Cele Mai Bune Acvarii Din Lume: Regatul Oceanului Chimelong

Regatul Chinei din Oceanul Chimelong este situat la stațiunea Chimelong Ocean Ocean Resort din Hengqin, Zhuhai. Ocean Kingdom are un acvariu, exponate de animale exotice, zone de divertisment tematice, călătorii pline de emoții și spectacole de teatru. Cele mai importante elemente ale colecției acvariului includ balenele Beluga, rechinul balenă și urșii polari.

Acvariul rechinului de balenă deține cu mândrie titlul de cel mai mare acvariu din lume, cu o lungime de peste 220 și care conține peste 8 milioane de galoane de apă de mare. Pe lângă rechinii de balenă, rezervorul găzduiește peste creaturi 20,000, inclusiv broaște țestoase, rechini și raze manta. Acvariul oferă o cupolă de vizionare subacvatică, care este cea mai mare din lume cu diametrul de aproape 40 picioare.

Opt zone tematice diferite oferă fiecare divertisment și exponate proprii. Pe Ocean Avenue, ecranele cu LED-uri uriașe luminoase luminează strada cu imagini ale vieții pe mare, în timp ce trotuarele sunt decorate pentru a reprezenta coralul și fundul oceanului. Zona de frumusețe oceanică găzduiește acvariul cu rechini de balene și o zonă de mare adâncime. Zona Oceanului Hengqin este considerată „cea mai relaxantă”. Pasarela romantică a lacului oferă o fântână muzicală cu tematică marină și este cel mai bun loc de vizionare pentru paradele parcului.

Dolphin Cove găzduiește starea de delfin a parcului și delfinii observați și delfinul alb chinezesc. Dolphin Cove prezintă Teatrul Dolphin unde se desfășoară spectacole acvatice zilnice și Insula Dolphin, unde vizitatorii pot vedea creaturile îndrăgite de aproape.

Zona Mount Walrus găzduiește leii și focile de mare și include Teatrul Leu de Mare unde animalele efectuează spectacole coregrafate. Pe Insula Eroilor, vizitatorii vor găsi expoziția de vidră a mării și zone interactive precum Stingray Encounter și Tide Pools, unde oaspeții pot atinge ușor razele vii, stelele de mare și alte vieți marine.

Designul unic al parcului combină afișajele de animale cu plimbările aventuroase de aventură. Coasterul rusesc Polar Horizon aduce oaspeții până la 75 metri înălțime deasupra expoziției de urs polar, trecând peste expoziția balenei beluga și una dintre cele mai mari exponate de pinguini din lume, în timp ce coasterul impresionant Amazon este ridicat de oaspeți deasupra unei expoziții de manat, copaci banyan și palmier copaci.

Pe lângă exponatele de animale și facilitățile de distracție, fiecare dintre zonele tematice ale parcului include, de asemenea, opțiuni de luat masa și cumpărături. Opțiunile restaurantului variază de la masa familială din zona Hero Island, până la mese fine sub acvariul rechinului de balenă din zona Ocean Beauty.

Istoric: Regatul Chimelong Ocean și Ocean Resort-ul aferent sunt gestionate de Grupul Chimelong, cu o experiență de peste 20 în managementul parcului. Unul dintre cele mai mari parcuri cu tematică marină din lume, Regatul Oceanului Chimelong deține cu mândrie mai multe titluri pentru „cel mai mare din lume”. Pe lângă cel mai mare acvariu din lume, parcul găzduiește cel mai lung coaster rusesc, 4,200-ul lung de Amazon uimitor. Parcul a câștigat premiul 2014 Themed Entertainment Association pentru rezultatul remarcabil.

Programe și educație în curs de desfășurare: Divertismentul în Ocean Kingdom include o paradă cu tematică marină, care cuprinde sirene, caracatițe, broaște țestoase, balene și submarine care dansează alături de spectatori. Un eveniment performant peste Oceanul Hengqin include lasere, proiecții holografice, artificii, apă și lasere. Performanța pe scară largă a obținut onoarea prestigiosului premiu australian pentru cea mai bună realizare internațională în evenimente. Teatrul Castelului parcului oferă o experiență 5D pentru un public de 1,000 așezat în scaune activate în mișcare.

Experiențele VIP de la Chimelong Ocean Kingdom includ accesul accelerat al bandei la atracții. Experiențele de scufundări oceanice sunt disponibile sub îndrumarea unui master-dive instruit în PADI, atât în ​​acvariul cu rechini de balene, cât și în insula Dolphin. Întâlnirea cu delfinii le permite oaspeților să înoate cu delfinii de pe insula Dolphin. Pentru cei mai mici vizitatori ai parcului, Programul Junior Keeper oferă copiilor o privire în culise la acvariul rechinului balenelor, le permite să ajute la pregătirea mâncării pentru rechinii de balenă și include o plimbare cu fundul de sticlă în vârful habitatului rechinului-balenă. Programe similare de îngrijire a juniorilor sunt disponibile pentru delfinii albi chinezi, pinguinii, manatele și balenele Beluga. Ocean Sleepover le permite oaspeților să își petreacă noaptea alături de acvariul rechinului cu balene în corturi și saci de dormit furnizați de Ocean Kingdom.

Eforturile educaționale de la Chimelong Ocean Kingdom includ o aplicație educativă care poate fi folosită la fiecare exponat, cu WiFi gratuit oferit de parc. Tururile educaționale sunt disponibile pentru copiii din școlile primare și gimnaziale și sunt tematizate în jurul a două zone diferite, turul peștilor marini sau turul leului de mare. Ambele tururi sunt ghidate profesional de instructorii educaționali Chimelong și îi învață pe vizitatori despre animale, zootehnie și conservare.

Fuxiangwan, Hengqin New Area, Zhuhai 519031, China, Telefon: + 86-40-08-83-00-83