Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Billings, Montana, Vreme De Tot Anul

Majoritatea oamenilor vizitează Billings, Montana, în lunile de vară, când vremea este plăcută. Temperaturile sunt calde și sunt foarte puține ploi. În luna august se înregistrează cele mai ridicate temperaturi, cea mai mică cantitate de precipitații și cel mai mare număr de vizitatori. Iulie este, de asemenea, un moment aglomerat pentru a vizita Billings. Iunie este puțin mai răcoroasă, dar există un pic de precipitații - cu toate acestea, aceasta este o lună bună pentru a vizita Billings, deoarece nu este încă aglomerat. Septembrie este mai rece decât iunie, sunt mai puține precipitații decât în ​​iunie, iar mulțimile au plecat deja. Dacă vă bucurați de activitățile de iarnă, veți găsi tarife de cameră foarte accesibile.

1. Billings, Montana Vremea și temperatura pe lună


Vremea facturilor în ianuarie: este o lună rece și uscată în Billings în timpul ianuarie cu viteza de precipitații la aproape 0 inch (12 mm). Mediile de temperatură ridicată se situează la 36 ° F (2 ° C), în timp ce mediile la temperatură scăzută se măsoară la 18 ° F (-8 ° C). Temperaturile sub zero sunt potrivite de 8 inch (20 cm) de cădere a zăpezii.

februarie vede că zăpada medie scade până la 6 inch (15 cm) alături de o creștere a mediilor de temperatură. Temperatura medie scăzută crește până la 21 ° F (-6 ° C), în timp ce temperatura ridicată medie crește până la 40 ° F (5 ° C).

In Martie, Billings vede rata ridicată de ninsori în întregul an la 10 inch (25 cm). În timp ce căderea zăpezii este ridicată, precipitațiile sunt relativ scăzute la doar 1 inch (28 mm). În același timp, atât mediile de temperatură ridicată, cât și cele de temperatură scăzută înregistrează creșteri semnificative la 49 ° F (9 ° C) și respectiv 27 ° F (-3 ° C).

Aprilie observă o altă creștere semnificativă a temperaturilor cu temperatura medie ridicată sărită până la 58 ° F (14 ° C) și temperatura medie scăzută rapid crescând până la 35 ° F (2 ° C). Temperaturile mai calde sunt corelate cu o scădere a zăpezii cu 8 inch (20 cm) de așteptat.

Vremea Billings în mai: Este o lună ploioasă în Billings în Mai cu rate de precipitații la 2 inch (55 mm). Temperatura medie ridicată sare cu aproape 10 grade la 67 ° F (20 ° C), în timp ce temperatura scăzută medie înregistrează, de asemenea, o creștere semnificativă până la 44 ° F (6 ° C).

iunie vede că toate ninsorile încetează în timp ce vara se rostogolește. Temperatura medie ridicată crește până la 77 ° F (25 ° C), în timp ce 52 ° F (11 ° C) este temperatura medie scăzută.

In iulie, Billings obține cele mai calde temperaturi ale anului pe măsură ce temperatura temperaturii ridicate se ridică până la 87 ° F (30 ° C). Media temperaturii scăzute înregistrează, de asemenea, o creștere, deoarece crește până la 59 ° F (15 ° C).

August este ultima lună a verii Billings și ultima dintre lunile fără zăpadă. Media temperaturii ridicate scade cu un singur grad până la 86 ° F (30 ° C), în timp ce media temperaturii scăzute salută o scădere a gradului 2 până la 57 ° F (14 ° C).

In Septembrie, Billings vede prima așteptare a zăpezii sale pentru sezonul de toamnă cu 1 inch (3 cm). Temperatura medie scăzută înregistrează o scădere rapidă a gradului 10 la 47 ° F (9 ° C), în timp ce temperatura ridicată medie scade cu peste 10 grade până la 73 ° F (23 ° C).

Vremea de facturare în octombrie: Mediile de temperatură continuă să scadă rapid în 73 ° F (23 ° C) în octombrie pe măsură ce căderea se adâncește. Temperatura medie ridicată și temperatura medie scăzută la 59 ° F (15 ° C) și respectiv 37 ° F (3 ° C), în timp ce ninsorile cresc până la 4 inci (10 cm).

In noiembrie, pasionații de sporturi de zăpadă sunt obligați să aprecieze o altă creștere a ninsorilor, care este în medie la 7 inch (18 cm). Între timp, temperaturile continuă să scadă pe măsură ce iarna se apropie cu o temperatură medie scăzută de 26 ° F (-3 ° C) și o temperatură medie ridicată de 45 ° F (7 ° C).

decembrie salută și mai multe ninsori, cu medii care cresc până la 8 inci (20 cm). Temperatura medie scăzută scade în continuare până la 18 ° F (-8 ° C), în timp ce temperatura ridicată medie scade 10 grade până la 35 ° F (2 ° C).

Nu neagă faptul că Billings, Montana oferă o gamă incredibilă de activități pentru vacanțe lungi și escapade de weekend deopotrivă. Pentru călătorii care doresc să exploreze tot ce este mai bun din parcul național Glaciar, nu se poate nega faptul că cel mai bun moment pentru a vizita în septembrie. Pe de altă parte, cei care se află în Billings pentru a ajunge în parcul național Yellowstone ar trebui să-și planifice vizita în iunie. Pentru excursii la lac și excursii la râu, cel mai bun moment absolut de vizitat este fie în iulie, fie în august. Între timp, cei care doresc să se bucure de cele mai bune frunze de toamnă din Billings ar trebui să vină la începutul lunii octombrie pentru a prinde frunzele care își schimbă culoarea.

2. Ajungând la Billings, Montana


Aeroportul internațional Billings Logan este un aeroport mic, cu zboruri de pasageri 25 și 30 pe zi. Este cel mai aglomerat aeroport din Montana. Situat la aproximativ două mile nord de Billings, aeroportul este deservit de mai multe companii aeriene majore, precum și de companii aeriene regionale mai mici. Cape Air conectează Aeroportul Internațional Billings Logan cu zboruri directe către orașele din nord-estul Montanei. La facturare se poate ajunge cu ușurință cu mașina. Interstate 90 conectează Billings cu orașe din vest precum Bozeman, Butte și Missoula; conectează orașul la est și apoi la sud-est cu Wyoming. Interstate 94 conectează Billings la Miles City și Glendive la nord-est.

3. De la aeroportul Billings


Există câteva modalități prin care vizitatorii pot ajunge de la Aeroportul Billings Logan în centrul Billings. Deoarece aeroportul este la doar aproximativ 2 km de oraș, multe hoteluri locale oferă servicii de transfer către și de la aeroport. Există mai multe alte servicii de transfer non-hotel de la aeroport în oraș, cum ar fi serviciul de transfer de la Phidippides Cody și Red Lodge Tour și Taxi. Serviciile de taxi și serviciile de tranzit includ City Cab, MET Transit și Yellow Cab. Există, de asemenea, două companii de autobuze și charter care servesc aeroportul: sunt Billings Van și Shuttle și Jefferson Lines.

4. Noțiuni de bază în jurul facturilor


Billings oferă mai multe opțiuni atunci când vine vorba de a vă deplasa prin oraș pentru a vedea atracțiile și pentru a găsi restaurante. Mulți vizitatori aleg să se plimbe mai ales în timpul vremii plăcute. MET este numele sistemului de autobuz Billings. Este format din rutele 17 de autobuze locale fixe. MET are o flotă de autobuze 40: 25 dintre acestea sunt utilizate pentru serviciul de rută fixă; și 15 sunt utilizate pentru serviciul de paratransit MET Plus pentru persoanele cu dizabilități. Există mai multe alte modalități de a vă ocoli pe Billings. Acestea includ companii de autobuze charter, servicii de limuzină de lux și Servicii de transport, care oferă servicii de taxi, limuzină și transfer de navetă în și din jurul Billings.

5. Restaurante în Billings


Billings oferă o mare varietate de restaurante și alte restaurante. Există restaurante fine, precum Billings Petroleum Club, Jake's, Juliano's, Montana Rib și Chop House, și multe altele. Walker's American Grill and Tapas Bar oferă o listă premiată cu vinuri și băuturi spirtoase. Restaurantele de luat masa casual includ locuri precum Applebee's Neighborhood Bar and Grill, Great Harvest Bread Company, Hooligan's Sports Bar and Grill și altele. Există, de asemenea, multe opțiuni pentru mâncare rapidă, inclusiv Billings Best Yogurt, Dairy Queen la Amend Park, Dickey's Barbecue Pit și multe altele. Restaurantele etnice includ Fancy Sushi Asian Fusion și Lemon Grass Thai Restaurant.

6. Cumpărături în Billings


Principala zonă comercială pentru Billings este situată în centrul său. Acoperă o suprafață de patru blocuri pe strada 29th Nord, Broadway și Primul și al doilea Avenus Nord. Această zonă comercială este plină de magazine de antichitate, împreună cu librării independente și unele magazine de tip boutique. Granny's Attic este un spațiu mare din centru, cu multe antichități. Galeria Toucan este cunoscută pentru arta contemporană, inclusiv ceramică, mobilier manual, picturi în ulei și imprimeuri. Dacă sunteți în căutarea de îmbrăcăminte occidentală, există mai multe magazine de verificat: acestea includ Lou Taubert Ranch Outfitters, unde cumpără cowboy-uri reale, Shipton's Big R și Rand's Custom Palarii.

7. Să te căsătorești în Billings


Montana este o stare frumoasă și există multe locuri de nuntă în Billings și în jurul ei. Pentru a obține o licență de căsătorie, va trebui să vizitați Biroul grefierului judiciar al orașului Yellowstone din Billings. Una dintre cele mai populare locații de nuntă este Centrul de evenimente Chancey: este situat într-o locație rurală liniștită, la doar câteva minute de centrul Billings, cu o alegere de ceremonii interioare sau exterioare. Depozitul Billings este unul dintre locurile de adunare originale ale orașului: complexul istoric de clădiri 1900s timpuriu oferă spații pentru nunta și recepția ta. Hotelul Billings și Centrul de Convenții este un alt loc binecunoscut pentru nunți.

8. Unde să stai


Billings oferă o gamă variată de cazare, de la proprietăți de lux de înaltă calitate până la case de oaspeți simple. Billings Hotel and Convention Center și Crowne Plaza Hotel Billings sunt două dintre cele mai scumpe proprietăți din Billings. Există, de asemenea, câteva hoteluri în lanț, care sunt alegeri bune atât pentru călătorii cu minte bugetară, cât și pentru familiile cu copii. Există două Best Western: Best Western Plus ClockTower Inn și Best Western Plus Kelly Inn and Suites. Una dintre proprietățile distractive și interesante este M2B Ranch Bed and Breakfast. Acest fermier este situat de-a lungul râului Yellowstone și este la doar câteva minute de centrul orașului Billings.