Cele Mai Bune Aplicații Meteo Pentru Android Și Iphone

În prezent, prognoza meteo este mai mult decât o simplă ghicire. Cu ajutorul radarelor, sateliților și mult mai multă tehnologie, a fi capabil să cunoască condițiile meteorologice pentru o anumită zi a devenit mai fiabil ca niciodată. Mai important, informațiile despre vreme devin din ce în ce mai accesibile tuturor celor cu un telefon mobil. Vrei să știi dacă condițiile meteorologice sunt perfecte pentru vacanța ta? Vezi aceste aplicații, care îți pot spune tot ce trebuie să știi.

AccuWeather - Gratuit atât pentru Android, cât și pentru iOS, AccuWeather este o aplicație excelentă care oferă utilizatorilor săi prognoze meteo pe oră, zilnic și chiar 15. Toate acestea pot fi chiar integrate în calendarul dvs. Există, de asemenea, caracteristica MinuteCast, care oferă prognoze meteo la minut pe o perioadă de două ore. AccuWeather are o acoperire impresionantă, cu date pentru peste 3 milioane de zone. În cele din urmă, utilizatorii primesc, de asemenea, alerte pentru vreme rea, cum ar fi furtuni, zăpadă, uragane și multe altele.

Vremea morcovului - Aceasta este contribuția Carrot la nișa de prognoză meteo și este una bună în acest sens. În afară de caracteristicile cuprinzătoare, inclusiv previziuni periodice (pe termen scurt, 24-hour și 7-day previziuni), rezumate rapide și alte informații detaliate, Carrot Weather, de asemenea, prezintă totul cu un pic de sarcasm și animații amuzante. Aplicația preia o mare parte din informațiile sale de la Forecast.io, care este o sursă de încredere. Aplicația este proiectată pentru a fi integrată cu iOS 10 și este disponibilă doar pentru $ 3.99.

Cer intunecat - Acesta a impresionat o mulțime de utilizatori cu prognoza sa incredibil de precisă până la minut. Pe lângă prognozele de zăpadă și ploaie, precum și unele mapări radar, Dark Sky are, de asemenea, previziuni de 24-hour și 7 cu aplicația web Forecast.io. De asemenea, este dotat cu un sistem de notificări personalizabile și o funcție de digerare a vremii pe care o puteți seta ca unul dintre widgeturile de pe ecranul de blocare. Inițial exclusiv pentru iOS la $ 3.99, Dark Sky a lansat în cele din urmă o versiune gratuită pentru Android, deși cu unele funcții plasate în spatele unui panou de plăți $ 2.99.

Uragan - Creată de Crucea Roșie Americană, această aplicație a fost concepută pentru și s-a dovedit a fi un ajutor integral pentru pregătirea în caz de dezastru, ajutând utilizatorii să prindă prognoze de furtună și să urmărească condițiile meteorologice din zona lor. Pe lângă funcțiile de lumină stroboscopică, lanternă și de zgomot, aplicația poate fi folosită și pentru localizarea adăposturilor din Crucea Roșie din apropiere. Utilizatorii se pot marca, de asemenea, ca „siguri” pe Facebook și pe alte rețele de socializare în timpul unui dezastru. Aplicația vine, de asemenea, cu diverse sfaturi pentru pregătirea în caz de dezastru care vor veni la îndemână. Este gratuit atât pentru utilizatorii Android cât și pentru iOS.

Morecast - În timp ce UBIMET este mai popular pentru serviciile sale meteo corporative și profesionale, are o aplicație meteo la nivel de stradă care are un număr impresionant de caracteristici, inclusiv, dar fără a se limita la prognoze pe perioade multiple (24 ore, 3-14 zile etc.) , hărți radar, camere web live și widget-uri personalizabile. Aplicația face chiar o prognoză meteo pe ruta, permițând utilizatorilor să știe cum vor fi condițiile meteorologice în zonele în care vor călători. Este gratuit atât pentru utilizatorii Android cât și pentru iOS, deși ei vor trebui să se ocupe cu reclame din când în când, dacă nu sunt dispuși să plătească abonamentul.

Radar Pro NOAA: Cu imagini radar în timp real și hărți interactive, NOAA Radar Pro este o aplicație de încredere, care oferă utilizatorilor o funcție de cap când se întâmplă ceva rău. Acesta are capacitatea de a trimite notificări utilizatorului ori de câte ori există o alertă meteorologică, asigurându-se că nu vor fi prinși neașteptați de furtunile care intră. Cei care folosesc versiunea iOS, care costă $ 3.99, vor găsi că aplicația este compatibilă cu Apple Watch pentru un plus de confort. Utilizatorii Android pot descărca aplicația gratuit, dar pot opta pentru eliminarea anunțurilor cu o achiziție în aplicație de $ 1.99.

Radarscope: Pentru ceva care este ceva mai plin de funcții, încercați Radarscope. Este gratuit pe Android și costă 9.99 $ pe iOS. Aplicația a fost creată de fapt, având în vedere meteorologii și pasionații de vreme, oferindu-le date NNradrad Level 3 de la stațiile radar din SUA, Guam și chiar Puerto Rico. Există, de asemenea, o opțiune de a regla informația prin modificarea setărilor pentru reflectivitate, viteză și multe altele. În cele din urmă, aplicația nu lasă niciun detaliu, cu informații despre inundații flash, furtuni, tornade și multe altele. Pentru mulți, acest lucru poate părea o informație prea mare, dar este ceva care va atrage cu adevărat cei care doresc să afle mai multe despre vreme.

WeatherBug: Pentru ceva gratuit pe Android, iOS și Windows Phone, WeatherBug oferă multe informații despre vreme. Are la dispoziție alerte rapide și direcționate despre vremea rea, precum și date exacte cu privire la toate prognozele meteo. Toate informațiile sunt localizate și prin GPS. În plus, aplicația vine cu hărți interactive, camere în direct, prognoze vizuale și chiar integrare socială. În total, este o aplicație meteo cu adevărat bună, dar totodată gratuită.

Yahoo! Vreme: Yahoo! Aplicația meteo arată imagini din propria ta zonă, împreună cu informații despre condițiile meteo locale. Veți avea, de asemenea, șansa de a vizualiza informații despre prognoze pentru următoarele cinci zile, precum și de a vedea radare, hărți de căldură și hărți prin satelit. Lucrul bun despre această aplicație este că are o experiență unificată între Android și iOS, ceea ce o face una dintre alegerile mai ușor de utilizat de pe listă. Există un anunț care apare din când în când, dar îl puteți glisa cu ușurință pentru a ajunge la informațiile dorite.

Menținerea vremii este la fel de importantă ca cunoașterea ultimelor știri. Din fericire, aceste aplicații îți vor fi ușor să faci asta.