Bear Paw Adventure, Alaska

Bear Paw Adventure este amplasat în 14 acri de proprietate naturală izolată, Bear Paw Adventure oferă priveliști uluitoare, patru cabine confortabile de jurnal și acces inegalabil la recreere în aer liber.

1. Camere, apartamente și mese


Cu patru cabine și cabane cu bușteni, Bear Paw Adventure are dotări rustice, facilități la zi și lenjerie de pat confortabilă. Fiecare cabină include internet wireless, televizoare de înaltă definiție, grătare pe gaz și bucătării full size. Oaspeții pot alege să rezerve Captain Lodge Lodge, Wise Old Hunter Lodge, Bear Den Vacation Home sau Moose Cabin.

Captain Cook Lodge - La 1620 metri pătrați, această lojă poate găzdui până la 8 vizitatori. Oaspeții de la această lojă vor avea acces la o zonă de living spațioasă, precum și un dormitor separat, cu un pat queen-size. Un pat de dimensiuni queen și paturi twin 4 pentru oaspeți suplimentari sunt disponibile în pod. Captain Cook Lodge conține două băi complete, o spălătorie și o punte de grătar în aer liber.

Lăcașul Vânătorului Înțelept - Wise Old Hunter Lodge poate găzdui 10 vizitatori cu 1470 metri pătrați de spațiu. Echipat cu paturi twin 6, pat dublu de zi și pat matrimonial, această lojă este perfectă pentru grupuri mari. Oaspeții se pot bucura de acces la o mașină de spălat și uscătorie, spații de locuit și de luat masa și băi 1.5.

Casă de vacanță Bear Den - Fiind cea mai mare lojă la Bear Paw Adventure, casa de vacanță Bear Den oferă spațiu 2177 de metri pătrați. Capacitatea de până la vizitatori 10, această facilitate include paturi de dimensiuni queen-size 2, un pat dublu de zi, un futon și paturi gemene 5. Casă de vacanță Bear Den oferă mobilă din piele, masă foosball, o spălătorie și băi complete 2.

Cabana Moose - Posibil să găzduiască până la clienți 4, Cabina Moose are spațiul 840 de metri pătrați. Loja include paturi twin 4, o sală de mese și o baie completă, precum și mobilier din piele.

Masă

Fiecare lojă de la Bear Paw Adventure include o bucătărie cu dimensiuni complete. Echipate cu un cuptor și plită, chiuvetă și frigider, oaspeții sunt bineveniți să aducă și să își pregătească mâncarea.

Bear Paw oferă în fiecare bucătărie a cabinei:

- Produse uscate (făină, făină de porumb, zahăr, bicarbonat)

- Condimente (inclusiv sare și piper)

- Vesela, pahare și articole de plat

Oaspeții pot achiziționa alimente la unul dintre mai multe magazine din comunitățile din apropiere de Anchor Point, Soldotna sau Homer. Aceste orașe oferă, de asemenea, mai multe opțiuni de luat masa și de a lua pentru oaspeții care nu au chef să gătească.

2. Mai Mult


Servicii pentru familii și Club pentru copii

Bear Paw Adventures este locul perfect pentru vizitarea familiilor. Facilitățile mari și independente ale taberei le fac minunate pentru grupuri mari, în timp ce o varietate de pachete de călătorie promit distracție pentru întreaga familie.

Nunți, Reuniuni și Facilități de conferințe

Locația pitorească a lui Bear Paw Adventures îl face ideal pentru adunări de orice dimensiune.

Grupurile pot rezerva toate proprietățile 14-acre ale lui Bear Paw Adventure. Părțile vor avea acces la oricare dintre cele patru loji ale proprietății, precum și la motive. Bear Paw Adventure poate oferi servicii de planificare a activității pentru vizitatori, dar grupurile sunt, de asemenea, binevenite pentru a planifica propria lor programare.

Pentru retrageri, tabere de vară, reuniuni de familie sau întâlniri de afaceri, personalul de la Bear Paw Adventure poate rezerva excursii care includ excursii de pescuit, vizite la muzee din apropiere sau excursii educaționale. Evenimentele pot fi complet personalizate în funcție de specificațiile grupurilor.

Cuplurile își pot face și visele din ziua nunții la Bear Paw Adventure. Tabăra oferă acces complet la proprietățile sale în aer liber și la utilizarea fiecăreia dintre cele patru cabine ale sale pentru petrecerea de nuntă și participanți.

Lucruri de făcut în apropiere

În Anchor Point, oaspeții se pot bucura de o varietate de activități distractive, pentru ca vizitatorii Bear Paw Adventure să se bucure.

Activitățile legate de animale includ observarea păsărilor, vizionarea ursului și tururi marine. Aceste excursii oferă vizitatorilor șansa de a vedea creaturi locale precum balene, vidre de mare și urși maronii de coastă. Pentru mai multe recreeri în aer liber, oaspeții pot merge la pescuit, pot face excursii cu drumeții și cu bicicleta sau pot merge la vânătoare de fosile.

Vizitatorii se pot îndrepta către Parcul Național Fiordurile Kenai și Parcul de Stat Kachemak Bay pentru vizionarea faunei sălbatice. În Homer, Muzeul Pratt explorează istoria Alaska, în timp ce Wynn Nature Center oferă șansa de a învăța despre mediu de pe trasee de drumeție și platforme de vizionare.

Vizualizarea zborului este, de asemenea, o modalitate populară de a explora peisajul din Alaska. Dintr-un mic avion, oaspeții se pot bucura de vederi despre viața sălbatică și lumea naturală. Tururi ecologice, caiac și picnic de-a lungul Anchor Point Beach sunt modalități fascinante de a petrece timpul în timp ce stați la Bear Paw Adventure.

72450 Camai Road, punct de ancorare, AK 99556, telefon: 866-286-0576

Înapoi la: stațiunile din Alaska