Cele Mai Bune Insule Maryland: Deal Island

Situat în comitatul Somerset, Maryland, Deal Island este un loc desemnat de recensământ în cadrul statiei metropolitane Salisbury, Maryland-Delaware, cu mai multe atracții istorice listate în Registrul Național al Locurilor Istorice.

Istorie

Insula Deal de trei mile, înconjurată pe trei laturi de apele Tangier Sound, a fost descoperită inițial de exploratorii europeni la începutul 1600-urilor, când un uragan a provocat un naufragiu pe malul insulei unei nave conectate la explorațiile din Căpitanul John Smith. Supraviețuitorii naufragiului au menționat insula drept „țara Diavolului”, datorită mediului dur, plin de mlaștină. Pentru secolul următor, insula a fost denumită Insula Diavolului și a fost folosită ca ascunzătoare de pirați populari în regiunea golfului Chesapeake. În cele din urmă, numele insulei a fost scurtat la Insula Deil, care a fost schimbată în Deal Island în timp. Economia locală a insulei a fost concentrată istoric în jurul construcțiilor navale și al industriei pescuitului, deși sosirea barcilor cu aburi în Golful Chesapeake din 1878 a modificat drastic peisajul industrial și social al insulei. Un uragan major în 1933 a provocat daune substanțiale pe insulă, inclusiv distrugerea majorității caselor de stridii și craburi majore și a debarcaderului cu vapori din regiune. În urma furtunii, insula a fost reconstruită ca o comunitate insulară mică insulară.

atracţii

Astăzi, Deal Island este una dintre ultimele regiuni din Golful Chesapeake care și-a păstrat caracterul istoric, fără a experimenta efectele modernismului. Insula este accesibilă dinspre continent printr-un pod pe ruta Maryland 363 și este acasă la trei comunități insulare, inclusiv Deal Insula Sat, șansă, și Wenona. Insula este un loc desemnat prin recensământ și se întinde pe o suprafață totală de teren de 3.2 mile.

Maryland Route 363, cunoscută sub denumirea de Deal Island Road, se întinde pe întreaga lungime a comunității și găzduiește o serie de afaceri publice și instalații industriale. Fructe de mare cu ridicata sunt încă produse în cadrul comunității, inclusiv un eclozaur de stridii și culesuri de crab de-a lungul Deal Insula Port. Portul din Wenona găzduiește, de asemenea, câteva dintre ultimele câteva duzini care au rămas cu păsări de dragare din stridii din regiunea golfului Chesapeake. Insulele Pescărușul de mare skipjack este listat în Registrul național al locurilor istorice, împreună cu cel al insulei Distracția istorică Deal Island, Biserica Episcopală Metodică Sf. Ioan, și Capela Joshua Thomas, care păstrează trupul lui Joshua Thomas, care a prezis celebrul înfrângerea forțelor britanice în Războiul lui 1812.

Două piețe locale sunt oferite în oraș, inclusiv Lucky, care oferă un restaurant delicat și relaxat și vinde produse alimentare și băuturi alcoolice. Familia deținută Magazinul general al lui Arby a fost, de asemenea, operat în portul Wenona încă de la 1984, oferind aprovizionări marine, combustibil pentru bărci, momeală și accesorii, precum și uscări și gustări. Alăturatul Arby's Bar and Grill oferă oferte americane și oferte de bere la draft. Zonele naturale din insulă și regiunea înconjurătoare includ Deal Island Wildlife Area Management, care păstrează o varietate de specii de rațe și păsări de apă. De asemenea, o plajă publică este oferită de-a lungul țărmului insulei, lângă ieșirea podului Insulei Deal. Oportunități de caiac sunt oferite de-a lungul Trasee de apă din Golful Monie, o rețea de trei trasee operate de Estuarine National Bay Chesapeake

Rezerva de cercetare din Maryland. Alte activități în aer liber pentru vizitatori includ ciclismul, pescuitul, caiacul, navigarea și vizionarea faunei sălbatice și fotografia.

Mai multe proprietăți private din cadrul comunității insulei sunt disponibile pentru închirieri săptămânale, oferind vizitatorilor un gust din viața istorică a orașului Chesapeake Bay. Închirierile includ Sunrise-Sunset Cottage, care oferă pachete cu barca, caiac și închiriere de biciclete și Korner Kottage, care poate dormi șase vizitatori și are o punte și pridvor ecranat. Condominiile de lux pe malul apei sunt, de asemenea, oferite la Dames Quarter Condos facilitate. Toți vizitatorii care doresc să închirieze proprietățile insulei trebuie să contacteze proprietarii de proprietăți direct prin telefon sau e-mail. O listă de proprietăți de închiriere este disponibilă pe site-ul oficial al insulei Deal Deal.

Programe și evenimente în desfășurare

Deal Island a găzduit o cursă anuală Skipjack în weekend-ul Zilei Muncii, în fiecare an, de la 1959, care include tradiționali bănci la intrare în două nave. Deal Island Yard Sale se desfășoară, de asemenea, sâmbătă până în weekendul Zilei Muncii, cu participanți la o serie de comunități din apropiere. Un tur de biciclete Skipjack se desfășoară în a doua sâmbătă din septembrie, fiind sponsorizat de Compania Voluntară de Pompieri Chance și oferă plimbări 15, 30 și 64-mile în toată regiunea. O alergare anuală cu Skipjack pe podul Deal Island este oferită împreună cu Bike Tour. Discuțiile lunare în comunitate sunt oferite într-o varietate de locații din întreaga insulă, ca parte a proiectului Peninsulei Insula Deal a Universității din Maryland.

Departamentul de Pompieri Voluntari Insula Deal, 10090 Deal Island Road, Deal Island, Maryland, 21821, Telefon: 410-784-2612

Mai multe insule din Maryland