Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Annapolis: Aici

Internetul a schimbat modul în care cumpărăm, făcând mai simplu și mai convenabil să cumpărăm produse din confortul propriilor case. Cu toate acestea, a merge efectiv pe piețe și magazine are încă multe avantaje. Poți să atingi și să vezi obiecte din fața ta, îți va oferi întotdeauna o impresie mai bună decât o imagine pe un ecran, permițându-ți să iei decizii de cumpărare mai informate și să găsești obiecte grozave, mai ales în domenii precum meșteșuguri, cadouri, artă, și bijuterii.

De asemenea, poate fi extrem de plină de satisfacții și plăcere să sprijiniți producătorii locali și întreprinderile independente, vizitând magazine artizanale și piețe de artizanat ori de câte ori puteți. Pentru produsele meșteșugărești și lucrate manual în Annapolis, AICI vă oferă tot ceea ce aveți nevoie, dar numai în perioade limitate pe parcursul anului. De ce? Ei bine, AICI este de fapt un pop-up shop, ceea ce înseamnă că se deschide temporar de mai multe ori pe an.

AICI - Un magazin pop-up cadouri artizanale din Annapolis

AICI este numele unui pop-up revoluționar, care se deschide pentru perioade de vânzare pe termen limitat doar pe tot parcursul anului, în diferite locații din jurul frumosului oraș Maryland, Annapolis. Vânzând unul dintre bunuri, articole artizanale și artizanale de la producători locali și mărci independente, AICI vă oferă acces la unele produse uimitoare pentru a vă trata sau a face cadouri celor dragi.

- Cum funcționează AICI? - Dacă nu sunteți familiarizat cu conceptul de pop-up shop, ideea este într-adevăr destul de simplă. În esență, un pop-up shop este de obicei un magazin mic sau butic care se deschide doar temporar. AICI are patru seturi de date pe tot parcursul anului în care se deschide și va opera în mai multe locații din zona Annapolis. Locația este întotdeauna diferită, iar magazinul are, de asemenea, teme diferite de fiecare dată când se deschide, asigurându-vă că produsele pe care le găsiți sunt întotdeauna unice și speciale. Fiecare deschidere durează aproximativ două sau trei săptămâni în total și face ca întregul act de cumpărături să fie mult mai captivant și mai interesant.

- Ce poți cumpăra de AICI? AICI vinde întotdeauna bunuri de la producători și artiști locali, așa că cumpărăturile la acest pop-up Annapolis este una dintre cele mai bune modalități de a sprijini creatorii și gânditorii din zona Annapolis și de a ajuta brandurile și designerii să își creeze un nume pentru ei și să își câștige viața de la a face ceea ce iubesc. Înseamnă, de asemenea, că produsele pe care le veți găsi aici sunt lucrate manual, realizate cu pasiune și grijă și, de asemenea, cu totul unice, un strigăt îndepărtat de articolele produse în masă fiind vândute în atâtea magazine din întreaga lume. AICI vinde tot felul de bunuri, cu un accent deosebit pe bijuterii, cadouri, îmbrăcăminte, opere de artă, fotografie, articole de casă, mobilier și accesorii.

- Povestea AICI - AICI a fost fondată de duelul cel mai bun prieten Ellen Lunay și Amy Altenburg. Ellen a lucrat din greu pentru o diplomă în Fashion Merchandising de la UMD și apoi a urmat o carieră în lumea modei în locații importante precum New York City și LA. În cele din urmă, s-a mutat înapoi în Maryland și a decis să lanseze ceva proaspăt și original cu cea mai bună prietenă a ei, Amy. Împreună, au venit cu conceptul de AICI, ambii știind că vor să sprijine artiștii și designerii locali, în timp ce lucrau în lumea modei într-un fel sau altul. De atunci, Amy a ocupat un loc din spate, lăsând-o pe Ellen responsabilă cu cea mai mare parte a afacerii, dar ambele femei inspirate pot fi văzute la pop-up și continuă să muncească din greu pentru a ajuta conceptul de AICI să crească și să evolueze în toate modurile corecte. .

- De ce ar trebui să cumpărați AICI? - Există multe motive diferite pentru a lua în considerare cumpărăturile la acest pop-up uimitor Annapolis. În primul rând, marea gamă de produse de înaltă calitate puse în vânzare este de neegalat. Spre deosebire de atâtea alte magazine cu articole produse în masă sau fabricare subcontractată, toate bunurile pe care le găsiți de vânzare în AICI sunt realizate manual de oameni care chiar le pasă de munca lor și de arta lor. Aceste bunuri sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate și excelență, și plătește cu adevărat să redea și să sprijine artiștii și creatorii independenți, care muncesc atât de mult pentru a încerca să își câștige viața în lumea artelor și modei deseori competitive. Vibrația din magazin este întotdeauna plină de viață și distracție, iar AICI chiar donează un procent din vânzările zilnice către organizații de caritate locale și organizații non-profit, precum Asociația ALS, Sala Maryland pentru Arte creative, Fundația Heart Health, Wellness House , și SPCA.

Cu patru evenimente pop-up planificate în fiecare an, următorul pop-up AICI nu este niciodată prea departe. Puteți cumpăra și online cu AICI dacă preferați să nu așteptați la următorul eveniment pop-up și există întotdeauna o mulțime de cadouri, accesorii, decorațiuni, opere de artă, bijuterii și alte articole uimitoare care așteaptă să fie cumpărate și savurate. Consultați site-ul oficial AICI pentru a afla mai multe despre evenimentele pop-up viitoare și răsfoiți selecția uimitoare de produse pe care le puteți cumpăra astăzi. website