Cele Mai Bune Croaziere Pe Lacurile Mari

Cele cinci mari lacuri din America de Nord acoperă aproximativ 95,000 mile pătrate și au linia de coastă de-a lungul a opt state americane diferite, precum și unele părți din Canada. Fiecare lac este suficient de frumos pentru a-și lua respirația cuiva, având propriile sale farmecuri, caracteristici și multe altele. Toți sunt demni de o vizită, iar una dintre cele mai bune metode de a aprecia cu adevărat și de a experimenta maiestatea și frumusețea acestor lacuri este de a ieși de fapt pe apă într-o croazieră din Marea Lacuri.

Sezonul de croaziere din Marea Lacuri nu durează atât timp cât vremea rece din această parte a Americii de Nord înseamnă că multe părți ale lacului îngheață iarna, iar porturile sunt prea înghețate și înzăpezite pentru a putea funcționa, așa că va trebui să faceți timp în vară pentru croaziera dvs. în Marea Lacuri, dar dacă mergeți mai departe și călătoriți pe o navă de croazieră Great Lakes, cu siguranță nu veți regreta. Vedeți mai jos pentru detalii despre câteva dintre cele mai bune croaziere ale marilor lacuri care v-ar putea interesa.

- Croaziere cu perle - 7 Noile lacuri mari - Perla Mist

Urcați la bordul rafinatului Pearl Mist și porniți pe croaziera '7 Night Great Lakes' pentru a vizita patru dintre cele cinci mari lacuri, cu accent special pe Lacul Michigan și Lacul Huron. Pe parcurs, vă veți opri în diferite sate și orașe atât din Statele Unite, cât și din Canada și veți avea o mulțime de oportunități de a admira peisajele locale, de a afla mai multe despre istoria și importanța marilor lacuri în sine și de a vizita diverse repere. peste regiune.

Această croazieră vă permite să vă bucurați de o călătorie la bordul Pearl Mist. Cea mai mare navă de croazieră de la Pearl Seas Cruises, Pearl Mist poate satisface peste oaspeții 200 și dispune de cabine 300 cu pătrat pătrat, oferind mult spațiu pentru pasageri să se întindă și să nu se simtă înghesuiți sau aglomerați. Nava este prevăzută și cu balcoane private, decorațiuni frumoase, mobilier elegant, bibliotecă, Atlantic Lounge, șezlonguri, centru de fitness, o sală de mese mare și multe altele.

Această croazieră incredibilă a marilor lacuri începe în Milwaukee, permițându-vă să plecați peste imensul lac Michigan pentru a vizita Muskegon, cunoscută și sub numele de „Riviera Midwest-ului”, și Holland, oraș fondat de imigranți olandezi și încă îmbibat de cultura olandeză și moștenire până în zilele noastre. În continuare, veți putea vizita frumoasa insulă Mackinac și apoi opriți-vă la Sault Sainte Marie din Ontario, oraș mărginit de trei dintre marile lacuri. Apoi veți călători peste Lacul Huron, oprindu-vă la Little Current, Parry Sound și Midland înainte de a face o călătorie pe uscat spre Toronto, unde puteți vizita Lacul Ontario.

- Liniile de croazieră ale victoriei - Marile lacuri Grand Discovery - Victory II

Croaziera „Great Lakes Grand Discovery” este opțiunea perfectă pentru persoanele care doresc să vadă și să experimenteze fiecare dintre cele cinci mari lacuri din America de Nord din confortul unei nave de croazieră de lux. Această croazieră durează nouă nopți și puteți obține o mulțime de economii dacă alegeți să rezervați în avans. Croaziera vă permite să navigați pe apele celor cinci mari lacuri, precum și să vizitați orașe cheie mari și mici de-a lungul țărmurilor lacurilor precum Detroit, Cleveland, Toronto și Insula Mackinac.

Această croazieră a marilor lacuri vă permite să călătoriți la bordul victoriei II de la liniile de croazieră ale victoriei. O navă de pasageri 202, Victory II este o navă frumos decorată și îngrijită, foarte ușor de navigat și cu o bucurie de a călători. Veți găsi membrii echipajului foarte prietenoși, atenți și îngrijiți la bordul acestei nave, care nu se vor opri la nimic pentru a vă asigura că dvs. și ceilalți pasageri aveți cel mai bun timp posibil. Veți găsi, de asemenea, experți de la bord care pot împărtăși informații despre lacuri și opriri pe care le veți vizita, împreună cu ghiduri care pot organiza diverse tururi și activități la diferite opriri.

Această croazieră uimitoare începe în marele oraș Chicago, pornind de-a lungul lacului Michigan și vă permite să admirați peisajul uimitor din toate părțile în timp ce vă apropiați de Insula Mackinac, o mică insulă situată între Lacul Michigan și Lacul Huron. De asemenea, veți vizita Sault Saint Marie, precum și oprirea la Little Current, și apoi marile orașe Detroit și Cleveland. Dar aventura nu se termină acolo! Următoarea oprire va fi iconica Cascada Niagara înainte de o călătorie spre Toronto, unde croaziera se va încheia.