Lucruri De Făcut În Barbados: Plantarea Sunbury

Plantatia Sunbury, situata in parohia St. Philip din Barbados, in Caraibe, este o piesa uimitoare de istorie care trebuie vazuta a fi crezuta. Această frumoasă casă veche oferă o gamă largă de mobilier antic, căruțe istorice și experiențe culinare unice.

Istorie

Sunbury a fost inițial o plantație de zahăr, care a fost construită în Oldbury pe latura estică a Sf. Filip în 1660 (în secolul 17th). A trecut prin multe schimbări în acea perioadă și numele său actual a fost decis de familia care, în cele din urmă, s-a stabilit acolo și a condus plantația în 1781. A fost folosit ca destinație turistică de mai mulți ani, atrăgând oameni din toată Caraibe și nu numai pentru a vedea eleganța și istoria din spatele acestei plantații, precum și pentru a mânca bucătăria unică oferită la fața locului.

Atracții și exponate permanente

Atracția Plantării Sunbury este realizarea unui tur al casei mari. Deschis pentru excursii ghidate în fiecare zi a săptămânii de la 9: 00am la 5: 00pm (ultimul tur va pleca la 4: 30pm), oaspeții sunt încurajați să afle despre casă și istoria sa diversă, cu ajutorul unuia dintre ghiduri turistice cunoscute care fac voluntariat la plantație.

Însuși casa plantației este o structură albă uriașă frumoasă, cu un acoperiș roșu vizibil care zboară steagul Barbadei.

Turul va conduce oaspeții prin toate camerele casei mari și le va arăta toate artefactele situate în casă, care au fost plasate strategic pentru a adăuga atmosfera istorică a casei. Casa funcționează, de asemenea, ca muzeu „de epocă”, cu mobilier, picturi și lucrări de artă corespunzătoare timpului. La sfârșitul fiecărui tur, ghizii vor lăsa oaspeții pe cont propriu să exploreze casa mare a plantației și pe cont propriu.

În pivnița casei de plantație se află o colecție de trăsuri istorice, unelte și cărucioare care au fost utilizate în perioada în care plantația a fost în funcțiune începând din 1600s. De fapt, aceasta este considerată una dintre cele mai mari colecții de trăsuri din întreaga zonă din Caraibe. Aceste trăsuri au precedat utilizarea automobilelor de mulți ani și sunt o parte interesată și bine conservată din istoria Barbadei.

În bucătărie, asigurați-vă că consultați masa de masă veche de aproape 200, făcută din mahon. Această antichitate maiestuoasă a hrănit oamenii timp de două secole, iar istoria poate fi văzută clar pe chipul ei. Este cu adevărat unul dintre piesele de mobilier. Majoritatea mobilierului amplasat în restul casei este original, deși unele sunt replici din cauza unui incendiu care a avut loc și a distrus o parte din locuință, precum și o porțiune din antichități. Când este posibil, acele antichități (inclusiv articole de masă și mobilier) au fost alese manual pentru autenticitatea sa, chiar și atunci când nu a fost localizat inițial în casă.

Plantația în sine este, de asemenea, una dintre doar patru gări din întreaga parohie Sf. Filip. Oaspeții ar trebui să se asigure că se opresc și verifică. Este o parte fascinantă a istoriei locale care nu trebuie ratată.

Evenimente speciale

Casa plantației este un punct fierbinte pentru evenimente speciale de tot felul, deoarece terenurile și marea casă în sine sunt disponibile pentru a fi închiriate pentru nunți, recepții, petreceri și multe altele. Oaspeții interesați de rezervarea spațiului pentru evenimentul lor special trebuie să contacteze direct personalul pentru informații suplimentare despre costuri, disponibilitate și orice alte informații necesare. De asemenea, restaurantul este disponibil prin restaurantul situat pe teren, oferind meniuri pentru brunch, cocktailuri și meniuri pentru prânz.

Dacă o vizită este suficient de norocoasă pentru a corespunde cu evenimentul de luat masa al lumânării Planterului, acest eveniment nu trebuie ratat. Oaspeții vor fi conduși printr-o masă cu cinci feluri, așa cum pot avea foștii rezidenți ai casei.

Plantația găzduiește, de asemenea, o varietate de seri de jazz, unde oaspeții pot veni să asculte muzică live în timp ce se bucură de frumusețea și atmosfera de pe teren. Personalul menține o pagină de Facebook foarte activă, cu o listă completă și actualizată a tuturor evenimentelor care apar.

Masă

Restaurantul Courtyard, situat pe terenul plantației, oferă o experiență culinară unică, cu un meniu complet (care poate fi vizualizat în avans pe pagina de Facebook). Acestea oferă o varietate de opțiuni pentru micul dejun (omletă, coajă de hârtie etc.) și prânz (salate, prăjituri cu pește, etc.), precum și rulouri de primăvară, samoase și alte mici mușcături. De asemenea, oferă ceai și un meniu complet de cocktailuri.

Sunbury Plantation, St. Philip, Barbados, Telefon: 246-423-6270

Mai multe lucruri de făcut în Barbados