Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Dubaiul, Tot Timpul Anului

În timpul lunilor, între mijlocul lunii octombrie și mijlocul lunii aprilie, temperaturile sunt moderate și cerul este albastru - acestea sunt cele mai bune luni pentru a vizita Dubai. De la mijlocul lunii aprilie până la jumătatea lunii octombrie temperaturile cresc, la fel ca și umiditatea. Pentru majoritatea oamenilor, aceasta înseamnă să mergi de la un hotel cu aer condiționat la un taxi cu aer condiționat la un centru comercial cu aer condiționat. Un alt lucru de reținut este că în perioada musulmană a Ramadanului, multe afaceri au ore limitate în timpul zilei, iar restaurantele nu se deschid până la ora de noapte.

1. Dubai Vremea și temperatura pe lună


ianuarie este cea mai rece lună a anului în Dubai, cu o temperatură medie scăzută de 57 ° F (14 ° C) și o temperatură medie ridicată de 73 ° F (23 ° C). Chiar și temperaturile mării sunt cele mai scăzute ale anului la o temperatură răcoroasă 70 ° F (21 ° C).

In februarieatât mediile de temperatură scăzută, cât și cele de temperatură ridicată văd o creștere a gradului 2 crescând până la 59 ° F (15 ° C), respectiv 75 ° F (24 ° C). Dubaiul înregistrează cele mai multe precipitații din această lună, cu o medie a precipitațiilor de 40 mm.

Vremea Dubai în martie: Temperaturile continuă să crească Martie temperatura medie ridicată crescând semnificativ la 81 ° F (27 ° C). În mod similar, media temperaturii scăzute observă, de asemenea, o creștere până la 63 ° F (17 ° C).

Aprilie primește una dintre cele mai scăzute rate de precipitații ale anului cu doar 10 mm de ploaie de așteptat. Media temperaturii scăzute și media temperaturii ridicate se măsoară la 68 ° F (20 ° C) și respectiv 90 ° F (32 ° C).

In Mai, zilele sunt foarte însorite cu 11 ore de soare mediu zilnic. Aceasta se potrivește cu medii de temperatură mai calde cu 75 ° F (24 ° C) ca media temperaturii scăzute și 99 ° F (37 ° C) ca medie a temperaturii ridicate.

Vremea Dubai în iunie: Căldura este una pentru Dubai în iunie cu temperatura medie ridicată care atinge cifrele 3 la 100 ° F (38 ° C). Este, de asemenea, cea mai însorită lună a anului, cu un număr extraordinar de 12 ore de soare mediu zilnic care a lovit această țară din Orientul Mijlociu. Seara și dimineața devreme primesc un răgaz de la căldură cu o temperatură medie scăzută de 79 ° F (26 ° C).

iulie vede temperaturi și mai calde pe măsură ce vara Dubaiului continuă. Temperatura medie ridicată atinge un 104 ° F (40 ° C) fierbinte, în timp ce temperatura medie scăzută observă un salt 5 grade la 84 ° F (29 ° C).

In August, temperaturile sunt cele mai calde ale anului, iar temperatura medie ridicată continuă până la 106 ° F (41 ° C). Media temperaturii scăzute crește în același ritm până la 86 ° F (30 ° C). Cu căldura ridicată, aceasta este cu siguranță cea mai bună lună pentru a lovi de plajele superbe din Dubai, deoarece temperaturile mării se ridică la 91 ° F (33 ° C).

Vremea Dubai în septembrie: Există un ușor răgaz la căldură înăuntru Septembrie cu temperatura medie ridicată și medie scăzând până la 100 ° F (38 ° C) și respectiv 81 ° F (27 ° C).

octombrie observă doar ploi minuscule, deoarece vara se termină cu o rată de precipitații de doar 10 mm. Temperatura medie scăzută necesită o scufundare la 73 ° F (23 ° C) în timp ce temperatura medie ridicată observă o scădere a gradului 5 până la 95 ° F (35 ° C).

In noiembrie, zilele sunt minunate și însorite, cu 9 ore de soare mediu zilnic. Media temperaturii scăzute continuă scăderea rapidă descendentă până la 66 ° F (19 ° C), în timp ce media temperaturii ridicate se scufundă până la 88 ° F (31 ° C).

Vremea Dubai în decembrie: Odată cu apropierea timpului Crăciunului, vremea Dubaiului continuă să scadă decembrie. Temperatura medie ridicată înregistrează o scădere de aproape 10 grade la 79 ° F (26 ° C) în timp ce temperatura scăzută medie scade cu 5 grade până la 61 ° F (16 ° C). Ratele de precipitații înregistrează o creștere mică până la 20 mm.

În general, Dubaiul experimentează doar două sezoane din an - iarna și vara sau, așa cum ar spune localnicii, un sezon cald și unul mai cald. Cel mai bun moment pentru a vizita este între lunile noiembrie-martie, în care orașul vede unele dintre cele mai albastre cer și vremea cea mai ideală pe plajă. În acest timp, plajele sunt pline, dar rafinate. În plus, orașul se bucură de unele festivaluri de top ale anului în această perioadă, cum ar fi Al Marmoom Heritage Festival, Dubai International Film Festival și Dubai Shopping Festival. Cele mai mici prețuri hoteliere ale anului sunt cuprinse între aprilie și octombrie, dar este important de menționat că acesta este și cel mai tare moment al anului și face ca activitățile în aer liber să fie aproape imposibile.

2. Ajungând în Dubai


Majoritatea călătorilor vor ajunge pe Aeroportul Internațional Dubai. Acesta este cel mai aglomerat aeroport din lume cu trafic internațional de pasageri: există mai mult de zboruri 7,000 pe săptămână; Companiile aeriene 125 intră și ies din aeroportul internațional Dubai; iar zborurile pleacă de la acest aeroport pentru destinații 260 pe fiecare continent, cu excepția Antarcticii. Compania aeriană Emirates este compania aeriană oficială din Dubai. Dubai este, de asemenea, o destinație majoră de linii de croazieră, astfel că mulți oameni sosesc cu vaporul pentru a explora orașul. Există servicii de autobuz din Iordania, Liban, Oman și Siria. Vizitatorii se pot apropia de Dubai și cu mașina închiriată din una dintre țările vecine.

3. De la aeroportul din Dubai


Aeroportul Internațional Dubai oferă mai multe modalități de a intra în oraș. Trenurile Dubai Metro cu aer condiționat circulă la fiecare 10 minute de la terminalele 1 și 3: acesta este un sistem de metrou fără șofer complet automatizat, cu 47 mile de trasee, este cel mai lung de acest fel din lume. Există stații de autobuz situate vizavi de terminalele 1, 2 și 3: aceasta conectează aeroportul cu orașul. O altă opțiune este utilizarea serviciilor unui taxi: taxiurile sunt contorizate, eficiente și nu sunt scumpe. Există un rang oficial de taxi la fiecare dintre cele trei terminale.

4. Noțiuni de bază în Dubai


Taxiurile sunt probabil cea mai bună modalitate de a vă deplasa prin orașul extins Dubai. Sunt contorizate și rentabile, precum și eficiente în timp. Taxiurile au corpuri bronzate și acoperișuri roșii; taxiurile cu acoperișuri roz sunt conduse de femei, iar pasagerii sunt limitați la femei și familii. Sistemul de metrou fără șofer din Dubai este, de asemenea, o modalitate bună de a vă ocoli. Este format din mai multe linii, iar tarifele se bazează pe un sistem de zonă. Sistemul de autobuz operează rutele 75 în rutele inter-emirate Dubai și 15. Barcile sunt o parte importanta din istoria si cultura Dubaiului - sunt folosite pentru a traversa Dubai Creek. Dubai lucrează pentru a se transforma într-un oraș pentru ciclism, astfel că unii vizitatori ar putea dori să încerce unele dintre numeroasele biciclete din cartierele centrale de afaceri, precum și în unele dintre cartierele rezidențiale.

5. Restaurante


Dubaiul a crescut atât de repede de-a lungul anilor și odată cu această creștere vine o varietate imensă de restaurante și bucătării. Gătitul Emiratului pare destul de neclară în comparație cu preparatele altor bucătării precum Libanez sau Marocan. Restaurantele de masă fină se găsesc în hoteluri, deoarece acestea sunt singurele locuri cărora li se permite să obțină o licență pentru a servi alcool. Deși hainele casual sunt acceptate la restaurantele mai bune, uzura pe plajă nu este. De obicei, restaurantele servesc prânzul între prânz și 3 pm și cină între 7 pm și miezul nopții. Vineri brunch-ul este o tradiție de lungă durată în Dubai.

6. Cumpărături


Dubai este una dintre cele mai importante destinații de cumpărături din lume. Turiștii ar trebui să exploreze mai întâi souk-urile, sau piețele, în partea veche a orașului, în apropiere de Dubai Creek. Aici puteți vizita sucul de aur, sucul de condimente și sucul textil. După aceea este timpul să vă îndreptați către unul dintre numeroasele centre comerciale din Dubai. Dubai Mall este cel mai mare centru comercial din lume, așa că fiți pregătiți să faceți o plimbare și să cheltuiți niște bani. Ibn Battuta Mall este un alt complex de cumpărături imens, completat cu magazine, precum și un munte de schi interior și un acvariu imens, unde puteți înota cu rechini.

7. Ghid de vecinătate


Dubaiul este un oraș extins și este format din mai multe cartiere diferite. Pentru turiști, Bur Dubai este unul dintre primii care explorează. Aici veți găsi Casa Șeic Saeed și Satul de patrimoniu și scufundări. Mai departe, veți găsi Muzeul Dubai, adăpostit într-un fort vechi, și zona istorică Bastakiya, cu turnurile sale de vânt. Peste Dubai Creek este Deira, cel mai vechi și mai aglomerat cartier din Dubai. Aici se află mai multe suks, multe hoteluri, Dubai Creek and Yacht Club, Clonda Tower Roundabout și multe restaurante și magazine. Alte cartiere includ Jumeirah, New Dubai și Palm Island.

8. Unde să stai


Dubai are multe hoteluri care variază de la hoteluri de lux de cinci stele de înaltă calitate până la spații de cazare mai modeste. Unele dintre hotelurile de lux includ Armani Hotel Dubai, Atlantis The Palm, Burj Al Arab, Grosvenor House A Luxury Collection Hotel Dubai, Jumeirah Al Qasr - Madinat Jumeirah și multe altele. Există, de asemenea, apartamente hoteliere self-catering în multe dintre cartierele din Dubai. Unele dintre aceste apartamente includ piscine, săli de sport și alte facilități. Unele includ o servitoare în viață și un bucătar bucatar. Alte unități de cazare din Dubai includ pensiuni, hoteluri de tip boutique și pensiuni deosebite, majoritatea fiind situate în zone rezidențiale ale orașului.