Cele Mai Bune Stațiuni Din Alaska: Chena Hot Springs Resort

Situat în apropierea zonei de recreere a statului Chena, în Fairbanks, Chena Hot Springs Resort oferă priveliști uluitoare, lac cu izvoare termale și casă la piscină și Muzeul de gheață Aurora. Chena Hot Springs Resort este ideal pentru vacanțe în familie, escapade cu prietenii sau călătorii romantice.

1. Camere și apartamente


Cu câteva camere, cabine și campinguri, Chena Hot Springs Resort are o varietate de cazare pentru vizitatorii stațiunii.

Cu camere și apartamente 40, Moose Lodge are dotări acasă, facilități actualizate și lenjerie de pat confortabilă. Fiecare cameră conține două paturi queen-size, o baie completă și un televizor cu canale 8. Aceste camere pot găzdui până la 4 clienți.

Oaspeții pot solicita, de asemenea, camere accesibile ADA din Moose Lodge.

De asemenea, vizitatorii pot alege să stea într-una din camerele 32 Fox din stațiune. Aceste camere sunt mai mici decât cele de la Moose Lodge, cu două paturi duble și o? baie, dar conțin facilități similare. Camerele Fox sunt, de asemenea, mai aproape de izvoarele termale.

Pentru mai mult spațiu, oaspeții pot rezerva una dintre apartamentele Family Family Bear. Aceste apartamente includ două camere care pot găzdui până la 6 oaspeți. Suita include camere alăturate cu două paturi queen, două paturi twin și o baie și jumătate. Această suită conține o singură cadă și duș.

Chena Hot Springs oferă și o selecție de cabine independente. Cabinele nu includ apă curentă sau o baie interioară. Fiecare include un televizor și un DVD player, un cuptor cu microunde, un aparat de cafea și un încălzitor. Oaspeții pot alege dintre:

Cabină de aur - Cabina de aur poate găzdui 3 persoane. Acesta include un pat king-size și un pat extensibil cu două dimensiuni. De asemenea, oferă un mini frigider.

Cabana Jade - Capacitatea de a găzdui oaspeții 2, Cabana Jade are un pat king size.

Forget-Me-Not Cabin - Cabina Forget-Me-Not poate dormi 6 persoane în paturile sale duble 2 și în patul extensibil. Dispune de toaster, frigider și masă cu scaune.

Cabana Musher's Dog - Un număr maxim de clienți 4 pot sta la cabana Dog Musher's. Această cabină are un pat king-size și un pat extensibil. De asemenea, include un frigider.

Cabana Ptarmigan - Cu paturi gemene 2, un futon și un pat cu dimensiuni complete, cabana Ptarmigan poate găzdui persoane 6. Include un mini frigider, toaster și masă și scaune.

Cabana King Salmon - Cabana King Salmon include paturi duble 3 și pat extensibil, iar pentru persoanele 8 se potrivesc. Include un mini frigider și prăjitor de pâine.

Oaspeții pot rezerva, de asemenea, spații de camping sau iaurturi pentru a sta la Chena Hot Springs. Campingurile includ spațiu pentru un RV sau două corturi. Corturile Yurt pot dormi până la 3 persoane și includ o masă, trei scaune și trei pătuțuri.

Facilitățile locului de cameră includ:

- Spălătorie cu monede

- Bând apă

- Stația de depozitare a deșeurilor

Chena Hot Springs Resort oferă, de asemenea, cazare cu animale de companie în întreaga stațiune.

2. Restaurant & Spa


Chena Hot Springs Resort oferă o serie de opțiuni de luat masa pentru oaspeți să se bucure în timpul șederii.

Restaurantul Chena Hot Springs evidențiază preparate din bucătăria locală și de sezon, unde oaspeții se pot bucura de o mare varietate de opțiuni de luat masa, inclusiv sandvișuri abundente, fructe de mare proaspete și supe. Mesele includ chiar și legumele cultivate în serele proprii Hot Springs. Restaurantul Chena Hot Springs este deschis pentru micul dejun, prânz și cină.

Pentru o băutură de seară, oaspeții pot vizita Trails End Lounge. Acest bar cu servicii complete oferă beri locale, precum și cocktailuri artizanale și alte băuturi.

Oaspeții pot vizita, de asemenea, Chena Hot Springs Resort Aurora Cafe. Situat în centrul de activități, acest magazin oferă supe, salate și sandwich-uri, precum și produse de copt, înghețată și cafea.

spa

Pentru o zi de odihnă și relaxare, oaspeții se pot bucura de o varietate de servicii spa la Chena Hot Springs Resort. Peste piscină, vizitatorii pot comanda masaje și tratamente de reflexoterapie de la un terapeut de masaj autorizat. Oaspeții pot alege între masaj suedez, masaj profund cu țesuturi, masaj cu pietre fierbinți și masaj pentru sarcină.

Orice invitat adult este, de asemenea, încurajat să viziteze izvoarele de apă caldă pentru a se bucura de beneficiile lor terapeutice. Încălzite în mod natural și infuzate cu minerale, se crede că aceste ape au proprietăți vindecătoare.

Stațiunea oferă, de asemenea, cadă cu hidromasaj în aer liber și interior, precum și două piscine interioare încălzite.

3. Mai Mult


Servicii pentru familii și Club pentru copii

Stațiunea Chena Hot Springs are multe de oferit familiilor care vizitează. Pachetele de distracție în familie, permisele de înot și oferte de cazare sunt disponibile familiilor și copiilor care își rezervă un sejur în stațiune. Casa de la piscină include, de asemenea, o piscină de familie separată.

Nunți, Reuniuni și Facilități de conferințe

Locația pitorească și facilitățile din Chena Hot Springs Resort o fac ideală pentru adunări de orice dimensiune.

Oaspeții care doresc să rezerve un eveniment la stațiune vor avea o varietate de spații disponibile din care să aleagă. Fie căutați un spațiu de întâlnire, o sală de clasă sau o sală de banchete, hotelul oferă mai mult de 14,000 metri pătrați de spații interioare și exterioare pentru vizitatori de închiriat pentru retrageri și nunți corporative deopotrivă.

Fiecare instalație poate fi echipată cu o varietate de echipamente tehnologice și audio-vizuale, iar serviciile de catering de la bucătarii de la Chena Hot Springs Resort sunt disponibile pentru orice eveniment.

Facilitățile disponibile includ camere de vizionare Northern Lights, sera de la Centrul de Activități sau sala de ședințe a sărbătorilor Arctic.

Cuplurile își pot face visurile din ziua nunții la Chena Hot Springs Resort. Stațiunea oferă o serie de locuri interioare și exterioare, perfecte pentru nunți de orice dimensiune și estetică, inclusiv Muzeul de gheață Aurora. Stațiunea furnizează mai multe pachete de nuntă, servicii culinare și coordonarea ceremoniei de către un planificator de evenimente la fața locului.

Serviciile de nuntă suplimentare includ:

- Cazare pentru cuplul căsătorit

- Plimbări cu trăsura trasă de cai (vara)

- Plimbări cu sania (iarna)

- Închiriere pelerină de blană

- Transportul către și din stațiune

Stațiunea poate găzdui evenimente cu până la 300 de oaspeți.

17600 Chena Hot Springs Road, Fairbanks, AK 99712, Telefon: 907-451-8104

Înapoi la: Cele mai bune stațiuni din Alaska și lucruri de făcut în Fairbanks