Cele Mai Bune Stațiuni Din Colorado: Statiunea Hot Springs Din Mount Princeton

Între orașele Buena Vista și Salida, CO, Mount Princeton Hot Springs Resort are multe de oferit. Mt. Princeton Hot Springs Resort este o escapadă perfectă pentru cuplurile care caută un week-end departe, familiile în căutarea unei noi locații aventuroase sau a unei companii care dorește să-și retragă afacerile într-o locație accesibilă.

1. Camere, apartamente și mese


La Mt. Princeton Hot Springs Resort există cinci locații și opțiuni diferite de cazare.

Creekside - Aceste cabine s-au deschis recent în 2018 și sunt formate din diferite unități 25. Creekside poate fi găsit în trei locații din întreaga stațiune. Vizitatorii Creekside au acces ușor la Chalk Creek din apropiere. Aceste unități includ facilități noi, un design modern și acces Wi-Fi de încredere. Oaspeții au posibilitatea de a alege un pat king-size sau două paturi queen-size. Camerele sunt aproximativ 350-500sf. Multe dintre noile apartamente includ șemineu și chicinetă. Camerele Creekside pot găzdui până la patru adulți.

Cabanele Muntelui Princeton - Oaspeții constată că aceste cabine sunt, de asemenea, o alegere populară. Aceste cabane includ o terasă privată. Acestea sunt amplasate convenabil la o scurtă distanță de mers pe jos de atracțiile majore pe care stațiunea le oferă, inclusiv izvoarele termale și zonele spa. Cabinele includ un șemineu, plită, stereo, televiziune prin satelit, pasaje spa, verandă acoperită și băi complet dotate. Cabinele cu dimensiuni complete includ un pat king-size, două paturi queen-size în mansardă și o canapea extensibilă și poate dormi până la șase persoane. Oaspeții pot moderniza acest stil de cabină la The Large Cabin, care poate dormi până la opt persoane cu două dormitoare, fiecare cu un pat queen-size, două paturi queen-size în mansardă și o canapea extensibilă. Sau, pot face upgrade la The Condo Cabin, care doarme două-patru persoane, și are un pat king-size și o canapea extensibilă.

Vizitatorii pot alege, de asemenea, să rămână în Lojă. Situat direct în centrul stațiunii, patronii au acces facil la toate atracțiile și facilitățile principale. Loja oferă nouă configurații de cameră diferite, concepute unic pentru a se potrivi nevoilor oaspeților lor.

Cliffside - Opțiunile camerelor includ un pat king-size sau două paturi queen-size, cu amenajare deschisă și baie. Patiele oferă oaspeților o vedere panoramică la munte zilnic. Ca multe dintre celelalte opțiuni de cazare, Cliffside se află la mică distanță de toate celelalte facilități de resort.

Coastă de deal - Hillside oferă amenajări de dormitor duble, regine și king-size. Multe camere includ, de asemenea, o canapea. Vizitatorii care stau în cabine Hillside sunt cei mai apropiați de piscina superioară recent renovată și toboganul de apă.

Masă

Restaurantul Mount Princeton Club este deschis pentru micul dejun, prânz și cină. Restaurantul Club include plăci de specialitate în fiecare meniu. Restaurantul Club este situat în comoda principală. Oaspeții se pot bucura de peisajul montan chiar în afara ferestrei în timp ce luau masa.

2. Spa și Club


Există aproximativ 20 diferite izvoare termale situate în jurul stațiunii Spring Princeton, care sunt disponibile tuturor oaspeților. Cu toate acestea, din cauza temperaturilor mai reci, această atracție nu este deschisă pe tot parcursul anului. Sezonul izvoarelor termale este mai până august.

La Spa and Club Resort, oaspeții 16 și mai mari se pot relaxa complet făcând o baie în popularele Cascade Hot Springs și Chalk Creek Hot Springs. Înconjurătorii Chalk Creek Hot Springs sunt pietre netede, circulare, care oferă căldură naturală oaspeților. Acestea au aproximativ un picior de adâncime, cu fundul acoperit cu nisip.

Vacanții pot alege apoi să se răcească în bazinul de exerciții care se află la un grad 95 confortabil. Oaspeții ar putea merge, de asemenea, într-o locație mai istorică, cum ar fi Mount Princeton Hot Springs Resort Bath House. Piscina de relaxare și bazinul de înmuiere sunt disponibile pentru plăcerea vizitatorilor, menținute la o temperatură confortabilă de 100 + grade. Toate bazinele situate la Mount Princeton Hot Springs Resort sunt deschise până la orele târzii ale nopții. Oaspeții se pot bucura să facă o noapte târziu sub stelele Rocky Mountain.

Pentru cei care călătoresc cu copii, stațiunea Hot Springs Resort Mount Princeton oferă un tobogan cu apă lung 400. Oaspeții fac o scurtă plimbare până în vârful toboganului și apoi coboară pe covorașele furnizate de stațiune. Există șase viraje mari înainte ca toboganul să se golească într-unul dintre cele mai răcoroase bazine superioare de grad 75. Bazinele Superioare sunt situate direct în fața Lojii Principale. Conectat la aceste bazine este râul leneș. Înconjură întregul tobogan de apă și zona piscinelor superioare sunt pajiști și munți falnici.

Spa Princeton Hot Springs Resort Spa include o varietate impresionantă de pachete spa, masaje, tratamente corporale, faciale, acupunctură și îmbibări private pentru toți oaspeții care caută relaxare, întinerire și recuperare finală.

Centrul de fitness este situat la nivelul inferior al Spa și Club. Are aparate cardio, greutăți gratuite, muzică și televizoare. Există, de asemenea, o vastă selecție de clase de fitness disponibile zilnic la Spa și Club, inclusiv ciclism interior, piyo, yoga, cursuri de apă, Pilates, kickboxing, tai chi, etc. După terminarea unui antrenament, patronii se pot răci cu smoothie sau băutură. la Juice Bar situat chiar în interiorul centrului de fitness.

15870 County Road 162, Nathrop, Colorado 81236-9703, Telefon: 719-395-2447