Atracţii

Atracţii - Lucruri De Făcut În Omaha, Nebraska: Muzeul Copiilor Omaha

Lucruri De Făcut În Omaha, Nebraska: Muzeul Copiilor Omaha

Situat în Omaha, Nebraska, Muzeul Copiilor Omaha este cel mai mare muzeu participativ al orașului, dedicat să ofere activități practice de învățare și explorare pentru copii mici.

Atracţii - Lucruri De Făcut În Houston: Art Museum Museum

Lucruri De Făcut În Houston: Art Museum Museum

Situat în Houston, Texas, Art Car Museum este un muzeu de artă contemporană care prezintă frumusețea și natura artistică a mașinilor. Muzeul Art Car are destul de norocul de a avea o cantitate abundentă de mașini de artă ca atracții permanente.

Atracţii - Brooklyn Botanic Garden

Brooklyn Botanic Garden

Grădina Botanică din Brooklyn a fost fondată în epoca în care au început să se dezvolte clădirile falnice și drumurile complicate ale orașului New York.

Atracţii - Seattle, Wa: Muzeul Culturii Pop

Seattle, Wa: Muzeul Culturii Pop

Situat în Seattle, Washington, Muzeul Culturii Pop este un muzeu inovator care promovează educația și implicarea tendințelor de artă ale culturii pop din trecut și actuale care vor inspira generațiile viitoare.

Atracţii - Lucruri De Făcut În Fort Collins, Colorado: The Gardens On Spring Creek

Lucruri De Făcut În Fort Collins, Colorado: The Gardens On Spring Creek

The Gardens on Spring Creek este o grădină botanică amplasată pe culoarul Spring Creek din Fort Collins și deținută de orașul Fort Collins. Grădinile 18-acre sunt una dintre cele mai mari spații horticole din nordul Colorado și întâmpină mai mult de vizitatorii 65,000 pe an.

Atracţii - Lucruri De Făcut În Charlotte, Nc: Uncc Botanical Gardens

Lucruri De Făcut În Charlotte, Nc: Uncc Botanical Gardens

Început în 1966, grădinile botanice UNC Charlotte sunt situate în campusul Universității din Carolina de Nord Charlotte. Cuvântul „grădină” invocă adesea imagini cu tufișuri de flori într-o curte din față, ierburi într-o curte sau tufițe ornamentale întreținute.

Atracţii - Muzeul De Artă Nasher De La Duke University Din Durham, Carolina De Nord

Muzeul De Artă Nasher De La Duke University Din Durham, Carolina De Nord

Muzeul de Artă Nasher de la Universitatea Duke prezintă o colecție de mai mult de 10,000 opere de artă, colecția sa permanentă acoperind patru domenii principale, și anume Artă medievală, Arta Americii, Antichități clasice și Artă modernă și contemporană.

Atracţii - Baltimore, Md: Acvariul Național

Baltimore, Md: Acvariul Național

Cu mai mult de 20,000 creaturi care înoată în mare, zboară prin aer și se târăsc pe nisip, Acvariul Național din Baltimore îmbracă viață. Exponatele prezentate la acvariu acoperă globul, aducând oceanele lumii în centrul Baltimorei.

Atracţii - Louisville, Ky: Locust Grove

Louisville, Ky: Locust Grove

Locust Grove este un sit istoric din secolul 18th, din estul județului Jefferson, în Louisville, Kentucky. Se bazează pe o proprietate 55-acre, site-ul este un reper istoric național și funcționează ca un loc interpretativ istoric pentru care publicul se poate bucura.

Atracţii - Lucruri De Văzut În Valea Hudson: Farul Saugerties

Lucruri De Văzut În Valea Hudson: Farul Saugerties

Situat alături de râul Hudson din New York, Farul Saugerties este un reper istoric. Cunoscut și simplu ca Saugerties Light, Saugerties Far este locul perfect pentru a învăța despre istoria Pârâului Esopus.1.

Atracţii - Muzeul Internațional Al Criptozoologiei Din Portland, Maine

Muzeul Internațional Al Criptozoologiei Din Portland, Maine

Muzeul internațional al criptozoologiei este situat la punctul Thompson din Portland Maine și este singurul de acest fel din lume.

Atracţii - Wings Over The Rockies Air And Space Museum În Denver, Colorado

Wings Over The Rockies Air And Space Museum În Denver, Colorado

Wings Over the Rockies Air and Space Museum situat în Denver ocupă fosta bază a Forței Aeriene din Lowery. Hagar istoric #1 este locul unde este găzduit muzeul. Acest hangar a fost construit în 1939 odată cu deschiderea muzeului în 1994.

Atracţii - Columbus, Ohio: Topiary Park

Columbus, Ohio: Topiary Park

Parcul Topiary din Columbus, Ohio este un peisaj viu al unui tablou al unui peisaj. Parcul este un topiac viu al capodoperei punctioniste postimpresioniste a artistului de renume mondial Georges Seurat, o duminică după-amiază pe insula La Grande Jatte.

Atracţii - Lucruri De Făcut În Salt Lake City, Ut: Grădina Red Butte

Lucruri De Făcut În Salt Lake City, Ut: Grădina Red Butte

Grădina Red Butte este un arboretum oficial pe tot parcursul anului, situat în campusul Universității din Utah, în Salt Lake City.

Atracţii - Lucruri De Făcut În Charlottesville, Va: Fralin Museum Of Art

Lucruri De Făcut În Charlottesville, Va: Fralin Museum Of Art

Muzeul de artă Fralin din Charlottesville este dedicat prezentării unei colecții de peste 14,000 lucrări care includ artă africană, artă indiană americană și pictură europeană și americană și fotografie.

Atracţii - Lucruri De Făcut În Kentucky: Whitehall - Louisville’S Estate Gardens

Lucruri De Făcut În Kentucky: Whitehall - Louisville’S Estate Gardens

Whitehall este o moșie istorică din inima orașului Louisville, care găzduiește un magnific conac renaștere greacă și acțiuni 10 de grădini frumos îngrijite.

Atracţii - Craterul Chicxulub, Mexic

Craterul Chicxulub, Mexic

Situat în apropierea orașului Chicxulub din Mexic, acest crater are o poveste la fel de interesantă ca și antică. Craterul însuși este îngropat sub Peninsula Yucat? N și s-a format prin impactul unui asteroid mare din jurul 10 până la 15 kilometri în diametru.

Atracţii - Lucruri De Făcut În Arizona: Muzeul De Artă Contemporană Scottsdale (Smoca)

Lucruri De Făcut În Arizona: Muzeul De Artă Contemporană Scottsdale (Smoca)

Muzeul de artă contemporană Scottsdale (SMoCA) este dedicat prezentării celor mai bune din arta contemporană locală și internațională, arhitectură și design de artiști din întreaga lume.

Atracţii - New Haven, Ct: Galeria De Artă A Universității Yale

New Haven, Ct: Galeria De Artă A Universității Yale

Galeria de artă a Universității Yale este situată în zidurile acoperite de iederă ale Universității Yale din New Haven, Connecticut. Galeria de artă originală a Universității Yale a fost fondată în 1832 și istoria sa este destul de vastă și intrigantă.

Atracţii - Cele Mai Bune Idei De Călătorie De Toamnă: Muzeul Winterthur, Grădină Și Bibliotecă Din Wilmington, De

Cele Mai Bune Idei De Călătorie De Toamnă: Muzeul Winterthur, Grădină Și Bibliotecă Din Wilmington, De

Muzeul, grădina și biblioteca Winterthur au fost inițial deschise publicului cu mai mult de 60 ani în urmă. Conservarea 1,000 acre a fost inițial casa copilăriei a apreciatului colecționar și horticultor, Henry Francis du Pont.