Vremea Bermudelor În Noiembrie

Luna noiembrie nu este chiar luna preferată a multora dintre ani. Este una dintre cele mai reci și mai umede luni din multe locuri și, de asemenea, este o lună care simbolizează că sfârșitul toamnei nu este departe, cu înghețurile dure și nopțile întunecate de iarnă, care se apropie din ce în ce mai mult cu fiecare zi care trece. Nu este de mirare, așadar, că o mulțime de oameni aleg să zboare în noiembrie în vacanțe spre locuri mai însorite din întreaga lume.

Atunci când își planifică escapadele de toamnă și de iarnă, multora le place să aleagă locațiile insulare ca destinații de vacanță. Insulele din zone precum Caraibe sau Polinezia oferă vreme minunată pe tot parcursul anului, Bermuda, situată în Oceanul Atlantic, fiind un alt exemplu excelent. Un teritoriu britanic de peste mări, Bermuda este o națiune insulară frumoasă, cu o diversitate bogată de flore și faună care trebuie admirate, câteva plaje uimitoare de nisip roz de care să te bucuri, o mulțime de atracții și repere interesante de văzut și o mulțime de insulari prietenoși care abia așteaptă să vă întâmpine în patria lor și să vă împărtășească cultura, bucătăria și stilul de viață cu voi.

Bermuda se bucură, de asemenea, de o vreme uimitoare, având un climat de pădure tropicală și unele temperaturi foarte ridicate pe tot parcursul anului, în special în lunile de vară ale lunii iunie, iulie și august. Chiar și în afara verii, vremea din Bermuda poate fi foarte însorită și caldă, ceea ce înseamnă că aceasta este o destinație minunată pentru a alege în orice moment al anului, cu activități pe plajă și apă chiar plăcute în noiembrie.

Cu toate acestea, noiembrie este o lună bună pentru a călători în Bermuda? Răspunsul la această întrebare este în mare parte un „da” mare, dar va depinde de felul de activități pe care intenționați să le efectuați. Dacă îți place să faci scufundări și să petreci mult timp lucrând la bronzul tău, de exemplu, s-ar putea să fii mai bine să vizitezi într-o perioadă mai caldă a anului, dar vremea din Bermuda este excelentă pentru explorarea insulei, vizitând locații precum Royal Naval Dockyard și multe altele. Vedeți mai jos pentru detalii cheie și informații despre condițiile meteorologice în Bermuda în noiembrie.

Temperatura Bermudelor în noiembrie

În noiembrie, temperaturile din Bermuda sunt încă relativ calde, în ciuda faptului că toamna se încheie și iarna nu este prea departe. Bermuda se bucură de un climat minunat, cu multă căldură și soare pe tot parcursul anului, așa că chiar și în perioadele tradiționale reci ale anului, temperaturile de aici sunt relativ ridicate și confortabile, oferind condiții ideale pentru o mulțime de activități în aer liber și de recreere.

Temperatura medie zilnică în Bermuda în noiembrie este de 72 ° F (22 ° C). Ziua tipică poate varia de la maximele maxime de 75 ° F (24 ° C) și poate scădea până la 68 ° F (20 ° C), astfel încât chiar și în punctul lor cel mai scăzut, temperaturile din noiembrie sunt încă destul de calde, ceea ce înseamnă că este perfect posibil să petreci timp de calitate pe plajă și chiar în ocean.

Ploaie Bermuda în noiembrie

În ceea ce privește precipitațiile din Bermuda în noiembrie, Bermuda trăiește în general una dintre lunile sale mai secetoase ale anului. Condițiile din Bermuda sunt încă umede în noiembrie, dar, în comparație cu unele dintre lunile mai ploioase, cum ar fi iunie, iulie și august, aceasta este cu siguranță una dintre cele mai uscate și ocupă statistic ca a doua lună în general.

Cantitatea medie de precipitații în Bermuda în noiembrie este de doar 110 mm. Aceasta este puțin mai mică decât luna ulterioară a lunii decembrie, care observă în medie 120 mm de ploaie și mult mai mică decât luna precedentă a lunii octombrie, ceea ce observă o plină de precipitații 200 mm. În noiembrie, vă puteți aștepta să experimentați o medie de 18 zile ploioase de-a lungul lunii.

Bermuda Umiditate și Soare în noiembrie

Când vine vorba de umiditate în noiembrie în Bermuda, vă puteți aștepta ca zilele să înceapă să se simtă puțin mai umede și lipicioase în general, cu o medie a umidității în medie în jurul valorii de 60-75%, în general, care este încă ridicat, dar mai mic decât 80% evaluări pe care le puteți vedea într-o zi tipică de vară.

În ceea ce privește soarele, zilele încep să fie mai scurte în Bermuda în noiembrie, așa că veți începe să vedeți puțin mai puțin soare în general. Statisticile arată în jurul valorii de 5 ore de soare pe zi în noiembrie în Bermuda, iar soarele răsare relativ timpuriu în jurul valorii de 7 am, dar se face prea devreme în jurul orei 5 pm.

Vizitarea Bermudelor în noiembrie

În general, noiembrie este de fapt o lună minunată în care să vizitați Bermuda. Faptul că este a doua lună cea mai uscată a anului este un factor semnificativ care împinge multe persoane să-și rezerve o vacanță în această perioadă a anului, iar temperaturile relativ calde și condițiile bune de umiditate se împrumută bine pentru diverse activități în aer liber.

Chiar și temperaturile oceanului rămân destul de blânde în această perioadă a anului, așa că poți să înoți și să faci snorkel după bunul plac, precum și să te bucuri de alte activități în toată zona, cum ar fi golf, cumpărături, mese și multe altele. În ceea ce privește evenimentele și ceremoniile speciale, nu este prea mult de văzut în Bermuda în noiembrie, dar teritoriul are o ceremonie specială pentru a onora Ziua Amintirii și puteți participa și la un joc la evenimentul sportiv World Rugby Classic, deci există câteva modalități unice de a-ți petrece timpul.