Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Philadelphia, Pennsylvania, Tot Timpul Anului

Philadelphia, Pennsylvania este o destinație turistică populară, mai ales în timpul verii, când multe școli au pauze. În timpul verii, atracțiile importante precum Sala Independenței și Clopotul Libertății pot fi foarte aglomerate, așa că așteaptă să aștepți în linii. De asemenea, poate fi cald și umed vara, iar hotelurile își cresc prețul camerei. Deși tarifele camerelor de hotel sunt cele mai puțin scumpe iarna și toamna, aceasta poate fi o perioadă foarte rece pentru a vizita orașul. Cel mai bun moment pentru a vizita Philadelphia, PA este în lunile de primăvară, între martie și mai. Vremea este plăcută, sunt mai puțini oameni, iar tarifele camerei sunt rezonabile.

1. Filadelfia Vremea și temperatura pe lună


ianuarie este cea mai rece lună din Philadelphia, de departe, cu o temperatură medie ridicată de 40 ° F (5 ° C) și o temperatură medie scăzută de 26 ° F (-4 ° C). Valorile ninsorilor la 7 inch (18 cm) fac activități de iarnă precum săniușul și patinajul cu gheață ideal în această perioadă.

In februarie, Philadelphia trăiește a doua cea mai rece lună din an. Temperaturile medii înalte și medii scăzute variază între 44 ° F (7 ° C) și 28 ° F (-2 ° C). De asemenea, luna februarie primește cea mai mare cantitate de ninsori din an, cu o medie 9 inch (23 cm). În ciuda ninsorilor, luna februarie are cea mai mică rată de precipitații, cu o medie care este doar puțin peste 2 inch (67 mm).

Philadelphia Vremea în martie: Temperaturile în Martie începe să urce pe măsură ce primăvara ajunge în oraș. Se poate aștepta o temperatură medie ridicată de 53 ° F (12 ° C), în timp ce temperatura medie scăzută se situează la 34 ° F (1 ° C).

Aprilie continuă tendința ascendentă a temperaturii cu temperatura medie ridicată atinge 64 ° F (18 ° C) și vârfurile medii de temperatură joasă la 44 ° F (7 ° C). Ultima și cea mai mică perioadă a ninsorii din an are loc în aprilie cu o medie de 1 inch (3 cm).

In Mai, temperatura medie crește în continuare pentru ultima lună de primăvară. Vizitatorii se pot aștepta și temperatura medie ridicată de 74 ° F (23 ° C), în timp ce temperatura medie scăzută este de 54 ° F (12 ° C).

Philadelphia Vremea în iunie: Vara ajunge în iunie și aduce cu sine o temperatură medie ridicată de 83 ° F (28 ° C). Temperatura medie scăzută face un salt de zece grade la 64 ° F (18 ° C).

iulie devine destul de fierbinte ca cea mai caldă lună a anului și are cea mai mare rată de precipitații din an și la 4 inch (110 mm). Temperatura medie ridicată urcă până la o maximă anuală de 87 ° F (31 ° C). La fel se poate spune și pentru temperatura medie scăzută care atinge 69 ° F (21 ° C).

In August, lucrurile încep să se răcească atât de ușor cu a doua lună cea mai caldă a anului, aducând temperaturi medii ridicate de 85 ° F (30 ° C). Temperaturile medii scăzute scad cu un grad în această lună.

Vremea în Philadelphia în septembrie: Odată cu sosirea toamnei în Septembrie, temperatura medie ridicată scade sub nivelul 80 în repaus la 78 ° F (26 ° C). Între timp, temperatura medie scăzută scade până la 60 ° F (16 ° C).

octombrie aduce temperaturi și mai reci, deoarece frunzele încep să se înroșească și să se rumenesc. Temperaturile medii ridicate de așteptat sunt 67 ° F (19 ° C) și timpul mediu scăzut la 48 ° F (9 ° C).

In noiembrie, temperatura face o altă scădere considerabilă până la o temperatură medie ridicată de 56 ° F (13 ° C) și temperatura medie scăzută de 39 ° F (4 ° C).

Philadelphia Vremea în decembrie: Iarna ajunge decembrie la fel și prima zăpadă a sezonului. Temperatura medie scăzută se scufundă până la 30 ° F (-1 ° C) pentru a se potrivi cu zăpada medie de 3 inch (8 cm). Temperatura medie ridicată de așteptat este 45 ° F (7 ° C).

Pentru a evita mulțumirile mulțimilor din Pennsylvania, cel mai bun moment pentru a vizita este martie până mai, când temperaturile sunt încă un pic mai rapide și tarifele hoteliere sunt rezonabile. În aceste luni de primăvară, festivalurile de flori și paradele au loc pentru activități minunate de sărbători. Cea mai ieftină lună pentru a vizita statul Pennsylvania este între septembrie și februarie, când temperaturile încep să scadă. Dacă sunteți pasionat de vremea rece, acesta este, de asemenea, un moment minunat pentru a profita de tarife ieftine în cameră. Pentru cea mai bună frunză de toamnă din Pennsylvania, drumeții și camping, vineți între sfârșitul lunii septembrie și octombrie.

2. Ajungând în Philadelphia, Pennsylvania


Mulți oameni aleg să ajungă în Philadelphia cu avionul. Aeroportul internațional Philadelphia se află la doar șapte mile de centrul orașului Philadelphia și este deservit de numeroase companii aeriene interne și internaționale. Amtrak circulă trenuri de-a lungul coridorului de nord-est de la Boston la Washington, DC, prin stația 30th Street din Philadelphia.

Autoritatea de transport din sud-estul Pennsylvania (SEPTA) face legătura între Philadelphia și sistemul de tranzit din New Jersey cu trenuri către New York. Interstate 95 este legată de multe orașe mari de-a lungul coastei de est. Autobuzul este un mod accesibil de a ajunge la Philadelphia. Există trei companii de autobuze care servesc Filadelfia: sunt Greyhound, Megabus și Boltbus.

3. De la aeroportul Philadelphia


Pentru a ajunge de la Aeroportul Internațional Philadelphia în centrul orașului Philadelphia, vizitatorii au mai multe opțiuni. Există mai multe agenții de închiriere de mașini pe aeroport și telefoane de informații în zonele de cerere a bagajelor. Există trei rute pe care șoferii le pot utiliza pentru a ajunge în oraș: I-95, I-76 și Route 291. SEPTA este o modalitate convenabilă de a intra în oraș. Acesta oferă trenuri care se opresc la fiecare dintre terminalele aeroportului și duce pasagerii la gara principală de pe strada 30th. La aeroport există o varietate de navete de călătorie partajate, companii de limuzină și companii de taxi. Taxele vor accepta carduri de credit.

4. Informații pentru vizitatorii din Philadelphia


Centrul pentru vizitatori din Independența din Mallul Independenței de Nord este cel mai bun loc pentru vizitatori să ridice informații despre Philadelphia. Acest centru de informații este situat în inima istorică a orașului și se află la câțiva pași de Liberty Bell, Centrul Național al Constituției și Sala Independenței. Există un chioșc de portier la centrul de informații, iar membrii personalului pot răspunde la întrebări despre ce să vezi și să faci, unde să mănânci, unde să faci cumpărături, unde să stai și cele mai bune modalități de a te deplasa prin oraș. Centrul oferă hărți orașe și regionale, calendare de evenimente, informații despre turul pachetului și prețuri reduse la camerele de hotel.

5. Noțiuni de bază în Filadelfia - Tranzit public, autobuze


Centrul pentru vizitatori din Independența din Mallul Independenței de Nord este cel mai bun loc pentru vizitatori să ridice informații despre Philadelphia. Acest centru de informații este situat în inima istorică a orașului și se află la câțiva pași de Liberty Bell, Centrul Național al Constituției și Sala Independenței. Există un chioșc de portier la centrul de informații, iar membrii personalului pot răspunde la întrebări despre ce să vezi și să faci, unde să mănânci, unde să faci cumpărături, unde să stai și cele mai bune modalități de a te deplasa prin oraș. Centrul oferă hărți orașe și regionale, calendare de evenimente, informații despre turul pachetului și prețuri reduse la camerele de hotel.

6. Deplasare în Philadelphia cu bicicleta, mașina, Segway, plimbări pe râu, cărucior, taxi


Filadelfia oferă multe modalități de a vă deplasa prin oraș, pe lângă sistemul său extins de transport public. Este un oraș prietenos cu bicicletele cu biciclete 1,000, care poate fi închiriat la mai mult de stațiile 100 din oraș. Există, de asemenea, piste pentru biciclete dedicate pe străzile orașului și sute de kilometri de trasee pentru biciclete. Vizualizarea orașului cu mașina este o opțiune, dar pentru că este un oraș popular, parcarea poate fi scumpă și există multe străzi unice. Există câteva alte modalități de a vă deplasa prin oraș: acestea includ utilizarea unui Segway; călărie pe Philadelphia Trolley Works sau călărie pe râul Delaware folosind traseul RiverLink Ferry sau Ride the Ducks.

7. Restaurante din Philadelphia


Mulți oameni se gândesc la cheesesteak când se gândesc la mâncarea din Philadelphia. Dar orașul oferă o gamă largă de opțiuni de luat masa pentru a fi pe placul fiecăruia și al cărții de buzunar. Există restaurante cu mâncare excelentă, unde masa dvs. gastronomică este pregătită de un bucătar celebru; există restaurante italiene casual și mamă, completate cu pânze de masă roșii și albe; restaurante care servesc micul dejun toată ziua; și restaurante pentru familie. Multe restaurante se mândresc că folosesc doar cele mai proaspete ingrediente, multe dintre ele fiind cultivate local. Există multe restaurante care servesc preparate din bucătăria etnică, inclusiv asiatice, franceze, italiene, latine, mediteraneene, sud și alimente sufletești, restaurante Tapas, precum și restaurante vegetariene.

8. Cumpărături în Philadelphia


Există multe locuri excelente pentru a face cumpărături în Philadelphia și este un oraș în care puteți găsi aproape orice doriți să cumpărați. Cumpărăturile din Philadelphia sunt de clasă mondială, iar îmbrăcămintea și încălțămintea sunt scutite de taxe. Rittenhouse Row este situat în cartierul Rittenhouse din Philadelphia. Aici există restaurante cu mâncare excelentă, buticuri unice, magazine care vând haine de designer și magazine de bijuterii. Pentru o experiență complet diferită, încercați King of Prussia Mall cu magazinele sale 400, buticurile, restaurantele și magazinele de talie mondială. Piața italiană din sudul Philadelphiei oferă vizitatorilor o experiență de cumpărături unică. Pe lângă furnizorii italieni originali, acum există și alte opțiuni, cum ar fi furnizorii mexicani și asiatici.

9. Ghid de vecinătate în Philadelphia


Filadelfia este un amestec de cartiere diferite, fiecare cu caracterul lor distinctiv. Centre City este centrul orașului Philadelphia. În cadrul acestuia există mai multe cartiere, cum ar fi Old City, Rittenhouse Square, Society Hill și Washington West. Orașul vechi se află la nord de parcul istoric național al Independenței și este un amestec de case din secolul 18th, depozite din secolul 19th și structuri din secolul 20th. Piața Rittenhouse este un parc amenajat înconjurat de condominii 1930s elegante. Societatea Hill este chiar la sud de parcul istoric național al Independenței și este cunoscută pentru casele sale din secolul 18th. Alte cartiere din Philadelphia includ Bella Vista, Chestnut Hill, Chinatown, Fairmount, Germantown, Manayunk, Mount Airy, Northern Liberties și multe altele.

10. Să te căsătorești în Philadelphia


Orașul istoric Philadelphia include multe locuri speciale pentru nunți, ceea ce îl face un loc popular pentru a vă căsători. O licență de căsătorie poate fi obținută la Registrul Testamentelor din Primărie, pe Broad and Market Streets. Unele dintre hotelurile care sunt locuri bune pentru nunți includ Sofitel Philadelphia, Hotel Monaco Philadelphia și Doubletree by Hilton Philadelphia Center City. Pentru cei interesați de o nuntă pe apă, Spirit of Philadelphia poate găzdui până la 300 oaspeți. Alte opțiuni unice pentru locurile de nuntă din Philadelphia includ Muzeul istoric american suedez, Regal Ballroom, Clubul de rachete din Philadelphia și Germantown Cricket Club.

11. Unde să stai în Philadelphia


Filadelfia oferă o gamă largă de cazare, dintre care vizitatorii pot alege. Există proprietăți de lux de cinci stele, cum ar fi Rittenhouse Hotel, Ritz-Carlton Philadelphia, Hotel Palomar Philadelphia și Hotel Monaco Philadelphia. Există multe hoteluri de tip boutique în Philadelphia: unele dintre acestea sunt case istorice renovate și sunt destul de fermecătoare. Dacă vă interesează muzeele de artă, există hoteluri de-a lungul Parcului Benjamin Franklin: aici veți găsi Muzeul de Artă din Philadelphia, Muzeul Rodin și multe altele. Unul dintre cele mai speciale locuri de cazare este într-unul dintre hotelurile din districtul istoric Philadelphia. Pe lângă numeroasele atracții istorice, există multe restaurante, galerii, magazine și multe altele.