Locurile De Nuntă Din Atlanta: The Wimbish House

Casa Wimbish este un conac atemporal de pe strada Peachtree din inima Atlantai care oferă un fundal magic pentru sărbători speciale și nunți romantice. Locul uimitor oferă camere spațioase, cu tavan înalt, podele din lemn tare din lemn, mobilier de epocă, o scară grațioasă, curbă și un salon mare, o sală de bal 1920s frumos restaurată și detalii arhitecturale bogate. Camerele de recepție formale dispun de arcade și coloane înalte, candelabre din cristal antic și șeminee ornamentate care creează o ambianță din lumea veche și o varietate de spații, inclusiv săli de luat masa elegante, sălile de soare și o sală de bal pentru o serie de evenimente. Casa Wimbish poate găzdui până la oaspeți 200 pentru recepții de cocktail-uri în picioare sau pentru cină și aventuri asezate.

Servicii și servicii

Facilitățile și serviciile disponibile odată cu închirierea locației includ un dressing pentru mireasă și mire, o bucătărie gastronomică, sisteme audio și audio și iluminare de ultimă generație, podea de dans, mese, scaune, lenjerii, obiecte de argint și articole de sticlă și securitate pe durata evenimentului. Un coordonator de nuntă este disponibil pentru a avea grijă de toate detaliile din zi, iar amenajarea și curățarea locului sunt incluse, precum și o suită gratuită pentru mireasă. Locul oferă, de asemenea, internet wireless de mare viteză, asigurare de răspundere civilă și o parcare amplă pentru oaspeții de pe site, într-o parcare mare.

Informatii generale

Casa Wimbish este situată la 1150 Peachtree Street NE din Atlanta, este accesibilă în scaun cu rotile și oferă o parcare amplă pentru oaspeți.

Atlanta este plină de lucruri de văzut și de făcut, cum ar fi The Martin Luther King, Jr., National Historic Site. Înființat în 1980, situl istoric național Martin Luther King Jr. sărbătorește și aduce un omagiu faimosului lider pentru drepturile civile. Parcul găzduiește mai multe clădiri importante care au jucat un rol în viața sa, iar vizitatorii pot face un tur ghidat prin parc, urmând pe urmele unuia dintre cei mai cunoscuți oameni din America.

Răspândit pe acri 35, parcul este format din mai multe clădiri care înconjoară casa de copilărie a lui Martin Luther King, pe bulevardul Auburn, în cartierul istoric din Sweet Auburn. Unele dintre aceste clădiri includ un centru de vizitatori de ultimă generație, care găzduiește un muzeu care anulează Mișcarea Drepturilor Civile Americane, Biserica Baptistă Ebenezer originală, unde regele și tatăl său au păstrat, „Am un vis”, International World Peace Rose. Grădină și un omagiu memorial adus lui Mohandas K. Gandhi. Parcul are, de asemenea, un „Walk of Fame pentru drepturile civile internaționale”, care prezintă viața celor care au lucrat și s-au sacrificat pentru a face egalitatea pentru toți.

1150 Peachtree St NE, Atlanta, GA 30309, Telefon: 404-870-8833

Înapoi la: Locurile de nuntă din Atlanta