Loja Berry Springs În Gatlinburg, Tennessee

Berry Springs Lodge este un refugiu pentru stațiuni relaxante, în Gatlinburg, Tennessee, care oferă o escapadă romantică liniștită în Munții Fumători Mari. Hanul cald și primitor oferă spații confortabile de cazare acasă, departe de casă, spații comunale confortabile, dotate cu stil rustic, zone de luat masa relaxante, serviciu personalizat, cu vedere personală la munte. Mai multe lucruri de făcut în Gatlinburg

1. Pensiuni


Berry Springs Lodge are nouă camere confortabile, confortabile și două apartamente de lux, cu mobilier elegant în stil rustic și mobilier rustic, băi private cu dușuri și căzi de înmuiere și spații de locuit spațioase, cu scaune confortabile, șeminee de piatră, balcoane sau terase private și facilități moderne. Facilitățile includ televizoare cu ecran plat, DVD playere și acces wireless la internet.

Camera Raspberry Springs are un tavan boltit, un pat pentru creion cu dimensiuni king-size, îmbrăcat în lenjerie de lux, seifuri și perne hipoalergenice și o baie privată cu duș, cabine de prosop, prosoape proaspete și articole de baie organică. Un living confortabil are masă și scaune și un șemineu pentru seri mai răcoroase și vederi uluitoare asupra Muntelui Bluff de la un balcon privat. Facilitățile includ televizoare cu ecran plat, DVD playere și acces wireless la internet.

Royal Springs Room are aceleași facilități, inclusiv un tavan boltit, un șemineu confortabil și priveliști frumoase la munte de la un balcon privat, precum și un pat de orez cu mahon, de dimensiuni rege, îmbrăcat cu o mătase de mătase aurie, lenjerie de lux și perne hipoalergenice. . O baie privată are duș, prosoape proaspete și facilități de baie organică, iar ușile din terasă au draperii realizate manual de viță de căpșuni și bej, iar spațiul de locuit are două fotolii din plus pentru relaxare. Facilitățile includ televizoare cu ecran plat, DVD playere și acces wireless la internet.

Buffalo Springs are un pat de pin rustic, de dimensiuni King, îmbrăcat într-un matlasat de bivol roșu și negru, lenjerii de lux și perne hipoalergenice și o baie privată cu granit și vanitate de stejar, un duș de gresie mare, prosoape proaspete și baie organică facilități. Un living spațios are un birou și o dulapă rustică din stejar, un șemineu cu gaz de stivă din piatră, o punte privată cu vederi spectaculoase. Facilitățile includ televizoare cu ecran plat, DVD playere și acces wireless la internet.

Situată la primul etaj al Lojii, camera Autumn Springs emană un sentiment autentic de munte fumător și are un pat în stil King Shaker, cu lenjerie de lux într-un model colorat de animale sălbatice, o baie privată are un duș de intrare, proaspăt prosoape și articole de baie organice. Un living spațios are un birou și o dulapă rustică din stejar, un șemineu cu gaz de stivă din piatră, o punte privată cu vederi spectaculoase. Facilitățile includ televizoare cu ecran plat, DVD playere și acces wireless la internet.

2. Mai multe cazare


Camera Honeysuckle Springs este decorată în nuanțe de lavandă moale și are un pat de afiș cu orez king-size, îmbrăcat cu o mângâie verde de măsline și lenjerie de lux cu temă florală, iar o baie privată are un duș de plimbare, prosoape proaspete și facilități de baie organică Un living spațios are un balansier din stejar, un scaun tapițat, un șemineu și un balcon privat cu vederi frumoase. Facilitățile includ televizoare cu ecran plat, DVD playere și acces wireless la internet.

Camera Springs Springs este decorată în tonuri închise de verde și are un pat king-size, îmbrăcat în lenjerie de lux, seifuri și perne hipoalergenice și o baie privată cu duș de casă, prosoape proaspete și facilități de baie organică. Un living confortabil are un balansoar din stejar, un șemineu și vedere impresionantă asupra Muntelui Bluff de la un balcon privat. Facilitățile includ televizoare cu ecran plat, DVD playere și acces wireless la internet.

Camerele Holly Springs și Newberry Springs oferă aceleași facilități ca Camera Colorado Springs, inclusiv paturi king-size, băi cu baie privată, șeminee și balansoare de stejar, și este decorat în tonuri pale de piersic, roz și roșu cu facilități moderne, precum ca televizoare cu ecran plat, DVD playere și acces wireless la internet.

Hideaway Springs Suite are un living spațios, cu scaune confortabile, și un șemineu de piatră, un pat cu fusuri king-size, îmbrăcat în lenjerie de lux, seifuri și perne hipoalergenice și o baie privată cu duș, cu prosoape proaspete. și băi organice. O cadă cu hidromasaj privată este situată în largul camerei de zi într-o baie izolată.

Blackberry Spring Suite este decorat în tonuri moi de iederă ușoară, pentru a crea o atmosferă elegantă și are un pat de orez sculptat cu dimensiuni King în lenjerii de lux, comode și perne hipoalergenice și o baie privată cu chiuvete duble, cadă cu hidromasaj, prosoape proaspete și articole de baie organice. Un living confortabil are masă și scaune, un șemineu și o punte privată cu vederi uluitoare.

3. Dining


Un mic dejun gastronomic este servit în fiecare dimineață în sala de mese însorită și include farfurii de fructe proaspete, pâine coapte și produse de patiserie, prăjitură franceză, ovăz și cereale, mâncăruri cu ou, omlete, carne, brânză și o varietate de sucuri, cafea și ceai. The Lodge oferă prânzuri în cutie sau rucsac pentru oaspeții care planifică o drumeție sau o mașină pe îndelete în Parcul Național sau pur și simplu se relaxează în camerele sau apartamentele lor.

Oaspeții se pot bucura de o experiență culinară unică și romantică, unde loja oferă bucătărie de cea mai bună calitate pentru ca oaspeții să gătească singuri, inclusiv carne proaspătă, salate, legume și alte ingrediente de sezon.

4. Amenajări, nunți și evenimente


Berry Springs Lodge dispune de spații comune confortabile, cu stil rustic, zone de relaxare unde oaspeții se pot bucura de un mic dejun gastronomic gratuit în fiecare dimineață și un pod imens cu mobilier în aer liber și vederi spectaculoase. Facilitățile suplimentare și serviciile pentru oaspeți includ un serviciu nocturn de turndown, acces la internet wireless gratuit, băuturi gratuite pentru ora 24 și gustări, incluzând deserturi semnate, servicii de concierge și servicii luxoase de spa și sănătate. Loja oferă, de asemenea, facilități pentru evenimente speciale în interior și în aer liber, precum și o varietate de activități în aer liber, inclusiv trasee de drumeții și de mers, ciclism montan, canotaj, volei și pescuit la pescuit.

Berry Springs Lodge este specializată în nunți romantice și în alte sărbători speciale, incluzând o varietate de servicii și pachete. În plus față de setările spectaculoase interioare și exterioare, Lodge oferă o serie de servicii, cum ar fi furnizarea unui Minster, un fotograf, un tort de nuntă frumos decorat și cazare romantică într-o suită de lux la Lojă. Pachetele unice sunt concepute pentru mici nunți intime pentru până la oaspeți 20 pentru ceremonie, precum și grupuri mai mari de până la oaspeți 50 cu recepții.

5. Planificați această vacanță


Gatlinburg și împrejurimile oferă aventuri, activități și atracții interminabile pentru toată familia să se bucure. Există două piscine comunitare în aer liber sezoniere situate la doar o scurtă distanță de mașină, iar terenul de golf Bent Creek este situat în valea de sub stațiune. Există o captuseală fantastică cu fermoar, iar cursurile de ciclism montan se află la o distanță de doi km de stațiune și parcul național The Great Smoky Mountains este o necesitate, cu intrările Greenbrier și Cosby în apropiere. Alte activități includ călărie pe munții fumători, rafting cu apă albă, schi în lunile de iarnă, cumpărături și vizitarea unora dintre atracțiile din zonă, precum parcurile tematice Dollywood și Splash Country.

Înapoi la: Great Smoky Mountains

2149 Seaton Springs Road, Gatlinburg, Sevierville, Pigeon Forge, Tennessee 37862 Smoky Mountains TN, site-ul web, Telefon: 865-908-7935