Fond De Producție De Artă

Aducând arta în masă și oferind îndrumări, sfaturi practice, resurse și ajutor artiștilor, Art Production Fund este o organizație non-profit importantă din Brooklyn, New York. Această organizație, condusă de Yvonne Force Villareal și Doreen Remen, cu Casey Freemont în rolul de director executiv și Kathleen Lynch ca director de operațiuni, a lucrat cu o lungă listă de artiști cu profil înalt de la fondarea sa în ianuarie a 2000. Unele dintre cele mai mari nume care au colaborat în colaborare cu Fondul de producție de artă includ Jeff Jeff Koons, Yoko Ono și Roy Lichtenstein.

Proiecte de fonduri de producție artă

Cu aproape două decenii de experiență în spatele său, Fondul de producție de artă are toate cunoștințele și expertiza necesare pentru a scoate orice proiect artistic din imaginația și realitatea cuiva. Aducând vise la viață, această organizație se poate lăuda cu o lungă listă de proiecte de succes și cu multe altele care urmează să vină. În orice moment, Fondul de producție de artă este mereu în căutarea de idei noi, contactând artiștii și descoperind modalități inteligente și practice de a-și aduce ideile în lume pentru ca toți să se bucure.

Printre exemple recente se numără 'Seated Ballerina' de Jeff Koons, 'Everything' de Hanna Liden și 'Seven Mountains Magic' de Ugo Rondinone. Diferite forme de artă performantă pot fi, de asemenea, asistate și realizate cu ajutorul Fondului de producție de artă și există întotdeauna proiecte noi în derulare în diferite perioade de-a lungul anului. Pentru a ajuta viața la toată viața publică, Fondul de producție de artă inspiră, educă, distrează și uimește lumea, o piesă la un moment dat.

Povestea fondului de producție de artă

Fondul de producție de artă a fost co-fondat de Villareal și Remen în 2000. Ideea din spatele acestei organizații non-profit este de a comisiona și produce lucrări de artă și proiecte publice la scară largă, care pot fi văzute și experimentate de un număr mare de oameni. În acest sens, organizația ajută să împărtășească bucuriile și emoțiile și gândurile unice pe care numai arta le poate provoca. Mulți artiști și oameni creativi au o listă lungă de idei în mintea lor, dar o mulțime de lucrări de artă la scară largă pot fi greu de adus la viață fără asistență.

Fondul pentru producția de artă oferă acel ajutor foarte necesar. De acolo, organizația s-a asociat și cu alte alte instituții pentru a se asigura că fiecare proiect își atinge termenele și poate fi apoi expus și bucurat de cel mai larg public posibil. Prin încurajarea artiștilor să realizeze piese publice la scară largă, în aer liber, fondul de producție de artă explorează noi forme de exprimare artistică și contribuie la crearea unor piese și proiecte cele mai importante și unice ale lumii.

Cu fiecare an care trece, noile proiecte și idei prind viață datorită Fondului de producție de artă, iar organizația câștigă noi experiențe valoroase pentru a ajuta mai bine artiștii cu care se asociază. Printr-o strategie de afaceri stridentă și o pasiune autentică pentru artă, această organizație este în măsură să răspundă la fiecare cerere și să răspundă fiecărei nevoi a artiștilor săi, dărâmând barierele și făcând imposibilul, posibilul.

Sprijină fondul de producție de artă

Dacă apreciați arta și vă pasă de influența ei asupra lumii, vă puteți implica. Oricine dorește să sprijine Fondul de Producție Artă poate face donații private prin intermediul site-ului oficial. Puteți alege să faceți din donația dvs. un cadou general pentru a fi utilizat după cum este necesar sau alegeți să finanțați un proiect specific. Un alt mod de a sprijini Fondul de producție de artă și de a obține ceva mai tangibil în schimb este să consultați produsele de pe magazinul online oficial.

În prezent, organizația vinde o gamă largă de articole sub numele „Works on Whatever (WOW)”. Aceste obiecte proiectate de artiști combină stilul și funcționalitatea. Art Production Fund comisionează și produce aceste obiecte și le pune la dispoziție pentru achiziții publice, permițându-vă să adăugați o mică doză de artă de înaltă clasă în viața de zi cu zi într-o mare varietate de moduri. Unele dintre tipurile de articole pe care le puteți găsi în magazinul Art Production Fund includ prosoape de plajă, pături, perne, sticle de apă, farfurii, șervețele și perdele de duș.

Fiecare articol a fost conceput cu drag și atent gândit și produs de unul dintre numeroșii artiști asociați cu Fondul de producție de artă precum Lisa Yuskavage, Richard Phillips, Marilyn Minter, Jeff Koons, Yoko Ono, Paula Wilson, Billy Sullivan, Rudolf Stingel și Alex Katz . Aceste produse sunt, de asemenea, vândute pe worksonwhatever.com și la comercianții selectați din întreaga lume, permițând unui public global să aprecieze aceste lucruri minunate, utile în fiecare zi. website