Cele Mai Bune Lucruri De Făcut În San Francisco: Croaziere Cu Alcatraz

Croazierele pot fi savurate peste tot în Statele Unite ale Americii, dar nu se limitează doar la vizite pe plajă și tururi insulare. Multe croaziere unice pot fi, de asemenea, savurate în locații unice din țară, oferind vizitatorilor șansa de a călători de-a lungul locațiilor iconice precum râul Mississippi sau Potomac din Washington DC. Un alt reper important pe care îl puteți vizita prin croazieră este Insula Alcatraz, care este una dintre cele mai cunoscute închisori istorice de pe planetă.

Situată la puțin peste o milă de țărmurile San Francisco, Insula Alcatraz este unul dintre cele mai iconice site-uri din întreaga zonă a golfului. Insula, care acoperă doar 22 acri, găzduiește unele dintre cele mai importante și unice structuri create de om din toată California, inclusiv cel mai vechi far de lucru de pe întreaga Coastă de Vest și faimoasa închisoare Alcatraz, care a fost folosită ca federal unitatea penitenciară de la 1934 până la 1963.

Cele mai bune croaziere cu Alcatraz

Alcatraz Cruises este concesionarul oficial, autorizat pentru Serviciul Parcului Național, deci aceasta este compania pe care trebuie să o contactați pentru croazierele către și în jurul insulei Alcatraz. Există câțiva vânzători de bilete neautorizate și frauduloase, de aceea este important să rămânem la numele oficial Alcatraz Cruises. Alcatraz Cruises efectuează o serie de tururi de croaziere diferite către Insula Alcatraz în orice moment al zilei.

Cum ajungeți la Alcatraz Cruises

Toate croazierele cu Alcatraz pleacă de la „Alcatraz Landing”, care se află pe Pier 33, la promenada de pe malul nordic al San Francisco. Pier 33 poate fi găsit doar lângă intersecția dintre Bar St și Embarcadero, în zona North Beach din oraș. Este un punct foarte ușor accesibil, la doar o scurtă plimbare sau cu mașina din cartierele și străzile din centru.

Există peste o duzină de parcări comerciale care pot fi găsite în zona locală, parcarea pe stradă fiind disponibilă și în zilele mai puțin aglomerate în zona Pescarului Pescarului. Dacă aveți nevoie de o parcare accesibilă, acest lucru poate fi găsit la Pier 33, dar există un număr limitat de spații, de aceea este important să ajungeți mai devreme.

Opțiuni de croazieră Alcatraz

Crucile Alcatraz oferă un total impresionant de cinci opțiuni de turnee diferite pentru vizitatorii de a alege. Tururile se desfășoară în orice moment al zilei, fiecare tur având propriile sale caracteristici și avantaje unice. Haideți să aruncăm o privire mai atentă la toate opțiunile Alcatraz Cruises, astfel încât să puteți alege cea mai bună.

Alcatraz Early Bird Tour

După cum sugerează și numele, Early Bird Tour de la Alcatraz Cruises este cel mai timpuriu tur al zilei. Este prima croazieră care pleacă de la Pier 33 și este, de asemenea, cea mai puțin ocupată, așa că este o opțiune excelentă pentru persoanele care preferă un cadru mai liniștit, mai calm, mai liniștit, care să se bucure cu adevărat de obiectivele și sunetele experienței, fără a fi aglomerate de zgomot și un număr mare de turiști. Această croazieră vă oferă, de asemenea, un început de explorare a insulei, permițându-vă să vă bucurați de o zi întreagă acolo, dacă doriți. În general, vizitatorii tind să petreacă aproximativ trei ore în croaziera lor Alcatraz, care include călătoria cu barca spre insulă, turul audio „Cellhouse”, unele explorări generale și călătoria de întoarcere la Pier 33.

Tur de zi Alcatraz

Turul de zi din Alcatraz Cruises este cea mai simplă și mai populară opțiune pentru persoanele care doresc să exploreze Insula Alcatraz. Acest tur, la fel ca Early Bird Tour, oferă o plimbare cu feribotul către insulă și turul audio Cellhouse, permițând oaspeților să exploreze în mod liber diferitele zone ale insulei și să afle mai multe despre trecutul și poveștile sale fascinante. Când sunteți gata să vă întoarceți acasă, feribotul va fi în așteptare și va dura doar 15 minute pentru ca trecerea să fie completă. Turul de zi, împreună cu Early Bird Tour, este cea mai ieftină opțiune pentru Alcatraz Cruises.

Tur de noapte Alcatraz

După cum sugerează și numele, turul de noapte de la Alcatraz Cruises are loc seara. Această croazieră este puțin mai scumpă decât celelalte opțiuni, dar vine cu câteva caracteristici și activități bonus unice disponibile doar seara. Nu numai asta, dar turul de noapte, care se desfășoară de marți până sâmbătă, vă permite, de asemenea, să vă bucurați de seara de pe Insula Alcatraz și orizontul din San Francisco, oferind o vedere unică asupra acestei părți iconice din California. Croaziera de tur de noapte Alcatraz vine cu turul audio Cellhouse, alături de narațiuni speciale la bord în timpul traversării bacului și chiar un tur ghidat pe diverse site-uri insulare. Doar câteva sute de invitați în fiecare zi ajung să se bucure de vizita ghidată a închisorii, deci este o activitate exclusivistă.

În spatele Scenes Tour

Această croazieră Alcatraz costă mai mult decât precedentele trei, dar oferă mult mai mult în schimb. Vine cu caracteristicile tipice ale oricărei croaziere Alcatraz, cum ar fi călătoria cu feribotul de întoarcere către insula și turul audio Cellhouse, dar oferă și activități suplimentare „în culise”, inclusiv acordarea de acces la zone închise normal, oferind publicului un aspect în anumite părți ale insulei pur și simplu nu ar putea să vadă în niciuna din celelalte croaziere sau tururi. Aceasta este, de asemenea, o croazieră mai intimă cu Alcatraz, limitată în total la aproximativ 30 oaspeți în total. Vibrația pentru grupul mic adaugă o notă personală, autentică întregii experiențe și este disponibilă doar vizitatorilor cu vârsta peste 13 și mai sus.

Alcatraz & Angel Island Tour

Alcatraz & Angel Island Tour este cea mai îndelungată croazieră Alcatraz și va dura o zi întreagă pentru a vă bucura pe deplin. Nu este la fel de scump ca turneul din spatele scenelor, dar este mai ieftin decât croazierele obișnuite de zi și noapte. Această croazieră oferă o adevărată experiență de aventură în aer liber, care implică o călătorie completă pe insula Alcatraz și o experiență hop hop pe Insula Angel. Pe Insula Angel, oaspeții vor fi alături pentru a se bucura de o tură de tramvai narată timp de o oră, aflând totul despre istoria acestei insule și vor avea, de asemenea, posibilitatea de a participa la diferite activități opționale. website