Arkup Luxury Living

Arkup este un constructor de iahturi high-end cu sediul în Miami, Florida, cu planuri de a construi case plutitoare pentru cei care nu doresc doar o priveliște, dar doresc să „trăiască la vedere”. viteze lente, oferă dockside care trăiesc în porturile marine sau pot fi ridicate la docuri uscate. Locuințele cu energie solară autosuficiente au toate facilitățile și facilitățile unei case la sol.

O casă plutitoare Arkup are o amprentă pătrată 2,300 cu un spațiu de locuit care este înconjurat pe trei părți prin punte. Un punte poate fi folosit ca elevator pentru barcă sau poate fi scufundat ca platformă de baie. Alte punți sunt retractabile atunci când casa plutitoare este în curs de desfășurare. Cele două etaje au patru dormitoare, băi 4.5, un spațiu de locuit, spațiu de luat masa și bucătărie cu mărimi complete Miele. Facilitățile suplimentare includ o mașină de spălat și uscător, cadă cu jacuzzi, automatizare inteligentă a casei, climatizare interioară și sistem de iluminare cu LED. Acoperișul 2,3000 de pătrat al casei este căptușit de panouri solare 36kW, care oferă mai mult decât suficientă energie electrică pentru o viață confortabilă. Un sistem de recoltare a apei de ploaie colectează apă dulce, apoi o purifică în continuare înainte de a o depozita în coca de dedesubt.

Din consola de monitorizare și manevrare, operatorii pot controla mișcarea motorului 275 al căminului de acasă, pot gestiona balasturile, ridica scaunul în sus și în jos și pot păstra filele pe capacul rezervorului și al bateriei. Viteza de deplasare maximizează un nod 7, iar gama de acasă este 300 mile nautice. Fiecare unitate este construită pentru a rezista la un uragan din categoria 4 și este echipată cu un sistem hidraulic de ridicare pentru a preveni îmbolnăvirea mării și pentru a ajuta la stabilizarea locuinței în timp ce se află pe apă. Cele patru balasturi hidraulice ale locuinței pot ancora unitatea până la 20 picioare de apă și apoi pot ridica coca până la 40 picioare, pentru a stabiliza complet casa în timp ce se află la ancoră. Aceasta este aceeași tehnologie folosită de platformele petroliere pentru a rămâne stabil pe mare. O gamă completă de echipamente de comunicații include WiFi, televiziune prin satelit, radio LTE și VHF. Echipamentele suplimentare de siguranță includ detectoare de fum și detectoare de scurgere de apă, un generator de rezervă, stingătoare de incendiu, aspersoare, pompe de santină și un sistem de supraveghere video.

Arkup se poziționează ca o soluție pentru încălzirea globală, atât în ​​sustenabilitatea proiectării locuinței, cât și în faptul că furnizează carcasa cu apă, ca o alternativă la viața pe uscat. Citând popularitatea de a trăi pe apă în țări precum Noua Zeelandă și Olanda, Arkup se laudă mai întâi cu statutul de piață în Statele Unite și pariază pe cumpărătorii de ultimă generație care caută soluții de locuințe off-grid, care să combine luxul cu oceanul viu. Toate dimensiunile, tehnologiile și designul pot fi personalizate la cerere. Fiecare casă plutitoare costă aproximativ 5 milioane USD.

Cei doi cofondatori ai lui Arkup, Arnaud Luguet și Nicolas Derouin au experiență în tehnologie verde, inginerie, imobiliare și afaceri. Ambii bărbați sunt pasionați de sporturile nautice, de canotaj și de conservarea mediului. Acestea sunt ghidate de un consiliu care include ingineri, inovatori marini și investitori imobiliari și energie regenerabilă. Arkup este asociată cu Waterstudio Netherlands, o firmă de arhitectură marină, arhitecți navali și ingineri marini Donald Blount și Associates, și cu șantierul naval RMK Merrill-Stevens, care are sediul în Miami, care construiește unele dintre cele mai luxoase iahturi din lume de la 1885.

Conceptul de case plutitoare de lux nu este în totalitate unic pentru Arkup. Casele flotante Seahorse din Dubai oferă șansa de a trăi sub apă, cu un dormitor principal situat sub linia apei, înconjurat de punți de beton care permite creșterea coralului și a altor vieți la mare. Când compania a lansat în 2015, peste 60 din casele primei ediții au fost vândute. Compania a vândut acum din primele sale trei ediții.

Compania olandeză Waterlovt este cea mai accesibilă dintre cele trei, case începând de la 1.2 milioane de dolari. Designul Waterlovt include un sistem de desalinizare la bord și un sistem solar care stochează energia într-o baterie Tesla, permițând o viață completă off-grid.

Casele plutitoare Arkup sunt clasificate ca bărci de agrement. Nu este sigur ce este viitorul, deoarece o potențială creștere a pieței ar putea determina autoritățile de reglementare să pună la îndoială clasificarea locuinței și regulile ulterioare care s-ar aplica acestui tip de proprietate.

Arkup a făcut rundele mai multor spectacole de bărci și va apărea ulterior la Fort Lauderdale International Boat Show în octombrie a 2018.

881 NW 13th Ave Miami, FL 33125, site-ul web, Telefon: 786-448-8635