Locurile De Nuntă Din Atlanta: The Warren City Club

Warren City Club din Atlanta este un restaurant elegant, acasă, cu șeminee multiple și o terasă în aer liber, care servește tarif american. Cu vedere la cartierul preferat Virginia-Highland de la etajul al treilea al unei clădiri din secolul trecut, Warren City Club oferă o locație elegantă pentru evenimente și funcții speciale, precum nunți și alte sărbători. Locul frumos amenajat are un interior elegant, cu pereți de cărămidă învechită, tavane în creștere și grinzi expuse și cinci șeminee ornamentate și stabilește un ton romantic și o atmosferă caldă pentru o nuntă. Ceremonii intime pot fi organizate pe terasa de grădină frumoasă, dar directă, care are vedere panoramică asupra orizontului orașului, în timp ce sala principală de mese cu pereții săi de ghimbir și lemnul creează atmosfera perfectă pentru a lua masa, relaxare și sărbători. Warren City Club poate găzdui până la oaspeți 150 pentru recepții interioare și oaspeți 60 pentru recepții de cocktailuri în aer liber.

Servicii și servicii

Facilitățile și serviciile disponibile odată cu închirierea locației includ un dressing pentru mireasă și mire, o bucătărie gastronomică, sisteme audio și audio și iluminare de ultimă generație, podea de dans, mese, scaune, lenjerii, obiecte de argint și articole de sticlă și securitate pe durata evenimentului. Un coordonator de nuntă este disponibil pentru a avea grijă de toate detaliile din zi, iar amenajarea și curățarea locului sunt incluse, precum și o suită gratuită pentru mireasă. Locul oferă, de asemenea, internet wireless de mare viteză, asigurare de răspundere civilă și o parcare amplă pentru oaspeții de pe site, într-o parcare mare.

Informatii generale

Warren City Club este situat la, este accesibil pentru scaun cu rotile și oferă locuri de parcare pentru oaspeți.

Nu ratați vizitarea unor atracții de top din oraș, cum ar fi Zoo Atlanta. Acasă la mai multe animale 1,500 de pe tot globul, pretenția faimoasă a Zoo Atlanta este singura grădină zoologică din Statele Unite care are gemeni Ganda Panda. Născut în iulie 2013, gemenii Mei Lun și Mei Huan au fost vedetele show-ului; cu toate acestea, grădina zoologică are o multitudine de expoziții excelente, habitate și programe educaționale de care să te bucuri.

Pădurea asiatică a grădinii zoologice găzduiește cea mai mare colecție de orangutanii din lume, în timp ce pădurea tropicală africană găzduiește mai mult de gorile 20. Bucurați-vă de spectacole interactive de animale sălbatice, discuții ale îngrijitorilor de animale și demonstrații de antrenament; mergi în culise și hrănește un elefant african, o girafă sau un panda uriaș; hrăniți parakeet-urile cu mâna sau cu capul la grădina zoologică pentru interacțiunea față în față a animalelor. Zoo Atlanta este deschis 363 zile pe an, cu tarife speciale pentru copii și vârstnici.

818 North Highland Avenue Northeast, Atlanta, GA 30306, Telefon: 404-789-3999

Înapoi la: Locurile de nuntă din Atlanta