Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Gainesville, Fl: The Thomas Center

Adesea considerat unul dintre centrele culturale din Florida Centrală de Nord, Centrul Thomas din Gainesville este multe lucruri simultan. Oaspeții care vizitează vor fi încântați să afle despre istoria sa, să exploreze galeriile de artă și chiar să vadă un spectacol. Thomas Center, cunoscut și sub denumirea de Hotel Thomas, a fost construit în 1910 și a fost cunoscut și sub numele de Sunkist Villa. A fost inițial o casă privată a lui William Thomas și a familiei sale (soția Kathyrn și cinci copii).

Istorie

L-a transformat într-un hotel după ce l-a dublat ca dimensiune în 1928. A fost considerat oficial un „loc istoric” în 1973. Grădinile au fost proiectate în 1974 odată cu renovarea centrului. Planul de restaurare a fost actualizat în 1978 pentru a menține peisajul istoric, permițând totodată posibile renovări viitoare. Pentru o perioadă de șapte ani, centrul a fost chiar acasă la un colegiu local (Santa Fe). Centrul și-a sărbătorit anul centenar în 2010 și găzduiește acum nunți, banchete, întâlniri și invitați muzicali în spațiul lor de performanță. Este considerat un hub cultural și a concretizat un loc în istoria Gainesville.

Expozitii permanente

Primul lucru de făcut atunci când vizitați Centrul Thomas este să faceți un telefon mobil cu ghid ghidat în teren. Acest tur ghidat este un mod minunat de a lua în considerare tot ceea ce există și de a face când este acolo. Acesta va conduce oaspeții în jurul terenului, prin grădini și, de asemenea, le va oferi o istorie a numeroaselor camere găsite în centru. Printre ele se numără camerele 1920 care sunt întreținute cu o acuratețe istorică și periodică. Există, de asemenea, exponate de istorie locală, care trec prin rotație.

Gardens: Grădinile centrului sunt una dintre cele mai mari remize pe tot parcursul anului. Grădinile sunt plantate cu plante și flori în sezon, astfel încât să fie ceva nou și diferit de văzut, indiferent de perioada anului. La mijlocul iernii se aduc camelii, iar azaleele vin primăvara devreme. La sfârșitul primăverii, câinii de câini înflorește, iar vara este adesea un favorit al multor oaspeți, întrucât înflorește trandafirii. Există, de asemenea, palmele și ferigi care sunt verzi tot timpul anului, precum și stejarul vechi și copacii de magnolie.

Galerii de arta: Mulți dintre vizitatorii centrului vin să exploreze galeriile de artă, care prezintă o selecție rotativă de diferite forme și stiluri de artă. Expoziții online sunt de asemenea disponibile, astfel încât descoperirea galeriilor de artă ale centrului nu trebuie să se oprească cu o vizită fizică. O expoziție online se concentrează asupra cimitirului istoric din Gainesville, Evergreen. Atât o expoziție de istorie, cât și o expoziție de artă, a fost tratată de Jimi Brown și Susan Stewart și spune povestea cimitirului încă de la începuturile sale în 1856. De asemenea, intră în numeroasele figuri istorice care sunt îngropate pe teren. O altă expoziție online merge în profunzime despre unii dintre pionierii bluesului și oferă peste 40 diferite ilustrații de artă populară a acestora.

Orele normale de construcție pentru centru sunt de luni până vineri, de la 8am la 5pm. Sunt închise atât sâmbătă și duminică, precum și toate vacanțele orașului din Gainesville. Galeriile au ore ușor diferite, deschise de luni până vineri, de la 8am la 5pm, dar se deschid și sâmbătă de la 1pm la 4pm. Sunt închise duminică, precum și toate vacanțele orașului din Gainesville (la fel ca și clădirea obișnuită).

Evenimente speciale

Centrul găzduiește multe evenimente speciale pe tot parcursul anului, așa că oaspeții trebuie să se asigure că vor verifica site-ul web înainte de a vizita pentru a vedea ce vor avea norocul să vadă în timp ce sunt acolo!

Concerte pentru bijuterii: Această serie de concerte prezintă diferite genuri (oriunde de la jazz la folk, chiar clasic), interpretând în curtea spaniolă. Cu o gamă de artiști nedescoperiți, dar și la nivel național și chiar internațional. Verificați site-ul pentru costuri bilete, date și ore.

Jest Fest!: Considerat „cel mai mare spectacol” din oraș, acest festival este oferit gratuit și expune jonglerii, clovnii, înghițitorii de sabie, magicienii, călări cu ponei, înghețată și multe altele! Este cu adevărat distractiv pentru întreaga familie. Există chiar și un teren de alimente complet amenajat, plin cu oferte de mâncare prietenoase pentru familie pentru vizitatori.

Iluminarea copacilor de sărbători: Adesea, o parte din multe tradiții familiale, iluminarea copacului din centru se întâmplă în prima sâmbătă din decembrie. Primarul din Gainesville este mereu la îndemână pentru a solicita iluminarea și pentru a-i întâlni pe rezidenți, precum și turiștii care vizitează. Vino să-l vezi pe Moș Crăciun, privește luminile frumoase și creează o tradiție care poate continua pentru anii următori.

Thomas Center, 302 NE 6th Avenue, Gainesville, FL, 32601, hone: 352-393-8532

Mai multe lucruri de făcut în Gainesville, FL