meniuri personalizate și mese private în crama.

În mod alternativ, mai casual caseta Biltmore Grill oferă o selecție largă de specialități americane și regionale. Dacă decideți să vă petreceți ziua la piscină, puteți lua masa la barul de înot Cabana Club.

Lucruri de făcut în apropiere

Situat în deșertul Sonoran, hotelul oferă turiștilor un climat cald pe tot parcursul anului, cu peste 300 zile de soare. Bucurați-vă de plantele neobișnuite ale deșertului Sonoran, de munții accidentați și de apusuri de soare spectaculoase.

Consultați portarul pentru o listă de lucruri de făcut în apropiere. Unele dintre activitățile care trebuie luate în considerare includ: golf, excursii cu jeep-ul în deșert, balon cu aer cald, călărie și drumeții.

Cel mai bun timp pentru a merge și a ajunge acolo

Din cauza temperaturilor ridicate în timpul verii, cele mai bune perioade sunt toamna, iarna și primăvara.

Stațiunea este situată la 15 miles de Aeroportul Internațional Phoenix Sky Harbor. Taxiuri și închirieri de mașini sunt disponibile la aeroport.

Dubla începe de la $ 225 pe noapte vara; de la $ 380 iarna. Asigurați-vă că cereți pachete spa atunci când vă planificați călătoria romantică.

Locație: 2400 E. Missouri Ave, Phoenix, Arizona, Statele Unite, 800-950-0086