Cele Mai Bune Stațiuni Din California: Meadowood Napa Valley

Meadowood Napa Valley cuprinde 250 acri de peluze verzi și dealuri împădurite într-o vale privată, situată în țara iconică a vinului din California. Locuințele pentru oaspeți și evenimente ale proprietății subliniază stilul de viață relaxat interior-exterior al zonei, cu spa premiat și mese de la fermă la masă. De la degustări de vinuri și picnicuri în aer liber, până la drumeții și golf, stațiunea oferă activități destinate familiilor, cuplurilor și grupurilor corporative deopotrivă.

1. Camere, apartamente și mese


Meadowood Napa Valley are camere și apartamente unice 17, de la camera confortabilă Cottage Room cu pat de dimensiuni king, șemineu ars de lemn și pridvor privat cu vedere la dealurile împădurite ale moșiei, până la Estate Suite cu pat matrimonial din California, dușuri interioare și exterioare și adânci înmuierea cada în peste 2,000 metri pătrați din spațiul de locuit interior-exterior.

Amplasat în colțul cel mai nordic al proprietății, accesibil numai cu mașina privată, Estates at Meadowood oferă cea mai privată și exclusivă experiență pentru oaspeți. Fiecare lojă cu două etaje are trei băi și patru dormitoare cu pat king-size, zonă de relaxare și punte privată, precum și o cameră minunată centrală cu bucătărie, sufragerie, living și masă de joc.

Apartamentele și lojile familiale ale moșiei sunt locul ideal pentru reuniuni familiale și vacanțe de mai multe generații sub un singur acoperiș, cu camere grozave care se conectează la patru camere de oaspeți independente la Hillside și Hillside Terrace Lodges. Familiile se pot strânge în spațiul comun pentru o masă în zona de luat masa sau în jurul șemineului cu lemne, cu baie separată, bucătărie și punte privată pentru a maximiza timpul petrecut împreună.

Toate rezervările includ o recepție zilnică de vin, livrare de ziare de dimineață, Wi-Fi de mare viteză în cameră și proprietate, acces la Centrul de fitness, terenuri de tenis și crochet și cursuri de fitness zilnice, acces exclusiv la trasee private de drumeție, închirieri de biciclete și servicii de mașini către St. Helena și Yountville în apropiere.

Masă

Oaspeții de la Meadowood se pot bucura de o masă romantică și vin pentru doi, în confortul și intimitatea propriei camere cu serviciu de luat masa în cameră. Pentru o cină sau un cocktail mai formale, Restaurantul de la Meadowood se asociază cu artizani și cultivatori locali pentru a dezvolta un meniu care oferă un gust adevărat al Napa Valley. Masa la fața locului include, de asemenea, The Grill, care servește micul dejun, prânzul și cina cu brunch și meniuri pentru copii. Ambele spații producă o grădină culinară 2.5 acre de la Meadowood pentru cele mai proaspete ingrediente.

Oaspeții pot rezerva, de asemenea, unul dintre mai multe site-uri de picnic și își pot personaliza meniul de mâncare și băuturi pentru a savura o masă pe fondul obiectivelor turistice și al sunetelor naturii din proprietate.

2. Spa, nunți și conferințe


The Meadowood Spa a fost unul dintre doar nouă spa-uri pentru a primi un rating de cinci stele de la Forbes Travel Guide din 2017, cea mai mare onoare din industria ospitalității. Oaspeții pot sta în propria suită de tratament pentru confidențialitate completă în timpul vizitei la spa sau pot merge la grădina de relaxare pentru o băutură sau o saună minerală pre- sau post-tratament.

Serviciile de spa sunt vizate pentru a satisface nevoile individuale ale oaspeților, de la masaj, față și scrub pentru cei care se recuperează de la jetlag până la o serie de tratamente destinate bărbaților. Fiecare dintre pachetele facilității includ o consultare pre-tratament cu un terapeut pregătit, o oră completă de timp suită și selectarea din meniul culinar spa premiat, cu preparate de sezon, gustări și sucuri. Oaspeții pot consulta magazinul Spa pentru o selecție de produse cosmetice de lux, piele și produse spa.

Spa oferă, de asemenea, un pachet special de mireasă pentru ca mirii și mirele să se bucure de timp liniștit împreună sau cu petrecerea lor de mireasă înainte de ziua cea mare.

Nunți și conferințe

Meadowood Napa Valley oferă mai multe facilități pentru nunți, zile de naștere, conferințe sau orice întâlnire într-un cadru cald și primitor.

Camera Vintnerului, cu vedere la terenul de golf Meadowood, dispune de un șemineu mare, cu ardere de lemn, sub tavane boltite, cu o punte care se deschide pe o peluză privată și glen împădurit. Camera independentă Woodside oferă un cadru mai intim pentru întâlniri și mese în aer liber, cu uși franceze care se deschid spre o peluză ierboasă și curte.

Camera Madrone oferă un cadru similar pentru recepții mici și mese în aer liber. Cu peste 4,000 metri pătrați de spațiu interior și exterior, Croquet Glen este bine echipat pentru o adunare la Croquet Lodge și recepție pe peluza din jur, înconjurat de lemn de seară și brazi falnici. Întâlnirile de afaceri sunt potrivite pentru camera de consiliu de la etajul doi de la Reception Lodge, cu 14 așezat în jurul unei mese de bord cu capacitate audiovizuală și ecran LED 60 inch.

Pachetul de elopement Meadowood include o ședere de două nopți într-o suită privată, cu mic dejun zilnic, oficiant de ceremonii, decorațiuni florale, buchet, tort de nuntă și șampanie.

3. Mai Mult


Activități recreative

Bucla Meadowood oferă puțin peste patru mile de trasee exclusiviste de drumeții împădurite, cu vederi pitorești asupra moșiei și a văii Napa din împrejurimi. Bucla este un loc ideal pentru observarea păsărilor, care adăpostește peste 100 specii identificate.

Terenul exclusiv de golf Meadowood este deschis pentru găurile 9 de joc pe tot parcursul anului. Magazinul Golf și Croquet Pro oferă lecții de golf private, precum și cluburi de închiriat, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru cumpărare. Studioul de golf este echipat cu software de simulare pentru a ajuta începătorii și jucătorii de mult timp să-și îmbunătățească tehnica.

Piscinele și centrul de fitness ale stațiunii vor suferi o renovare completă în 2018, redeschidându-se cu o nouă zonă cu piscină superioară destinată doar adulților, cu jacuzzi și cabană, cu piscină Lap, relocată și piscină pentru copii reamenajată. Între timp, este deschis un centru de fitness complet echipat.

O clasă de gătit sau de cocktail face un plus unic la o petrecere de ziua de naștere, nunta sau retragerea de afaceri în stațiune. Bucătarii și mixologii Meadowood oferă ateliere practice pentru a învăța noi abilități și rețete pe care oaspeții le pot recrea în propriile bucătării acasă.

Degustările de vin sunt o altă șansă pentru oaspeții de a se bucura de o experiență unică într-un fel la Meadowood Napa Valley. Meadowood găzduiește degustări în fiecare după-amiază pentru ca iubitorii de vin să discute cu un eșantion de roșii, albi și vinuri spumante de la vinierii locali. Oaspeții pot, de asemenea, să adune un grup împreună pentru o degustare de vinuri private. Sub îndrumarea unui Estate Sommelier, oaspeții vor afla despre vinurile din regiune și pot alege tehnici de degustare, fie la fața locului la Meadowood, fie la una dintre vinăriile partenere ale moșiei.

Activități pentru copii

Copiii de vârstă 6-11 pot participa la tabara de sport de vară în luna iulie, cu îndrumări despre tenis, crochet, golf și multe altele de la instructori profesioniști, alături de activități surpriză în fiecare dimineață.

900 Meadowood Lane, Sfânta Elena, CA 94574, Telefon: 877-963-3646