Auburn, Al Things To Do: Davis Arboretum

Donald E. Davis Arboretum de la Universitatea Auburn este dedicat cercetării, conservării și educației și servește ca o sală de clasă în aer liber pentru studenți și facultăți la Universitate, precum și grupuri comunitare și public. Arboretul 13.5-acre este susținut de Auburn's College of Sciences and Mathematics.

Deschis zilnic de la răsărit până la apus, arborele Davis oferă un cadru natural în care vizitatorii pot observa plante și animale native. Plantele native din arboretum sunt cele care au crescut în sud-estul Statelor Unite înainte de intervenția umană. În timp ce unele dintre aceste plante sunt încă răspândite astăzi, altele sunt rare, sau există doar în zone mici din întreaga Alabama. Habitatele native din Alabama variază de la munți până la coastă și includ pinii cu frunze lungi, dunele de coastă, piticurile cu lacuri, poienile Ketona și bogățiile montane.

Printre colecțiile de plante autohtone, Universitatea și-a redus recent atenția asupra plantelor erbacee. Cele trei colecții de bază ale lui Davis Arboretum din această gamă sunt Oaks, Pitcher Plants și Azaleas. Stejarul este dominant pe întregul peisaj din Alabama. O varietate de stejari cresc în arboretum, alții perenă, unele își schimbă culoarea toamna, unele cresc la înălțimi de peste 50 picioare, în timp ce altele acoperă lățimile de 100 picioare.

Cea mai diversă colecție de plante de pitcher din America de Nord sau sarraceniaceae, se găsesc în Alabama și acest lucru se reflectă în colecția Davis Arboretum. Cele mai înalte și mai elaborate soiuri sunt din ce în ce mai amenințate din cauza pierderii habitatului prin tăierea clară a pădurilor de pin cu frunze lungi și prin suprimarea focului. Arboretul lucrează pentru conservarea activă a plantelor pe cale de dispariție federală.

Colecția de azalee arboretum se concentrează pe soiurile de foioase care sunt native din sud-estul Statelor Unite. Peste 1,000 specii de rododendron nativ sunt prezentate în colecție, precum și peste 100 tipuri de hibrizi, care nu există în sălbăticie, dar au fost crescute pentru grădini. Multe dintre rasele au fost dezvoltate la Universitatea Auburn într-o perioadă de 40 ani.

În afara colecțiilor de bază, arborele Davis găzduiește specii 275 de plante, arbuști și copaci. Fauna sălbatică văzută în arboretum include pești precum bas, crap, pește de soare, albastru și mosquitofish. Mai multe specii de broaște țestoase, broaște și broaște, salamandre, șopârlele și șerpii reprezintă reptilele și amfibienii arboretului. Mamiferele din arboretum includ ciuperci și veverițe, șobolani, opossum, alunițe și racoane, precum și vulpea roșie, iepurele de bumbac și liliacul maroniu. O locație populară pentru observarea păsărilor, arboretul găzduiește sute de specii de păsări, incluzând mai multe specii de șoim, pescar, călugăr, picător și o mare varietate de păsări cântătoare, atât rezidenți autohtoni, cât și sezonieri.

Istorie: Ideea pentru un arboretum la Universitatea Auburn a fost propusă pentru prima dată în 1959 la o întâlnire pentru Școala de Agricultură. Curând după aceea, un teren de 7.5 acre a fost pus deoparte pentru ca arboretul să înceapă. Cu aprobarea finală acordată în 1963, arboretul s-a deschis oficial peste zece ani mai târziu în 1977. Mai târziu în același an, a fost donat un teren 6 suplimentar de teren, inițial parte din Ferma Agronomie. În 1982, a avut loc o ceremonie de reeducare, moment în care arboretum a fost numit oficial Arboretul Donald E. Davis. Donald E. Davis a fost un profesor de ecologie care a condus echipa de facultate care a dezvoltat inițial arboretum în 1960.

Programe și educație în curs: Arboretul funcționează ca o sală de clasă și un muzeu al plantelor și invită indivizi și grupuri să se bucure de site ca un loc unde să se rătăcească, să stea și să reflecteze, să se bucure de un tur autoguidat sau un tur de grup ghidat.

Programele pentru programele ghidate sunt personalizate în funcție de vârsta și interesele grupului care participă. Fiecare program durează aproximativ 60-90 minute. Exemple de programare pentru grupuri școlare includ fructele de toamnă, un studiu despre fructele arboretumului, animalele care le mănâncă și modul în care sunt dispersate semințele. Bogul se concentrează pe plantele carnivore ale bălților din sud-estul SUA. Oh Deer! studiază habitatul faunei sălbatice și cele trei componente esențiale ale alimentelor, apei și adăpostului.

Cei mai mici vizitatori ai arboretumului se pot bucura de programe de hrănire a naturii și de broască țestoasă în timpul cărora vizitatorii sunt învățați să caute semne ale vieții animalelor și insectelor în pădure și să încheie turul prin hrănirea țestoaselor din iazul arboretum.

Vânzările de plante au loc la arboretum toamna și primăvara. Vânzarea plantelor de primăvară coincide cu Festivalul anual al Azalea Auburn.

101 Rouse Life Sciences Auburn, Alabama 36849, site-ul web, Telefon: 334-844-5770