Cele Mai Bune Escapade De Weekend Din Rhode Island: Ocean House

Înălțat pe culmea Watch Hill, Rhode Island, Ocean House este o stațiune premiată din New England, care oferă o escapadă de lux pe litoral. Construit pe baza unei stațiuni emblematice, hotelul luxos a fost refăcut meticulos pentru a aduce un omagiu epocii de aur a ospitalității din Noua Anglie și oferă spații de cazare hoteliere și rezidențiale, facilități de talie mondială, servicii fără compromisuri și o locație spectaculoasă pe malul oceanului.

Camerele și apartamentele frumos amenajate și decorate cu gust de hotel au mobilier somptuos, spații de locuit ample, cu șeminee și canapele, unele cu bucătării și terase private, cu vederi uimitoare. Facilitățile de lux ale hotelului includ un restaurant elegant și un bistrot, o piscină interioară și două căzi cu hidromasaj, un spa exclusiv și centru de wellness și o plajă privată cu serviciu de majordom.

Cazari oaspete

Ocean House dispune de camerele de oaspeți 49, decorate în mod deosebit și frumos decorate, și 18 luxosele Signature Suites, cu turn-of-the-20-lea, secol inspirat din nautic și mobilier din lemn contemporan, scheme de culori silențioase și opere de artă timpurii din New England. Paturile confortabile au saltele cu perne și sunt îmbrăcate în somptuoase lenjerii brodate, Anichini aruncă pături și perne de gâscă sau spumă. Băile din marmură Carpevola, cu baie proprie, au vopsele personalizate, căzi de înmuiere adânci, dușuri de intrare, oglinzi de machiaj, prosoape 100% din bumbac din țesătură italiană, halate de baie și papuci și produse pentru baie Molton Brown. Atingeri de înaltă tehnologie includ televizoare LCD 42 inch cu canale prin cablu, stații de andocare iPod cu bare de sunet, iPad-uri în cameră, telefoane cu servicii de mesagerie vocală și internet wireless gratuit. Alte facilități în cameră includ un centru de răcoritoare, dotat cu cafea, ceai și mașină de ciocolată caldă și o selecție de gustări, ventilatoare de aer condiționat și tavan, fier de călcat și scânduri de călcat și seifuri în cameră.

Cazarea variază de la camere Standard, Deluxe și Grand Deluxe până la Suites Standard și Signature și colecția Cottage. Camerele Standard au dimensiuni de 375 metri pătrați și au paturi queen-size, cu lenjerii brodate somptuoase, pături Anichini aruncate și perne de gâscă sau spumă. Băile din marmură Carpevola, cu baie proprie, au vopsele personalizate, dușuri de plimbare, oglinzi de machiaj, prosoape din țesături din bumbac 100% italiene, halate de baie și papuci și produse de baie Molton Brown.

Camerele Deluxe și Grand Deluxe sunt cuprinse între 500 și 600 metri pătrați și au paturi queen-size, cu lenjerii brodate somptuoase, Anichini arunca pături și perne de gâscă sau spumă. Băile din marmură Carpevola, cu baie proprie, au vopsele personalizate, căzi de înmuiere adânci, dușuri de intrare, oglinzi de machiaj, prosoape 100% din bumbac din țesătură italiană, halate de baie și papuci și produse pentru baie Molton Brown.

Suite luxoase oferă un nivel suplimentar de spațiu și confidențialitate, cu livinguri și mese amenajate somptuos, cu mobilier turn-of-the-20th, paturi queen-size, cu lenjerii brodate somptuoase, Anichini arunca pături și perne de gâscă sau spumă. Băile din marmură Carpevola, cu baie proprie, au vopsele personalizate, dușuri de plimbare, oglinzi de machiaj, prosoape din țesături din bumbac 100% italiene, halate de baie și papuci și produse de baie Molton Brown. Suite au terase private cu vederi frumoase asupra satului Watch Hill.

Masă

Ocean House oferă o varietate de opțiuni de luat masa excepționale, de la mese fine sofisticate până la oferte de plajă casual. COAST de Chef Jennifer Backman oferă un meniu de sezon care prezintă cele mai bune produse ale fiecărui sezon, variind de la un meniu de degustare cu patru feluri de la un fix-prix, pe o călătorie culinară cu șase feluri.

Bistrotul, Barul și Lounge-ul este un bistrot clasic în stil american, care servește un restaurant tradițional cu o aromă din Noua Anglie și mâncăruri casual, inspirate de sezon pentru micul dejun, prânz și cină. Începeți ziua cu clasice inspirate pentru micul dejun și produse de patiserie proaspete coapte, în timp ce prânzul și cina prezintă o selecție de gustări și preparate pline de mâncare, care sunt pur și simplu pregătite și prezentate, cu accent pe fructe de mare durabile și carne proaspătă locală. Oaspeții se pot bucura de masă privată în camera Club, care are pereți din lemn, un șemineu primitor și un bar cu servicii complete.

Ocean House oferă un popular Brunch de duminică Jazz în sala de mese formală, care este transformat într-un emporium alimentar, cu o stație de croșetare la comandă, o selecție de brânzeturi artizanale locale și dulciuri, o patiserie făcută pentru casă și un afișaj pentru desert și un bar crud care servește cele mai proaspete fructe de mare. Brunch include un? meniul à la carte, care se schimbă în fiecare săptămână, și oferă mâncăruri scrumptious pentru micul dejun și preparate savuroase pentru prânz, precum Eggs Benedict, omlete, clătite specializate și cârnați de țară, alături de vin spumant nelimitat.

Piesa centrală a stațiunii, Living Room este un spațiu mobilat confortabil, cu decorații moderne, scaune și canapele confortabile și un șemineu de piatră în care să vă relaxați în fața unui ceai tradițional de după-amiază sau cocktail-uri de seară și muzică live.

Facilități și agrement

Facilitățile de lux de la Ocean House oferă o experiență de invitație inegalabilă și includ activități gratuite zilnice în stațiuni, de la cursuri de educație culinară la lecții de yoga, o selecție de restaurante, saloane și cafenele, sala de mese în cameră 24, serviciu de valet pe podea și servicii de concierge. Stațiunea are o piscină interioară cu apă sărată, un centru de fitness complet echipat și un studio de mișcare, două terenuri de squash, un gazon de crochet la nivel de turneu și acces la o plajă privată cu serviciu de majordom de plajă. Oaspeții se pot bucura de masaje răsfățate și servicii de spa la spa-ul exclusivist Forbes Five Star, al stațiunii, care are, de asemenea, un salon de coafură și machiaj, precum și cumpărături la magazinul de vânzare cu amănuntul, împreună cu utilizarea gratuită a patru convertibile Mercedes-Benz pentru explorarea zonei, și transport gratuit în mașinile private ale stațiunii. Stațiunea are 15,000 metri pătrați de spații pentru evenimente private pentru funcții de divertisment și private, iar în proprietate există wireless gratuit de mare viteză.

Nunti si Evenimente

Ocean House are 15,000 metri pătrați de spații pentru evenimente private interioare și exterioare pentru funcții de divertisment și private, de la ceremonii intime la recepții grandioase.

1 Bluff Avenue | Watch Hill, RI 02891, Telefon: 855-678-0364