Cel Mai Bun Timp Pentru A Vizita Scottsdale, Arizona, Vreme De Tot Anul

Scottsdale este unul dintre multe orașe situate în ceea ce se numește Valea Soarelui, unde există mai mult de 330 zile de soare pe an. Vara lungă din mai până în septembrie este împărțită în vara uscată și vara umedă. Vara uscată observă temperaturi foarte ridicate, umiditate scăzută și fără precipitații. Vara umedă sau sezonul musonului durează din iulie până la jumătatea lunii septembrie, cu furtuni scurte de sfârșit de zi și vânturi mari. Toamna precipitațiile se termină și temperaturile încep să scadă. Iarna este mai răcoroasă, cu avertismente ocazionale de îngheț, dar fără zăpadă. Cel mai bun moment pentru a vizita Scottsdale este primăvara, când temperaturile sunt plăcute pentru activități în aer liber.

1. Scottsdale Vremea și temperatura pe lună


ianuarie se măsoară la cea de-a doua lună cea mai rece a anului în Scottsdale, deoarece temperatura medie ridicată crește la 66 ° F (19 ° C), iar temperatura medie scăzută se stabilește la 43 ° F (6 ° C). În această lună se înregistrează și cea mai mare rată de precipitații a anului, cu o precipitație preconizată de 1 inch (32 mm).

Vremea în Scottsdale: Temperaturi în februarie ridicați câteva grade la o temperatură medie ridicată de 69 ° F (20 ° C) și o temperatură medie scăzută de 46 ° F (8 ° C). Lucruri de făcut în Scottsdale

In Martie, primăvara aduce temperaturi mai calde și zile însorite, deoarece temperatura medie ridicată se ridică la 75 ° F (24 ° C). Media temperaturii scăzute este 50 ° F (10 ° C).

Vremea în Scottsdale în aprilie: Căldura este aprinsă în Scottsdale în luna aprilie, cu o creștere considerabilă a temperaturilor medii ridicate și medii scăzute. Temperatura medie ridicată se măsoară la 83 ° F (28 ° C), în timp ce temperatura medie scăzută este 57 ° F (14 ° C).

Mai observă aproape 0 inch (5 mm) de precipitații, cea mai mică din întregul an, cuplată cu una dintre lunile mai calde ale anului. Temperatura medie ridicată a lunii mai este 92 ° F (34 ° C), în timp ce temperatura scăzută este 66 ° F (19 ° C).

In iunie, temperatura medie ridicată se măsoară la 101 ° F (38 ° C). Temperaturile medii joase urcă, de asemenea, până la 75 ° F (24 ° C).

iulie clasează topurile anului ca cea mai tare lună a anului. Temperatura medie ridicată este o fierbere 104 ° F (40 ° C). Între timp, temperatura medie scăzută este de asemenea cea mai caldă a anului la 81 ° F (27 ° C).

Vremea Scottsdale în august: A doua cea mai tare lună a anului este August unde temperatura medie ridicată este 102 ° F (39 ° C). Temperaturile scăzute scad cu un singur grad în comparație cu luna iulie.

Septembrie marchează începutul toamnei. Temperaturile medii înalte și medii scăzute variază între 98 ° F (36 ° C) și 74 ° F (23 ° C).

În octombrie, ambele temperaturi medii ridicate și medii scad cu peste 10 grade până la 87 ° F (30 ° C) și respectiv 62 ° F (17 ° C). Până în acest moment, turiștii încep să se micșoreze, făcându-i un moment minunat de vizitat pentru cei care preferă să evite mulțimile.

noiembrie observă o scădere suplimentară a temperaturii, de data aceasta scăzând cu aproape 15 grade. Temperatura medie ridicată este 74 ° F (24 ° C), iar temperatura medie scăzută este 49 ° F (10 ° C).

decembrie este cea mai rece lună din Scottsdale, cu o temperatură medie ridicată de 65 ° F (18 ° C). Temperatura medie scăzută scade în continuare până la 42 ° F (6 ° C).

Nu există nici o îndoială că Arizona este un stat superb de vizitat. Probabil cel mai bun moment pentru a vizita cea mai populară destinație din Arizona, Grand Canyon, este în lunile de iarnă din decembrie până în februarie. În acest timp, vremea este blândă și destul de însorită. Pe de altă parte, septembrie până în aprilie este momentul ideal pentru a face o vizită în orașele din sudul Arizona, cum ar fi Phoenix și Tucson. Participanții la festival ar trebui să-și planifice călătoria în Arizona în aprilie sau mai, deoarece este în mare parte sezonul festivalului. Dacă dorința principală de a evita mulțimile turistice, totuși, planificați-vă vizita oriunde între începutul lunii mai și sfârșitul lunii octombrie.

2. Ajungând în Scottsdale, Arizona


Aeroportul internațional Phoenix Sky Harbour este aeroportul care servește Scottsdale. Este situat la doar zece mile de centrul orașului Scottsdale. Acest aeroport face legătura între Scottsdale și mai mult de orașele interne și internaționale 100: mai mult de 44 milioane de pasageri zboară și ies din aeroport în fiecare an. Amtrak are mai multe linii care servesc Phoenix din diferite orașe din țară și apoi este doar o scurtă plimbare către Scottsdale cu o altă formă de transport. Greyhound și Gotobus au rutele care se opresc în Phoenix, iar din nou este nevoie de o altă formă de transport pentru a ajunge la Scottsdale. Pentru vizitatorii care sosesc cu mașina, Interstate 10 și 17 sunt principalele rute prin zona Scottsdale.

3. Ajungând de la aeroport


Aeroportul internațional Phoenix Sky Harbour oferă mai multe modalități de a ajunge la Scottsdale. În aeroport există aproximativ 15 agenții de închiriere auto și navete vor duce vizitatorii de la terminal la Centrul de închirieri auto. Companiile de autobuze și charter includ All Aboard America, American Explorer Motorcoach, Arrow Stage Lines, Dunn Transportation și multe altele. O altă opțiune este să luați un taxi, navetă sau limuzină de la aeroport la Scottsdale. Unele dintre aceste companii includ Desert Knights Sedans și Limousine, Furnizorul de șoferi, Pinnacle Executive Transport și multe altele. Un alt mod interesant de a ajunge la Scottsdale este să folosiți închirieri de motociclete AZ Ride.

4. Informații pentru vizitatori


Biroul de Convenții și Vizitatori Scottsdale este cea mai bună sursă pentru informații despre oraș. Are două locații: Centrul pentru vizitatori - Centrul corporate Galleria de pe strada Scottsdale de Nord; și Centrul pentru vizitatori - centrul comercial Scottsdale Fashion Square de pe East Camelback Road. Membrii personalului din ambele locații îi vor ajuta pe vizitatori cu toate nevoile lor, cum ar fi unde să stea, unde să mănânce, unde să facă cumpărături, ce să vadă și să facă și cum să ocoliți orașul. Vă pot ajuta să vă planificați itinerariul și să faceți sugestii pentru a vă face vizita plăcută. Există broșuri pentru mai multe afaceri 400 din zona Scottsdale la prima locație.

5. Noțiuni de bază


Scottsdale oferă mai multe modalități de a vă ocoli și de a-i vedea atracțiile. O alegere este să închiriați o mașină pe Aeroportul Internațional Phoenix Sky Harbour și apoi să explorați Scottsdale cu mașina. Sistemul de metrou Valley este alcătuit din autobuze și trenuri ușoare. Acest sistem se oprește la multe dintre cele mai populare atracții ale Scottsdale. Există tarife unice și toate zilele care sunt bune pentru autobuze și trenuri. Căruciorul Scottsdale este un cărucior gratuit care are opriri în jurul zonei din centrul orașului Scottsdale. Aceasta este o modalitate excelentă de a vizita districtele care formează centrul orașului Scottsdale cu numeroasele sale galerii, muzee, restaurante și magazine.

6. Restaurante


Scottsdale găzduiește mai mult de restaurante 600 care servesc preparate din bucătăria locală, precum și preparate internaționale. Unele dintre restaurantele de masă sunt conduse de bucătari celebri, care creează în mod regulat feluri de mâncare noi, pentru ca mesele să poată gusta. Din cauza climatului însorit, masa în aer liber este populară în timpul unei părți a anului în Scottsdale. Există fripturi precum BLT Steak, distractive saloane rustice occidentale și restaurante care servesc bucătărie etnică. Virtuțul este o cafenea mică care servește mâncare mediteraneană. Lon’s la Hermosa este cunoscut pentru mâncarea gustoasă din sud-vestul Americii. Casa Publică Cetățeană amintește de un pub englezesc. Pentru mâncare italiană, încercați EVO în Scottsdale Old Town.

7. Cumpărături


Există multe locuri pentru a face cumpărături în Scottsdale: este timpul trecut preferat pentru mulți oameni. Există centre comerciale care includ mall-uri cu aer condiționat și centre comerciale în aer liber. Unele dintre numeroasele centre comerciale și centre comerciale din Scottsdale includ Piața modei Scottsdale, Kierland Commons, Cartierul Scottsdale, Pavilionele din Talking Stick Shopping Center, Scottsdale Waterfront, SHOPS-urile din Gainey Village și multe altele. Macy's Department Store este situat pe East Camelback Road din Scottsdale. Scottsdale este de asemenea plin de magazine specializate care vând o varietate de articole precum îmbrăcăminte occidentală, suveniruri și cadouri, bijuterii și articole de artizanat autohtone.

8. Ghid de vecinătate


Scottsdale este cunoscut pentru stațiunile de lux, magazinele de înaltă calitate și terenurile de golf, dar Old Town Scottsdale este inima orașului. Acest cartier are un sentiment occidental și acest lucru îl face popular printre vizitatori. Este o zonă prietenoasă pentru pietoni, cu multe hoteluri, muzee, restaurante, magazine, multe altele. Dacă vă interesează o altă zonă cu o atmosferă occidentală, mergeți spre Cave Creek. Aici veți găsi spiritul Vechiului Vest, cu peisaje deșert frumoase, precum și magazine și restaurante. South Scottsdale este cunoscut pentru viața de noapte, mâncarea bună la restaurantele eclectice și cumpărăturile minunate.

9. Să te căsătorești în Scottsdale


Cu peisajul său uimitor și climatul cald, Scottsdale este un loc popular pentru nunți. O licență de căsătorie poate fi obținută la Centrul Regional de Curtea de Nord-Est de pe North 40th Street din Phoenix. Unele dintre locurile de nuntă ale hotelului includ Westin Kierland Resort and Spa, W Scottsdale, Chaparral Suites Resort, Scottsdale Pima Inn and Suites și multe altele. Cluburile care se ocupă de nunți sunt Grayhawk Golf Club, Gainey Ranch Gold Club, McCormick Ranch Golf Club și multe altele. Alte locații de nuntă Scottsdale includ galeria SOCA, vinăria Su Vino, Scottsdale Arts Center și evenimentele și nunțile Desert Foothills.

10. Unde să stai


Scottsdale oferă o gamă largă de cazare pentru vizitatori. Există hoteluri și stațiuni de lux, hoteluri cu buticuri și hoteluri la prețuri accesibile pentru familie. Proprietățile hotelului de lux includ Canyon Suites at the Phoenician, Four Seasons Resort Scottsdale at Troon North, Fairmont Scottsdale Princess, stațiunea Hyatt Regency Scottsdale și Spa at Gainey Ranch și multe altele. Three Palms este un hotel boutique remodelat accesibil la doar zece minute de Scottsdale Old Town. Cu gaurile montane, Gainey Suites Hotel este un hotel complet, care este perfect pentru familiile cu dormitorul suplimentar, bucătăria completă și piscina cu palmier.