Cele Mai Bune Excursii De Zi În Ohio: Carry Hill Orchards

Când sosesc lunile călduroase de vară și soarele începe să strălucească, este timpul să ieșiți în sfârșit din interior și să vă bucurați de aer curat și de spații larg deschise. Pentru cupluri, familii, prieteni și toți ceilalți, vremea caldă reprezintă emoție, distracție și libertate. Este posibil să trăim într-o epocă digitală în care oamenii sunt mereu conectați și conectați la un fel de ecran, dar ieșind afară, simțind briza prin părul tău și soarele de pe piele și simțindu-te la fel cu natura este încă la fel de plăcută și magic cum a fost vreodată.

Există multe activități și excursii diferite de care vă puteți bucura vara. Plecarea spre plajă este un exemplu popular sau planificarea unei excursii rutiere undeva nouă și interesantă cu prietenii. Pentru ceva mai aproape de casă, de ce să nu faci o excursie până la o fermă sau livadă locală? De generații, aceste locații casnice au fost locul perfect pentru a fi realizate amintiri magice, atrăgând vizitatori de toate vârstele în fiecare an și oferind tot felul de distracții și jocuri, de la cules de fructe la festivaluri. Carry Hill Orchards este un exemplu fin.

Plăcerile din Quarry Hill - Ohio Orchard

Una dintre locațiile de top ale fructelor din Ohio, Quarry Hill Orchards este situată în Berlin Heights, nu prea departe de țărmurile Lacului Erie. Întâmpinând vizitatorii pe tot parcursul anului, cu piețe de iarnă și de vară și activități de desfășurat, Quarry Hill Orchards este o fermă de fructe deținută de familie și administrată, care stă de la 1929! Iată tot ce trebuie să știți despre vizitarea livezilor din Quarry Hill:

- Pick You Own - Odată ce sezonul recoltei se înconjoară, vizitatorii livezilor din Quarry Hill sunt invitați să se îndrepte și să aleagă propriile produse proaspete pentru a se duce înapoi acasă. Aici se cultivă numeroase fructe, începând cu cireșele care sunt coapte doar pentru cules în iunie, apoi piersicile încep să se coacă în iulie, iar apoi mai multe varietăți diferite de mere sunt disponibile până la toamnă. Este unul dintre cele mai bune locuri de cules de mere din Ohio și puteți alege, de asemenea, dovleci pentru Halloween aici.

- Distracție în familie - Dacă sunteți în căutarea unei zile de familie distractive în Ohio, Quarry Hill Orchards este locul unde trebuie. Nu numai că oferă culegerea mărului, culesul dovleacului, plimbări cu vagoanele și excursii la fermă, dar întregul loc este proiectat având în vedere familiile. Cei mici vor găsi multe lucruri de văzut și de făcut în jurul numeroaselor acri de teren agricol de la Quarry Hill Orchards, ba chiar copiii mai mari se pot distra foarte mult aici degustând fructele proaspete și plimbându-se pe rândurile minunate de meri. Există câteva trasee minunate de mers pe jos, pe care trebuie să le urmezi și zone de picnic, așa că poți să aduci ceva de mâncare și să faci într-adevăr o zi din asta.

- Excursii la ferme - livezile Quarry Hill organizează, de asemenea, tururi de grup pentru vizitatori de toate vârstele. Fie că vii cu un grup mare, cum ar fi o școală sau o biserică, sau pur și simplu vizitezi cu familia sau prietenii pentru o ocazie specială sau o zi distractivă, tururile sunt o modalitate excelentă de a învăța puțin despre viața fermei, de a te bucura de câteva activități interactive drumul și chiar ajunge să degustați niște cidru de mere de casă.

- Plimbări cu vagoanele - populare în timpul sezonului de recoltare, mai ales atunci când culesul merelor începe să înceapă cu adevărat, călăriile în vagoane sunt o altă mare activitate pe care o puteți savura la Quarry Hill Orchards. Vei urca la bordul unei căruțe roșii făcute de Amish și vei fi remorcat de un tractor John Deere prin livezile și pajiștile de pe pământul Carry HIll Orchards. Plimbarea durează aproximativ 20 minute și vă permite să vă bucurați de niște vederi uimitoare, precum și să interacționați și să interacționați cu unii dintre personalul fermei pentru a afla mai multe despre istoria fermei și modul în care funcționează zilnic.

- Evenimente speciale - Pe tot parcursul anului, Quarry Hill Orchards găzduiește, de asemenea, o gamă variată de evenimente și activități speciale pentru vizitatorii de toate vârstele. De la festivaluri speciale de recoltă cu furnizori de produse alimentare locale și muzică live până la wellness și zile de sănătate, ferme până la mese de masă, spectacole de tractoare și multe altele, există întotdeauna fie ceva care se întâmplă, fie ceva ce trebuie să aștepți cu nerăbdare la această livadă din Ohio.

Cu atât de multe de văzut și de făcut, nu poate fi nici o îndoială că Quarry Hill Orchards este unul dintre cele mai bune locuri de recoltare a fructelor din Ohio și unul dintre cele mai bune locuri pentru o zi de familie. Fie că te plimbi în jurul pomilor fructiferi care umplu pungi cu plăcinte dulci proaspete pentru a fi acasă sau pur și simplu te bucuri de un tur ghidat sau de o plimbare cu căruța pe teren, există o mulțime de amintiri fericite care trebuie făcute la Quarry Hill Orchards. website