Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În Los Angeles: Ica La

Los Angeles a fost întotdeauna un centru cultural important. Acasă a Hollywood-ului și a industriei cinematografice, precum și cu o scenă muzicală vibrantă, pionieri culinari, inovații tehnologice și o comunitate de artă interesantă, City of Angels este unul dintre cele mai bune locuri din lume, dacă vrei să experimentezi lățimea și profunzimea extraordinară a culturii americane.

Există o mulțime de lucruri uimitoare de făcut în LA, inclusiv vizitele la multe muzee și galerii ale orașului. Acasă pentru tot felul de lucrări de artă și exponate interesante și provocatoare de gândire, aceste locații pot fi atât educative cât și distractive și sunt potrivite pentru vizitatorii din toate mediile. Una dintre cele mai recente și mai mari adăugări la scena muzeului LA este Institutul de Artă Contemporană, Los Angeles (ICA LA).

Totul despre ICA LA

Cu o voce și o scenă pentru crearea și crearea unor reclame contemporane în Los Angeles, ICA LA este unul dintre cele mai dinamice și vibrante muzee ale orașului. A fost fondată inițial în 1984, sub numele Santa Monica Museum of Art (SMMoA), dar a suferit o reînnoire și relansare majoră în 2017, în calitate de ICA LA pentru a se potrivi cu noua casă din cartierul Downtown al orașului.

Scopul de a face arta contemporană mai accesibilă și de a deschide ușile lumii artei tuturor celor curioși să treacă peste prag, ICA LA este dedicată să distrugă barierele de rasă, sex, clasă și multe altele care au făcut continuu scena artei atât de inaccesibil pentru atâția oameni.

O locație excelentă pentru toată lumea, de la iubitorii de artă experimentați până la familii care caută un loc distractiv, fascinant, pentru a petrece câteva ore, ICA LA oferă o gamă largă de proiecte, expoziții, instalații și multe altele, toate concepute pentru a declanșa un spectru complet de gânduri unice. , sentimente și reacții în fiecare observator, acționând ca un catalizator pentru discuții, dezbateri și inspirație.

Vizitarea ICA LA

Dacă sunteți interesat să vedeți unul dintre cele mai bune muzee din Los Angeles, o călătorie la ICA LA trebuie să fie pe lista „de a face”. Lista artiștilor și instalațiilor expuse se schimbă de-a lungul anului, cu noi adăugări îndrăznețe și intrări uimitoare fiind adăugate constant la line-up, deci este un loc grozav pentru a reveni la timp și din nou, cu noi emoții și descoperiri mereu în așteptare. a fi experimentat.

Iată tot ce trebuie să știți despre vizitarea ICA LA:

- Prețuri - Intrarea la acest muzeu este total gratuită. ICA LA își propune să facă arta contemporană accesibilă tuturor și, prin urmare, a luat decizia îndrăzneață și lăudabilă de a respinge orice fel de taxă de intrare obligatorie sau sistem de bilet. Aceasta înseamnă că vă puteți opri la muzeu oricând doriți, fără a fi nevoiți să plătiți un ban.

- Locație - ICA LA este situat la 1717 E 7th St, Los Angeles, CA 90021. Muzeul este ușor accesibil atât cu mașina, cât și cu transportul public. Dacă călătorești în propriul vehicul, autostrăzile 5 și 101 oferă acces simplu la ICA LA și parcare stradală poate fi găsită în zona locală. Dacă preferați să folosiți transportul public, diverse linii de autobuz MTA, inclusiv 60, 62 și 18 se opresc în apropierea muzeului.

- Ora de deschidere - ICA LA este deschisă de miercuri până duminică a fiecărei săptămâni. Muzeul este închis luni și marți. Orele de deschidere pentru miercuri, joi și vineri sunt de la 11am la 7pm. Orele de deschidere în weekend sunt de la 11am la 6pm. Muzeul va fi, de asemenea, închis în sărbătorile legale majore.

- Vizitare - Ca muzeu gratuit, ICA LA nu are aceleași facilități sau personal ca și alte locații din oraș, astfel încât oaspeții sunt încurajați să respecte câteva reguli simple pentru a menține buna desfășurare a ICA LA și pentru a se asigura că vizitează muzeul este o experiență pozitivă pentru toți. Fumatul nu este permis și nici utilizarea fotografiei flash, dar puteți face fotografii și sunteți încurajați să le împărtășiți cu prietenii dvs. și să răspândiți cuvântul despre ICA LA.

- Expoziții - Veți găsi o mare varietate de lucrări de artă și expoziții uimitoare expuse la ICA LA. Artiștii care au fost recent prezenți la muzeu includ Maryam Jafri, Patty Chang și Lucas Blalock, iar noile expoziții sunt întotdeauna aliniate și pregătite să ajungă în săptămânile și lunile următoare.

- Mai mult - La fel ca și expozițiile în sine, ICA LA oferă o sală de proiecte pentru instalații speciale, o zonă de programe și o secțiune de evenimente. Există, de asemenea, o cafenea pentru confortul dvs. și o zonă de curte confortabilă.

ICA LA este unul dintre muzeele de top din LA și un loc minunat pentru a petrece ceva timp. Acest loc se referă la a face arta accesibilă și a se asigura că fiecare oaspete se simte binevenit, ceea ce este foarte revigorant în comparație cu multe alte galerii și muzee care au mai mult o ambianță exclusivă. Dacă sunteți în căutarea unor lucruri de făcut în LA ca o familie, cu prietenii, de unul singur sau cu cineva special, ICA LA merită cu siguranță luarea în considerare. website