Cele Mai Bune Locuri Pentru A Vizita În Missouri: Talking Rocks Cavern

Aflat în județul Stone în apropiere de Reeds Spring, Missouri, Talking Rocks Cavern este un sistem de caverne care este operat ca o atracție publicitară de peșteri de către Adventure Creations, Inc .. Statul Missouri conține mai mult de peșteri 7,500 în registru în regiunea Muntelui Ozark, care i-a câștigat porecla „State Cave”. Talking Rocks Cavern a fost deschisă publicului în 1921 de către Waldo Powell, care a numit peștera Fairy Peștera pentru formațiunile și caracteristicile sale subterane eterice.

Istorie

În 1969, peștera a fost achiziționată de operatorii parcului de distracții Silver Dollar City, Herschend Family Entertainment. Familia Herschend a redenumit peștera Talking Rocks Cavern în onoarea unui citat dat de Waldo Powell, care afirmase că studierea probelor fizice ale peșterii spunea o poveste prin rocile sale, iar rocile îți vorbeau vizual.

atracţii

Talking Rocks Cavern este acum funcționat pe tot parcursul anului ca o grotă de spectacole publice, oferind tururi publice ghidate ale caracteristicilor sale subterane. Peștera a fost prezentată în Convenția Springfield și Biroul de vizitatori Vorba adevărată serie și servește ca destinație turistică populară în regiunea Branson. Atracția se deschide zilnic la 9: 30am și oferă o varietate de activități suplimentare pentru familie, incluzând un teren de golf în miniatură și o atracție minieră de bijuterii. Tarifele de admitere a vizitatorilor sunt oferite pentru adulți și tineri, cu trei ani și sub admisie gratuită cu plata admiterii pentru adulți. Tarifele de grup sunt, de asemenea, oferite pentru grupuri mici și organizații de 10 sau mai mulți participanți.

Tururi de mers ghidate pe oră din peșteră sunt prezentate pe parcursul zilei, ghiduri turistice oferind anecdote despre istoria peșterii, caracteristicile geologice și formațiunile minerale. Caracteristicile notabile din peșteră includ o perdea mare de foi și formațiuni minerale asemănătoare cu slănină. Pe parcursul turului este prezentat un spectacol de lumină, iar aspectele educaționale ale turului sunt accentuate, creând o prezentare turistică „edutainment”. Peștera este păstrată la Fahrenheit în grade 62 confortabile pe tot parcursul anului. Vizitatorii trebuie să fie informați că, datorită naturii verticale a peșterii, o serie de balustrade și trepte din beton sunt amplasate pe toate pasarele pentru vizitatori ale peșterii, inclusiv 150 în jos și 115 trepte ascendente.

Magazinul de cadouri oferă o selecție largă de mărfuri, inclusiv animale umplute cu pluș, cărți educaționale și îmbrăcăminte de suveniruri. Magazinul oferă, de asemenea, un muzeu în miniatură de roci, minerale și fosile, inclusiv exemplare rare de amonit și ortocere. Pot fi achiziționate roci, pietre prețioase și minerale, inclusiv piese de calitate muzeală.

Pe lângă cavernă, o serie de activități pentru familii sunt oferite la atracție, inclusiv Mini Country Golf Peștera curs. Cursul cu nouă găuri este complet umbrit și încorporează fapte educaționale despre pâraiele scufundate, apele subterane și alte caracteristici ale peșterii și principii geologice. A Minerit pietre pretioase atracția oferă experiențe tinerilor vizitatori să se pună cu saci de minerit, cu jgheaburi de ecluzare și cutii ecranate. Toți vizitatorii pot păstra orice pietre prețioase semi-prețioase, minerale sau fosile care sunt descoperite prin procesul de lămurire. Ambele atracții sunt oferite cu o taxă suplimentară pe lângă admiterea standard a turului peșterii.

Mai multe atracții gratuite pentru familii sunt, de asemenea, oferite, inclusiv două Mazele SpeleoBox, care permite vizitatorilor de toate vârstele să urce și să se târască prin pasajele înverșunate ale peșterilor din lemn. Un traseu de natură este situat la atracție, oferind drumeții gradate de dificultate pentru excursioniști tineri, începători și experimentați. De asemenea, este oferit un turn panoramic cu vedere la regiunea înconjurătoare, împreună cu mese de picnic care pot fi folosite de vizitatori.

Atracții în apropiere

De la 1980s, Branson, Missouri, a ajuns să devină una dintre cele mai populare destinații de vacanță familială din sudul american, a inventat „Capital Entertainment Entertainment Live of the World” după o caracteristică 1991 Minutes 60 Minute în numeroasele sale localuri live și muzică populară. Mai mult de teatrele 50 sunt situate de-a lungul celebrei porțiuni „Fâșie” din oraș a autostrăzii 76, care servește ca destinație populară pentru mai mult de opt milioane de vizitatori anuali. Stele de muzică populară din țară și populare, precum Osmond's și Lennon Sisters, cântă regulat la teatre, alături de o mare varietate de artiști tributori care onorează interpreți precum Elvis Presley, Neil Diamond și Patsy Cline. Sunt oferite mai multe opțiuni de vânzare cu amănuntul 200, inclusiv complexul comercial 95 acre Branson Landing și un centru Tanger Outlets. Alte atracții majore includ parcul de distracții Silver Dollar City, Muzeul Ceara Hollywood, Muzeul Titanic și Stampede Dolly Parton. O varietate de activități în aer liber pentru familie sunt oferite, de asemenea, karting, golf în miniatură și călărie.

423 Fairy Cave Ln, Branson West, MO 65737, Telefon: 417-272-3366, site-ul web

Locuri de vizitat în Missouri