Cele Mai Bune Croaziere De Weekend În SUA

Croazierele oferă un mod uimitor de călătorie și sunt, de asemenea, una dintre cele mai flexibile forme de călătorie. Cu o croazieră, puteți vizita o mulțime de destinații de dorit pe tot globul, de la țărmurile Coastei Pacificului până la malurile Mississippi, satele de pe plaja din Noua Anglie, insulele Caraibelor, apele înghețate din Alaska, și multe altele, și croazierele pot fi rezervate cu o varietate de linii diferite pe o varietate de nave diferite și pentru o varietate de durate diferite.

Croazierele pot dura câteva săptămâni sau chiar mai mult în unele cazuri, dar dacă nu aveți prea mult timp la dispoziție sau preferați pur și simplu o mini croazieră ca o escapadă distractivă de weekend, aveți o mulțime de opțiuni. Când munca te scade sau stresul vieții de zi cu zi se acumulează, poate fi minunat să te îndepărtezi pur și simplu de ea pentru un weekend, petreci ceva timp de calitate alături de familia ta, de cineva special, de prietenii tăi sau chiar de unul singur. pe o navă de croazieră de lux. Croazierele de weekend sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a sărbători o ocazie specială sau de a surprinde un partener. Vedeți mai jos pentru detalii despre unele dintre cele mai bune croaziere de weekend pe care le puteți lua.

- Croaziere cu celebritati - Baza de noapte 2 - Infinitate de celebritati

Nu trebuie să economisiți sute de dolari și să aveți o săptămână întreagă liberă pentru a vă bucura de o croazieră în Caraibe, așa cum a demonstrat această uimitoare croazieră „2 Night Bahamas” din Celebrity Cruises. Ultima escapadă de weekend, această croazieră de noapte 2 poate face apel la familii, cupluri, călători solo și multe altele, cu camere disponibile pentru mai puțin de $ 200.

Veți călători pe Celebrity Infinity pentru această croazieră, permițându-vă să vă bucurați de toate diferitele caracteristici și facilități ale navei în weekend, inclusiv restaurantele de specialitate de masă fină, restaurante casual, piscine, centru de fitness, spa, arcade pentru jocuri video , terenuri sportive și multe altele. Veți găsi multe lucruri la bord pentru a trece timpul și veți dori cu siguranță să vă întoarceți pentru mai multe în viitor.

Croaziera '2 Night Bahamas' pleacă din Fort Lauderdale din Florida pentru a oferi un acces relativ rapid la Bahamas. Singura ta oprire va fi la Nassau, capitala Bahamas. Veți găsi multe lucruri de făcut în Nassau, de la mâncatul bucătăriei locale din Caraibe, până la cumpărături pe piețe, relaxare pe plaje și vizitarea site-urilor istorice și culturale unice.

- Holland America Line - 1 Night Pacific Pacific - Oosterdam

Pleacă spre un tur al coastei nordice a Pacificului în această excelentă croazieră „1 Night Pacific Coast” cu Holland America Line. Dacă sunteți doar în căutarea unei escapade rapide pentru reîncărcarea bateriilor și reveniți simțindu-vă împrospătat și întinerit după un scurt week-end pe o navă de croazieră frumoasă, aceasta este o opțiune excelentă pentru a alege și puteți obține o cameră pentru mai puțin de $ 70 dacă vook în avans.

Această croazieră are loc la bordul Oosterdam. O navă de croazieră imensă și impresionantă, cu o mulțime de caracteristici și facilități, Oosterdam va face fiecare secundă a croazierei dvs. infinit de plăcută și de memorabilă și este un loc bun pentru a face cumpărături și pentru a vă relaxa, cu o mulțime de lucruri diferite de verificat. la bord.

Croaziera „1 Night Pacific Coast” pleacă din Seattle în statul Washington și se îndreaptă în sus și peste granița internațională către Canada pentru o oprire la Vancouver, unde puteți admira peisajul urban uimitor și puteți vizita locații cheie precum Gastown, Insula Granville sau Stanley Park .

- Disney Cruise Line - 2 Night Baja Mexico - Disney Wonder

Disney Cruise Line este una dintre cele mai deluxe linii de croazieră din afaceri, oferind toată distracția și magia filmelor și experiențelor Disney la bordul unei flote de nave de croazieră maiestuoase. Disney este cunoscută pentru rularea unor croaziere destul de lungi și la un preț ridicat, dar dacă sunteți doar în căutarea unei escapade de sfârșit de săptămână, croaziera '2 Night Baja Mexico' este și o opțiune, cu camere disponibile pentru sub $ 700.

Această croazieră are loc la bordul Disney Wonder și, cu siguranță, este de mirare ceea ce vei simți în timp ce privești în jur și admiri acest vas uimitor. Complet decorată și tematică în stilul inimitabil Disney, această navă aduce într-adevăr magia filmelor la viață, cu multe simboluri ale urechii Mickey punctate peste tot și o mulțime de imagini Disney care așteaptă să fie descoperite. Veți putea chiar să întâlniți unele dintre personajele Disney de la bord și să vă trăiți fanteziile din copilărie, așa că aceasta este o opțiune bună și pentru familii.

Croaziera '2 Night Baja Mexico' pleacă din San Diego în California și se îndreaptă spre sud, peste graniță și în Mexic pentru o oprire la Ensenada. Acolo, veți putea face tot ce vă doriți, de la cumpărături până la băi de soare la sporturi nautice și multe altele. Există o mulțime de locuri de văzut în Ensenada și veți avea suficient timp pentru a vă bucura cu adevărat de scurta dvs. aventură mexicană înainte de a vă deplasa acasă.