Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Jamaica - Montego Bay, Vremea Pe Tot Parcursul Anului

Golful Montego are temperaturi calde și plăcute pe tot parcursul anului și se schimbă puțin temperaturile de la lună la lună. Datorită climatului său calm și a cerului albastru, sezonul maxim pentru Montego Bay și toată Jamaica este între lunile ianuarie și martie. Acesta este cel mai aglomerat sezon, iar hotelurile își cresc tarifele în mod semnificativ. Tarifele sunt mult mai rezonabile în timpul verii, dar trebuie să țineți cont de faptul că acesta este sezonul uraganelor - nu este un lucru amuzant de experimentat. Cel mai bun moment pentru a vizita Montego Bay, Jamaica este din noiembrie până la mijlocul lui decembrie, când vremea este plăcută și tarifele camerei sunt rezonabile.

1. Montego Bay Vremea și temperatura pe lună


ianuarie este cea mai rece lună din Golful Montego cu temperatura medie de 76 ° F (25 ° C). Temperatura medie scăzută este 70 ° F (21 ° C), în timp ce temperatura medie ridicată este 82 ° F (28 ° C).

In februarie, temperaturile medii ridicate și medii scăzute se mențin constant la 82 ° F (28 ° C) și respectiv 70 ° F (21 ° C). Zilele sunt frumoase și însorite, cu 9 ore de soare mediu zilnic.

Vremea în Montego Bay în martie: Golful Montego primește cea mai mică precipitație în Martie cu doar 30 mm de precipitații preconizate. Temperatura medie ridicată crește cu câteva grade până la 84 ° F (29 ° C), în timp ce temperatura medie scăzută crește și cu câteva grade până la 72 ° F (22 ° C).

Aprilie vede că temperatura medie ridicată și media temperatură scăzută se mențin constant la 84 ° F (29 ° C) și respectiv 72 ° F (22 ° C).

In Mai, Golful Montego primește o rată medie de precipitații de 80 mm. Temperatura medie scăzută crește cu un singur grad până la 73 ° F (23 ° C). Temperatura medie ridicată crește cu câteva grade până la 86 ° F (30 ° C).

Vremea în Montego Bay în iunie: Clima se încălzește în continuare iunie cu o temperatură medie ridicată de 88 ° F (31 ° C). Media temperaturii scăzute crește până la 75 ° F (24 ° C).

iulie este cea mai fierbinte lună anual în Golful Montego cu temperatura medie de 83 ° F (29 ° C). Temperatura ridicată se măsoară la 91 ° F (33 ° C) la cald, în timp ce media la temperatură scăzută este 75 ° F (24 ° C). Această lună este cel mai bun moment pentru a lovi plajele cu temperaturi optime ale mării de 84 ° F (29 ° C). Între timp, iulie primește cea mai mare medie zilnică de soare de 11 ore pe zi.

In August, căldura persistă cu temperatura medie ridicată și temperatura medie scăzută care variază între 91 ° F (33 ° C) și respectiv 75 ° F (24 ° C).

Vremea în Montego Bay în septembrie: Clima începe să se răcească ușor înăuntru Septembrie cu temperatura temperaturii ridicate scăzând cu câteva grade până la 88 ° F (31 ° C). În schimb, media temperaturii scăzute rămâne aceeași la 75 ° F (24 ° C).

octombrie are cea mai mare medie de precipitații din an cu 130 mm de precipitații. Temperatura medie scăzută se menține constant la 75 ° F (24 ° C), în timp ce temperatura ridicată medie scade ușor până la 86 ° F (30 ° C).

In noiembrie, temperatura ridicată își continuă tendința descendentă scăzând până la 84 ° F (29 ° C). În mod similar, temperatura scăzută scade cu câteva grade până la 73 ° F (23 ° C).

Vremea în Montego Bay în decembrie: În timp ce temperatura medie ridicată rămâne aceeași în decembrie la 84 ° F (29 ° C), temperatura medie scăzută coboară cu un grad până la 72 ° F (22 ° C).

Pentru a vă bucura de cele mai bune vremuri din Jamaica, cel mai bun moment pentru a vizita este între noiembrie și mijlocul lunii decembrie, când insula se bucură de cea mai plăcută vreme din an. Primele luni de iarnă din noiembrie până în decembrie sunt, de asemenea, cele mai bune luni de vizitat pentru cei care caută cea mai bună valoare pentru banii lor, deoarece sezonul ploios iminent menține prețurile relativ mici. Sezonul petrecerilor pe țărmurile Jamaicii este cuprins între lunile ianuarie și martie, așa că pentru călătorii care doresc să experimenteze cele mai tari petreceri ar trebui să vină în această perioadă.

2. Ajungând în Montego Bay, Jamaica


Există trei aeroporturi care servesc Jamaica, dar Aeroportul Internațional Donald Sangster este cel în care veți zbura dacă vizitați Golful Montego. Acesta este situat la puțin mai puțin de doi km de centrul golfului Montego și aici ajung majoritatea turiștilor. Aeroportul are un terminal internațional, precum și un terminal intern pentru zboruri către alte părți din Jamaica. Un alt mod popular de a ajunge în Golful Montego este cu nava de croazieră. Portul Montego Bay conține cinci dane din care mai multe sunt dedicate exclusiv navelor de croazieră. Există unele facilități în port, cum ar fi un centru de telecomunicații și un stand pentru gustări. Lucruri de făcut în Montego Bay

3. Ajungând de la aeroport


La sosirea pe Aeroportul Internațional Donald Sangster, vizitatorii li se oferă mai multe opțiuni cu privire la modul de a ajunge de la aeroport în centrul golfului Montego. Înainte de a părăsi aeroportul, puteți schimba ceva bani la biroul de schimb valutar, dar veți constata că multe locuri și furnizori nu numai că acceptă dolari americani, dar îi preferă adesea! După ce ieșiți din vamă, există agenții de închiriere de mașini situate în Sala de transport la sol și sosiri. Există mai multe agenții dintre care să alegeți. Stațiunile importante trimit navete la aeroport pentru a-și ridica oaspeții. Nu există autobuze, așa că singura altă opțiune este să luați un taxi autorizat.

4. Noțiuni de bază


Există mai multe modalități de a vă ocoli pentru a explora Golful Montego. Plimbarea este o opțiune, dar numai în timpul zilei. Orașul este destul de aglomerat cu mașini și taxiuri, dar mersul pe jos este o modalitate bună de a vă face o idee pentru Montego Bay și modul de viață din Jamaica. Nu faceți plimbări după întuneric. Folosirea unui taxi oficial este o altă modalitate de a vă deplasa în Golful Montego. Taxele oficiale sunt numite plăci roșii din cauza plăcilor de înmatriculare roșii. Deși sunt „oficiali”, știți că șoferul ar putea solicita tarife nerealiste: așa că fiți pregătiți să negociați. Dacă vă place aventura puteți închiria o bicicletă sau un moped.

5. Restaurante


Montego Bay se mândrește cu cele mai bune restaurante din Jamaica, dar mulți vizitatori sunt surprinși de prețurile mari percepute în restaurante. Aceasta nu este o problemă pentru vizitatorii care sunt cazați în stațiuni all-inclusive, dar pentru cei care nu sunt, găsirea de mâncare la prețuri accesibile în Montego Bay poate avea puțin răbdare. Adăugarea de alcool importat vă aduce cu siguranță factura. Unele dintre locurile locale precum Pork Pit și locuri care vând sandvișuri și hamburgeri la barurile și cafenelele de pe plajă oferă opțiuni accesibile. Unele restaurante postează specialități zilnice. Mâncarea de stradă este o opțiune ieftină. Există multe locuri de street food la intersecția dintre Kent Road și Gloucester Avenue.

6. Cumpărături


Cumpărăturile pot fi o experiență distractivă în Golful Montego: poate fi, de asemenea, un pic provocator. Există mulți vânzători care se plimbă și pot fi extrem de agresivi. Principalele zone comerciale din Montego Bay sunt Centrul comercial Holiday Village, City Center și Montego Freeport. Acestea sunt toate la câțiva pași de dig. Old Fort Craft Park este o experiență de care nu trebuie să ratați. Aici veți găsi o mare varietate de articole artizanale: unele sunt doar suveniruri, în timp ce altele apelează la cumpărători mai serioși. Există furnizori 180 în Old Fort Craft Park și toți sunt autorizați de Consiliul Turistic din Jamaica.

7. Să te căsătorești în Golful Montego


Golful Montego este un loc popular pentru nunți, datorită peisajului său spectaculos și a climatului cald. Pentru a vă căsători în Jamaica, trebuie să trimiteți o cerere de licență de căsătorie secretarului permanent al Ministerului Justiției. Alături de alte documente, odată ce acest lucru este realizat, vă puteți căsători cu 24 ore după ce ați ajuns în Jamaica! Stațiunile sunt locuri populare pentru nunți: unele dintre acestea includ câteva hoteluri ale lanțului Iberostar, Royalton White Sands Montego Bay, Secrets St. James Montego Bay, Grand Palladium Lady Hamilton și multe altele. Locurile mai simple și mai simple includ Sandals Carlyle și Half Moon Resort.

8. Unde să stai


Există o gamă largă de cazări pe Montego Bay, de la stațiuni și hoteluri, la vile, pensiuni, apartamente și pensiuni. Stațiunile all inclusive includ un preț pentru un sejur, de obicei timp de o săptămână: acest tip de cazare include camera dvs., toate mâncările și unele accesorii, cum ar fi excursii, plimbări cu barca și excursii. Unele dintre cazările mai puțin costisitoare includ case de oaspeți, cum ar fi Palm View Guest House, Bethel Court Guest House, Cedar Ridge Lodge și multe altele. Există, de asemenea, apartamente precum Montego Bay Club Apartments și Studios și Subadoc’s Apartments.