Aventuras Mayas - Travel Travel În Riviera Maya

Mexicul este privit pe scară largă ca una dintre destinațiile turistice de prim rang din lume, cu ruinele sale maya antice, plajele frumoase, vremea caldă, bucătăria delicioasă și tradițiile vibrante care se combină pentru a crea experiențe minunate pentru călătorii de toate vârstele. Una dintre cele mai bune regiuni de vizitat în Mexic este Riviera Maya.

Riviera Maya găzduiește unele dintre cele mai vizitate locații din Mexic, cum ar fi Playa Del Carmen și Tulum, precum și doar o scurtă distanță cu mașina la sud de Cancun. Pentru cele mai bune vacanțe Riviera Maya, alege Aventuras Mayas.

Aventuras Mayas - Travel Travel în Riviera Maya

Aventuras Mayas este principalul furnizor de turnee extreme și de aventură în și în jurul Riviera Maya. Oferind ziplină, rappel, ATV, înot cu delfini, snorkeling, explorări în ruină și alte experiențe de călătorie aventuroase interesante pentru ca toată familia să se bucure, Aventuras Mayas este compania care să aleagă dacă doriți să vă duceți vacanța Riviera Maya la nivelul următor. și profită cu adevărat la fiecare moment.

- Cele mai bune experiențe de călătorie în aventură din Riviera Maya - Riviera Maya este o regiune frumoasă plină de peisaje incredibile. Este un loc minunat pentru a explora, dar este îmbunătățit mult mai mult prin tururile excelente de călătorie în aventură și experiențele oferite de Aventuras Mayas. Una dintre cele mai experimentate companii de călătorii de aventură care operează în zonă, Aventuras Mayas oferă cele mai bune aventuri și expediții pentru care toți să se bucure, de la zipline prin copaci până la experiențe subacvatice din Marea Caraibelor.

- Travel Small Adventure Travel - În timp ce atât de mulți operatori de turism încearcă să înghesuie un număr mare de oameni în fiecare turneu pentru a-și spori profiturile proprii, Aventuras Mayas se concentrează exclusiv pe experiențele de călătorie în grupuri mici. Tururile de grup mari au atât de multe dezavantaje, ceea ce îngreunează persoanele să se conecteze într-adevăr cu ghidurile și împrejurimile lor, însă excursiile în grupuri mici oferite de Aventuras Mayas vă oferă într-adevăr libertatea și intimitatea de care aveți nevoie pentru a vă profita la maxim.

- Experiențe pașnice, departe de mulțimi - Motto-ul de la Aventuras Mayas este „Evitați mulțimile”, iar această companie trăiește cu adevărat acel slogan clasic în toate modurile corecte. Riviera Maya este o destinație turistică populară, cu mulți oameni care se plimbă în aceleași locuri din nou și din nou, dar este, de asemenea, acasă pentru multe nestemate ascunse și locații puțin cunoscute, care sunt mult mai liniștite și mai liniștite. Aventuras Mayas vă poate duce în aceste locații, conducându-vă pe drumul bătut și vă permite să vedeți adevărata Riviera Maya.

- Ghiduri profesionale - Recenziile anterioare ale Aventuras Mayas sunt completate cu complimente despre ghidurile companiei și este ușor de văzut de ce. Ghidurile angajate de Aventuras Mayas sunt unele dintre cele mai bune din afaceri. Foarte cunoscător al regiunii Riviera Maya, pregătit profesional în organizarea de experiențe de călătorie de aventură pentru toate vârstele și temeinic motivat pentru a face din Aventuras Mayas unul dintre cele mai bune nume din industria călătoriilor extreme, aceste ghiduri lucrează neobosit pentru a oferi cele mai bune niveluri de servicii fiecărui un singur oaspete.

- Cel mai bun echipament - Aventuras Mayas folosește nu numai cele mai bune ghiduri în călătoriile aventurii mexicane, ci folosește în același timp doar cele mai bune echipamente, garantând cele mai stricte standarde de securitate pentru fiecare călător. Când vă îndreptați către experiențele Aventuras Mayas, veți călări în camionete de ultimă generație, căutați pe cele mai puternice și mai fiabile echipamente și veți conduce cele mai dure și puternice ATV-uri.

- Îndreptată pentru toată lumea - Poate că ești un adevărat junkie de adrenalină, cu o pasiune clară pentru călătoriile de aventură și activitățile extreme, sau poate ești un începător total pentru aceste tipuri de activități, dar ești dornic să le încerci. În ambele cazuri, Aventuras Mayas vă poate oferi experiențe grozave. Această companie își propune să-și facă tururile cât mai inclusive, trecând peste și mai departe de obligația de a se asigura că fiecare oaspete, indiferent de vârstă, experiență, fitness sau fond, are cel mai bun timp posibil.

Fondată în urmă cu 15 ani și continuă până astăzi, Aventuras Mayas iese în evidență drept numărul unu în călătoriile de aventură pentru frumoasa regiune Riviera Maya din Mexic. Este unul dintre cele mai frumoase locuri din toată America Centrală și este îmbunătățit atât de mult atunci când participi la aventuri și experiențe extreme de călătorie, precum plimbări cu tirul și plimbări cu ATV. Cu cele mai bune ghiduri, excursii în grup mic, o mulțime de opțiuni și dedicare totală pentru satisfacția călătorilor, Aventuras Mayas este cea mai bună companie pentru a alege pentru următoarea dvs. expediție Riviera Maya. website