Cele Mai Bune Escapade De Weekend Din Florida: Hotel Perry Key West

Una dintre cele mai populare destinații de vacanță de pe planetă, Florida este renumită la nivel mondial pentru parcurile tematice incredibile și atracțiile familiale precum Epcot și Magic Kingdom din Walt Disney World Resort sau studiourile universale și insulele de aventuri. De asemenea, este renumit pentru plajele sale, soarele său, viața sălbatică și multe altele, cu milioane de oameni care se plimbă în statul Sunshine în fiecare an în căutarea vacanțelor de poveste și a soarei non-stop.

Orlando și Miami sunt de obicei în topul oricărui itinerariu al călătorilor din Florida, dar sunt multe altele de văzut în Sunshine State, dincolo de aceste două orașe mari. În partea de sud a statului, Florida Keys este un set de insule de nerefuzat care se întind în faimoasa peninsulă a statului. Cea mai cunoscută și populară dintre toate aceste chei este Key West.

Situat în jurul valorii de 90 mile nord de Cuba, Key West este de fapt cel mai sudic oraș al contigentei Statele Unite, unde se află un marker fizic reprezentând cel mai sudic punct al țării. Este, de asemenea, acasă pentru câteva recife de corali, tocmai potrivite pentru scafandri și snorkelers să exploreze, precum și cafenele cool, baruri la modă, magazine fermecătoare și locații istorice interesante precum Ernest Hemingway Home. Pe scurt, este un oraș insular frumos, cu multe de oferit, iar dacă plănuiți o călătorie în Key West și căutați cel mai bun loc pentru a vă caza, Perry Hotel Key West ar putea fi opțiunea perfectă pentru dvs.

Perry Hotel Key West

Situat la doar câteva minute de Aeroportul Internațional Key West și la o scurtă distanță de mașină de centrul orașului, The Perry Hotel Key West este hotelul Key West perfect pentru toată lumea. Înconjurat de un sat frumos de port, acest hotel boutique din Florida Keys oferă cazare de lux, servicii de primă clasă, facilități excelente și multe altele, oferind tabăra de bază perfectă pentru aventurile dvs. din Key West.

- Camere - Perry Hotel Key West oferă nu mai puțin de 100 camere în total. Hotelul este înconjurat de apă, astfel că multe dintre camere au vederi cu adevărat minunate, oferind oaspeților un adevărat tratament pentru a se trezi în fiecare dimineață. Toate camerele au fost decorate și proiectate la cel mai înalt standard posibil pentru a oferi nimic altceva decât confort și mulțumire fiecărui oaspete.

- Facilitati - Oaspetii cazati la The Perry Hotel Key West vor putea profita de o lista lunga de facilitati excelente. Wi-Fi rapid este oferit în întregul hotel, permițându-vă să fiți la curent cu toate cele mai recente știri și evenimente de social media, iar oaspeților li se oferă și un pahar de șampanie chiar la sosire. Un serviciu complet de portier este în permanență în permanență pentru rezervări la restaurant, sfaturi de călătorie, excursii și multe altele, iar hotelul are, de asemenea, un centru de fitness complet, precum și o piscină pe malul apei și gropi de foc în aer liber.

- Permis cu animale de companie - Găsirea unui hotel care acceptă animalele de companie în Key West poate părea o provocare la început, dar prietenii blănzi sunt mai mult decât bineveniți la The Perry Hotel Key West. Acest hotel din Florida se adresează în întregime câinilor de toate formele și dimensiunile, cu camere specifice pentru câini, plus câteva parcuri pentru câini pentru ca tovarășii tăi canini să alerge și să se joace.

- Serviciu - De îndată ce treceți cu piciorul prin ușile de la The Perry Hotel Key West și vi se oferă un pahar de șampanie gratuit, veți vedea cât de dedicat este personalul pentru a crea o atmosferă minunată, confortabilă pentru toți. Serviciul de la acest hotel Key West este cu adevărat secundar, fiecare membru al personalului fiind întotdeauna dispus să meargă deasupra și dincolo, pentru a vă asigura că fiecare oaspete are cel mai bun sejur posibil. Oricare ar fi serviciul de care aveți nevoie, concierge va putea ajuta, iar restul personalului face o treabă minunată de a menține hotelul funcționând fără probleme în orice moment.

- Masă - Key West este binecunoscut pentru barurile, cafenelele și restaurantele sale, dar va trebui doar să faceți o scurtă plimbare de la camera dvs. pentru a vă bucura de mâncăruri fine și experiențe gastronomice la The Perry Hotel Key West. Acest hotel are două locații de luat masa separate: Matt's Stock Island și Salty Oyster. Primul servește micul dejun, brunch, prânz și cină, în timp ce cel de-al doilea oferă un meniu de toată ziua plin de delicii de fructe de mare proaspete.

- Locație - Hotelul Perry Key West este situat chiar la estul orașului principal Key West, deci este într-un loc minunat pentru cei care doresc acces ușor la oraș și atracțiile sale, dar se bucură de confortul de a se putea retrage în o locație liniștită, liniștită seara. Hotelul oferă servicii de transfer gratuit direct în Orașul Vechi, astfel încât puteți vizita cu ușurință zonele cheie, cum ar fi markerul Southmost Point și Ernest Hemingway House. website