Cele Mai Bune Escapade Romantice Din New Hampshire: Hanul Notchland

Situat într-un conac de granit 1860s conservat frumos, înconjurat de pădurile curată din pădurea națională White Mountain, NH Inn Notchland Inn este un refugiu fermecător, cu priveliști frumoase asupra Muntelui Hope și Crawford.

Hanul se află la baza Muntelui Bemis, Hanul are camere bine amenajate și decorate cu lumini, cu băi private și cadă cu hidromasaj, zone de relaxare cu șeminee și punți private cu vederi pitorești. Cabanele cu un dormitor și două dormitoare au chicinete complet echipate cu mini-frigider și cuptor cu microunde și facilități moderne, cum ar fi televizoare cu ecran plat cu canale prin cablu și DVD playere. Micul dejun fierbinte gratuit este servit în sala de mese elegantă lângă șemineu, iar cinele cu cinci feluri de mâncare sunt disponibile la cerere, iar Hanul oferă o varietate de activități sezoniere, inclusiv drumeții, pescuit, schi fond, ciclism montan, rachetă, înot, sau patinaj pe gheață. Hanul Notchland este situat ideal pentru explorarea regiunii și se află la o scurtă distanță de mașină de parcul de stat Crawford Notch, locația Hart și locația Story Land.

Cazari oaspete

Inn Notchland Inn oferă o varietate de spații de cazare, de la opt camere Deluxe și cinci suite spațioase până la două cabane individuale. Toate spațiile de cazare sunt bine amenajate și decorate individual și au paturi cu perne de dimensiuni superioare sau king-queen, îmbrăcate în lenjerie de lux și perne hipoalergenice și băi cu baie proprie sau partajate cu dușuri, cabine de înmuiere sau combinații ale ambelor, proaspete prosoape, halate de baie și produse de baie organice. Facilitățile moderne includ aer condiționat (de sezon), televizoare LCD cu canale prin cablu, CD playere și ceasuri de alarmă, uscător de păr, fier de călcat și plăci de călcat, telefoane cu servicii de mesagerie vocală și internet wireless gratuit.

Camerele Deluxe sunt situate în Casa principală și oferă paturi cu perne de dimensiuni superioare sau king-queen, îmbrăcate în lenjerie de lux și perne hipoalergenice, și băi cu baie privată sau partajate cu dușuri de dus, căzi de înmuiere sau combinații ale ambelor, prosoape proaspete. , halate de baie și produse pentru baie organică. Spațiile de ședere spațioase au șeminee, canapele comode și scaune de dragoste sau scaune cu aripi și facilități moderne, inclusiv aer condiționat (sezonier), televizoare LCD cu canale prin cablu, CD playere și ceasuri de alarmă, uscător de păr, fier și fier de călcat, telefoane cu servicii de mesagerie vocală, și internet wireless gratuit.

Camerele Deluxe cu dușuri includ doar Bear, Carrigan, Pinkham, Jefferson, iar camerele Deluxe cu dușuri și căzi includ Crawford, Franconia, Hancock și Zeelanda.

Inn Notchland Inn are cinci apartamente de lux, dintre care trei au paturi queen-size și două cu paturi king-size și băi cu baie privată cu dușuri, cabine de înmuiere sau Jacuzzis, prosoape proaspete, halate de baie și produse pentru baie organică. Suite-urile au camere spațioase, cu scaune ample și punți private, cu grădină spectaculoasă și cu vedere la munte. Trei apartamente, și anume Carter, Evans și Kinsman, sunt situate în casa principală, iar cele două rămase, Mad River și Dixville pot fi găsite în istoria Casei Școlii, la câțiva pași peste gazon.

Două căsuțe individuale care acceptă animalele de companie, și anume Sandwich și Willard Cottages, sunt ideale pentru familii sau grupuri de prieteni care călătoresc împreună și au bucătării complet echipate și baruri umede, dormitoare cu paturi cu perne King sau Queen, îmbrăcate în lenjerie de lux și hipoalergenice. perne și băi cu baie privată sau partajate cu dușuri de intrare, căzi de înmuiere sau combinații ale ambelor, prosoape proaspete, halate de baie și produse pentru baie organică.

Masă

Un mic dejun gratuit este servit în fiecare dimineață și include cafea, ceai și băuturi calde, fructe și sucuri proaspete, cereale, granole și iaurturi, mâncăruri pentru ouă și produse de patiserie proaspăt coapte și pâine. O cină gastronomică cu cinci feluri de mâncare poate fi organizată seara, la mese individuale, în sala de mese romantică, cu șemineu, cu vedere la grădini și iaz.

Facilități și agrement

Facilitățile de la Notchland Inn includ un mic dejun cald, gratuit în sala de mese elegantă și mese la cinci feluri, la cerere. Hanul Notchland este înconjurat de pădurile curată din pădurea națională White Mountain, care oferă o multitudine de activități și atracții de care să te bucuri, de la drumeții, ciclism montan, caiac, canotaj, golf, unități pitorești, golf și schi. Alte lucruri de văzut și de făcut includ cumpărături fără taxe, explorare de antichități, teatru de vară și concerte în aer liber, galerii de artă și muzee.

Nunti si Evenimente

The Notchland Inn oferă un loc magic pentru nunți și elopenții de până la oaspeții 75, cu grădini și terenuri frumoase, spații de cazare luxoase, delicioase mic dejun de la fermă până la masă și personal prietenos. Ferma ecologică oferă servicii profesionale care includ planificarea și gestionarea evenimentelor, servicii de catering premiate, amenajare și configurare, divertisment, muzică și echipamente audiovizuale. Pachetele includ o ceremonie exclusivă cu Justiția Păcii, o cină gastronomică cu cinci feluri pentru mireasa și mirele, un tort de nuntă personalizat, o sticlă de șampanie și fotografii făcute de un membru al personalului.

2 Morey Rd, Locația Hart, NH 03812,, Telefon: 603-374-6131

Mai multe lucruri de făcut în NH, escapade din New Hampshire