Cele Mai Bune Escapade Din New England: Sage Inn & Lounge

Sage Inn & Lounge este un hotel boutique premiat din Cape Cod, New England, care atrage călători conștienți, pasionați de artă și produse alimentare, care doresc cele mai înalte standarde de servicii și ospitalitate. Situat înapoi de pe strada comercială aglomerată din inima orașului litoral, hotelul frumos oferă camere și apartamente recent renovate, facilități excepționale și curte și grădini exterioare asemănătoare cu Zen, care oferă relaxarea finală. Lucrări de artă vibrante adoră pereții, panourile solare pe acoperiș asigură o încălzire ecologică, iar stațiile de încărcare a mașinilor electrice sunt disponibile pentru oaspeți.

Camere și apartamente

Sage Inn & Lounge dispune de camere și apartamente liniștite și confortabile de la 19, cu mobilier elegant de plajă chic și mobilier contemporan, opere de artă originale, băi private cu duș și / și băi și facilități moderne. Facilitățile moderne în fiecare cameră includ televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu, climatizare individuală, inclusiv încălzire și răcire, cafetiere Keurig și internet wireless gratuit.

Hotelul are patru tipuri diferite de camere. Camerele Classic sunt camere standard, cu paturi queen-size, cu lenjerie de pluș, băi private și facilități moderne, în timp ce Select Room are dimensiuni mari și oferă paturi queen-size, cu lenjerie de lux, băi private și facilități moderne, inclusiv un mini-frigider. Camerele premium sunt recent renovate, camere spațioase, cu paturi king-size, cu lenjerie de pluș, băi private și facilități moderne, inclusiv un mini-frigider, în timp ce apartamentele de lux sunt spațioase și ușoare, cu paturi king-size, cu lenjerie de lux, băi private și separate zone de relaxare cu locuri confortabile și dotări moderne.

Restaurante / Room Service

Sage Lounge este un restaurant casual, relaxat, care servește farfurii mici creative și cocktail-uri apreciate, infuzate cu ierburi, vinuri fine și beri artizanale. Creat de Head Chef, Lucio Garnica, meniul de sezon oferă bucătărie inspirată la nivel mondial, de la fermă la masă, pregătită cu ingrediente locale, fructe de mare proaspete și ierburi din grădina restaurantului. Oaspeții se pot bucura de meniul special al Chef’s săptămânal, care include mâncăruri delicioase, cum ar fi file de vită seacă, piure din rădăcină de țelină și înghețată de vanilie de casă cu sirop de arțar și sos de slănină. Muzică live este oferită în diferite seri de-a lungul săptămânii.

Facilități / Activități recreative

Sage Inn & Lounge oferă o serie de facilități pentru a îmbunătăți șederea oaspeților, inclusiv terase și grădini în aer liber, precum Zen, o piscină sezonieră cu scaune și prosoape, cursuri de yoga și meditații duminică dimineață, stații de încărcare a mașinilor electrice și parcare gratuită . Un mic dejun delicios gratuit este servit în fiecare dimineață, iar Sage Lounge servește preparate din bucătăria de la masă, inspirate la nivel global, într-un cadru casual.

Hotelul găzduiește Școala Culinară Sage, care oferă pasionaților culinare și foodies o oportunitate de a învăța sfaturile și trucurile pentru a crea alimente excelente și cocktailuri creative.

Nunți / Conferințe / Funcții speciale

Sage Inn & Lounge oferă peste 1,800 metri pătrați de spații pentru evenimente private, precum și o varietate de spații de relaxare în aer liber, care se potrivesc pentru grupuri de până la 100. Hotelul oferă, de asemenea, patru spații funcționale unice pentru grupuri mai mici, inclusiv servicii de planificare a evenimentelor, servicii complete de catering, un cofetar la fața locului și personal de evenimente cu experiență.

Sala Madeira este situată la primul etaj, lângă Lounge și se potriveste până la ședințe 100 și invitați în picioare 120 și dispune de scaune în stil auditorium pentru prelegeri, prezentări video și întâlniri cu echipamente audiovizuale și audio de ultimă generație.

Sala Pelerinilor este un spațiu luminos și plin de lumină, situat lângă puntea exterioară de la etajul doi și este ideal pentru întâlniri mici, recepții sau mese. Această zonă frumoasă are vederi uimitoare asupra străzii comerciale și a golfului Cape Cod și are plafoane înalte cu catedrală boltită, luminatoare și acces la o punte privată.

Lounge-ul este un mediu elegant și contemporan, în care să vă bucurați de cocktailuri artizanale, beri artizanale și vinuri fine și dispune de panouri din lemn bogate, un șemineu confortabil și un bar de top din granit. Lounge poate satisface până la 100 persoane într-un cadru confortabil.

Lucru de făcut în împrejurimi

Situat pe vârful nordic al Cape Cod din Massachusetts, Provincetown este un oraș pitoresc de pe litoral, care este renumit pentru faptul că a fost locul de debarcare al Mayflower în 1620. Bogata moștenire a orașului este pomenită de turnul Monument al Pelerinului și Muzeul Provincetown și a devenit un refugiu pentru artiști și pasionați de artă, alimente și călători conștienți. Provincetown, cunoscut și sub denumirea de P-town, este plin de restaurante premiate, cafenele casual, cluburi de noapte și baruri, cabarete și magazine specializate, cele mai multe dintre ele putând fi găsite pe strada comercială plină de viață.

336 Commercial Street, Provincetown, MA 02657, site-ul web, Telefon: 508-487-6424

Mai multe lucruri de făcut în Cape Cod, escapade de weekend de la Boston