Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Allentown, Pa: Lehigh Valley Heritage Museum

Situat în Allentown, Pennsylvania, Muzeul Patrimoniului Lehigh Valley este o instalație de muzeu 30,000-pătrat picior, operate de Societatea istorică a județului Lehigh, care prezintă exponate legate de istoria socială și culturală a regiunii Valea Lehigh în secolele 20th și 21st.

Istorie

Societatea istorică a județului Lehigh a fost fondată în 1904 în scopul colectării și conservării de artefacte și documente legate de istoria socială și culturală a regiunii Valea Lehigh. Societatea a fost viziunea cetățeanului Allentown, Charles Rhoades Roberts, care a început biblioteca și arhiva depozitului societății pentru păstrarea articolelor din colecție. Fiind una dintre cele mai mari societăți istorice din Statele Unite, Societatea deține acum o colecție de peste trei milioane de documente istorice și fotografii de arhivă 75.000. În 1964, Societatea a primit statutul de organizație nonprofit, iar în 1976, și-a mutat colecțiile în Vechiul Tribunal al Județului Lehigh, care a fost construit în 1817 și abandonat după construcția unei noi clădiri de judecată la începutul 1960-urilor. În 2005, Societatea și-a mutat colecțiile din vechea justiție a județului Lehigh într-o nouă instalație publică de muzeu din West Walnut Street.

Expoziții și colecții permanente

Astăzi, Muzeul Patrimoniului din Valea Lehigh este unul dintre cele mai mari muzee ale societății istorice din Statele Unite, care prezintă șase galerii de expoziții din 13,000 metri pătrați din spațiul exponat. Facilitatea muzeului 30,000-picior pătrat servește ca sediu al Societății istorice a județului Lehigh, care supraveghează toate operațiunile și colecțiile muzeului. Ca organizație non-profit, Societatea este dedicată păstrării istoriei sociale și culturale a regiunii pentru generațiile viitoare și oferă o varietate de programe publice menite să încurajeze implicarea civică și atitudinile conștiinței istorice în cetățenii Văii Lehigh.

Muzeul este permanent Istoria Valea Lehigh expoziția este găzduită în cadrul Galeria Națională de Expunere Istorică Penn Bank și explorează istoria regiunii Valea Lehigh de la ocupația sa autohtonă până la inovațiile sale actuale. Zonele de expoziție sunt structurate în jurul unor culturi și meserii majore care au numit casa regiunii Valea Lehigh, de la tribul indigen Lennipe până la așezarea zonei de către germanii din Pennsylvania și rolul său în industriile secolului 20, precum fierul, cimentul și mătasea. Colecțiile de artefacte majore expuse includ instrumente Lenape, artă populară germană din Pennsylvania și articole legate de calea ferată Lehigh Valley și participarea zonei la conflicte internaționale majore din secolul 20th. Artifactele expuse sunt rotite în mod continuu pentru a oferi noi experiențe de expunere pentru vizitatorii care se întorc.

În plus față de exponatele permanente, muzeul oferă și o varietate de exponate temporare rotite în mod periodic, deschise de obicei împreună cu o vacanță majoră sau un eveniment special al muzeului. Expozițiile temporare anterioare au inclus Nativii americani: o istorie diversă și în evoluție expoziție, care a explorat trecutul, prezentul și viitorul triburilor indigene din zonă și Industria zincului în Palmerton, Pennsylvania expunere, care a examinat impactul natural și economic al industriei zincului asupra regiunii de-a lungul secolului 20th.Președinția americană a prezentat colecții de articole legate de campanii și de mandatul președinților americani influenți, precum Abraham Lincoln și John F. Kennedy, în timp ce 1960-urile: o decadă care a transformat America a explorat impactul deceniului asupra culturii populare și a mișcărilor drepturilor minorităților.

Facilitatea Bibliotecii și Arhivelor din Societatea Județeană a Istoricului Lehigh este unul dintre cele mai semnificative arhive istorice din statul Pennsylvania, oferind oportunități de cercetare prin programare pentru studenți și savanți într-o sală de lectură, supravegheată de personalul muzeului. Un magazin de cadouri muzeal vinde o mare varietate de cadouri, cărți și articole multimedia inspirate istoric. Mai multe site-uri de muzeu de istorie vie din regiunea Allentown sunt, de asemenea, administrate de Societatea istorică a județului Lehigh, inclusiv Sala păstrăvului 1770, Muzeul fermei 1756 Troxell-Steckel, Școala 1893 Claussville, Moara istorică Haines, Muzeul cuptorului istoric Lockridge, Şi Kilograme de ciment din Saylor Park. Vizitele ghidate pe site-urile muzeului pot fi aranjate pentru grupuri mici și organizații.

Programe și educație în desfășurare

Vizitele ghidate ale Muzeului Patrimoniului din Valea Lehigh pot fi organizate pentru grupuri mici și organizații, inclusiv tururi încorporate în curriculum pentru grupurile de învățământ primar și gimnazial. Toate programele de turism pentru studenți respectă standardele academice de stat Pennsylvania și Common Core. Un program de birou de vorbitor și reenactorii istorici sunt disponibili pentru programarea de informare în clasă și la evenimente comunitare și de afaceri. Reconstituirile istorice sunt, de asemenea, prezentate periodic la muzeu în weekend, în colaborare cu exponate rotative actuale și evenimente speciale publice. Evenimentele speciale anuale includ un eveniment Fabulous Flapper's Day's Mother Day și un model de expunere de tren de sărbători.

432 Walnut St, Allentown, PA, site-ul web, Telefon: 610-435-1074

Mai multe lucruri de făcut în Allentown