Cele Mai Bune Escapade De Weekend: Winnetu Oceanside Resort, Martha’S Vineyard

Micuta insulă a Marthe's Vineyard este una dintre cele mai fermecătoare și mai pitorești destinații din tot Massachusetts. Amplasat în Oceanul Atlantic, chiar la sud de zona populară a stațiunii Cape Cod, Martha's Vineyard a fost o colonie populară de vară pentru noii englezi de mai mulți ani și este renumită pentru casele sale fermecătoare, peisajul atractiv și plajele frumoase. Este un loc minunat de vizitat și, dacă căutați unul dintre cele mai bune locuri pentru a vă caza la Martha's Vineyard, Winnetu Oceanside Resort ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie.

Winnetu Oceanside Resort, Martha's Vineyard

Situat în vechiul port balenier din Edgartown, Winnetu Oceanside Resort a fost clasat drept unul dintre cele mai bune locuri pentru a sta în Massachusetts și cu ușurință una dintre stațiunile de top de la Martha's Vineyard, oferind cazare caldă și primitoare, facilități excelente, mese delicioase, excursii unice , și altele. Pe scurt, dacă plănuiți o excursie la Martha's Vineyard și căutați un loc minunat pentru a vă caza cu prietenii sau familia, Winnetu Oceanside Resort este locul potrivit pentru dvs.

- Cazare de lux - Oaspeții de la Winnetu Oceanside Resort pot alege dintr-o serie de camere de hotel și apartamente premium, precum și mai multe case private de lux. Stațiunea are o mulțime de opțiuni diferite de a alege, pentru a se potrivi tuturor nevoilor și bugetelor. Dacă călătorești în cuplu, de exemplu, este posibil să ai tot ce ai nevoie de o cameră standard sau o cameră de hotel 1, în timp ce familiile și grupurile mici de prieteni pot favoriza o suită sau o cabană premium, iar cei care caută lux și confort real. poate alege o casă urbană sau o casă privată cu vedere la ocean. Toate apartamentele, căsuțele și casele sunt dotate cu paturi mari, bucătării echipate, zone de locuit spațioase, TV prin cablu și acces Wi-Fi gratuit.

- Experiențe unice - Oferind mai mult decât o stațiune sau un hotel tipic, Winnetu Oceanside Resort oferă oaspeților săi activități opționale, excursii și aventuri pe care nu le vor găsi nicăieri în altă parte. Printre exemple se numără Ultimate Winnetu Clambake, o experiență delicioasă pentru întreaga familie, oferind unele dintre cele mai bune delicioase fructe de mare din Noua Anglie, încheiate cu o petrecere s'mores. Alte experiențe și activități unice includ excursii de o zi la Nantucket, lecții de tenis private, croaziere cu taxiuri nautice în jurul Edgartownului, călătorii cu feribotul VIP înapoi și înapoi din stațiune, aventuri în navigare peste noapte, excursii la far și multe altele.

- Mâncare la Winnetu Oceanside Resort - Cei care aleg să stea la Winnetu Oceanside Resort se vor putea bucura de mese fine și mâncăruri gastronomice, de reținut la restaurantul din stațiune: The Dunes. Dunes este de fapt singurul restaurant de la South Beach, oferind o atmosferă confortabilă și relaxată pentru toți și priveliști uimitoare asupra oceanului. Există o zonă a copiilor pentru copii, pentru ca cei mici să se bucure, iar mesele aici implică, de obicei, un tarif clasic din Noua Anglie, cu răsuciri inovatoare, așa că veți găsi o mulțime de clasice cu fructe de mare, cum ar fi chowder, prăjituri cu crab, pește spadă la grătar, cod de prăjit, pește și chipsuri, homar și multe altele, dar există și opțiuni non-marine și o mulțime de vinuri excelente pentru a alege.

- Nuntile pe Martha's Vineyard - Visati la nunta perfecta sau planificati un eveniment cu totul special? Martha's Vineyard poate fi locul perfect pentru a lega nodul sau pentru a vă bucura de o sărbătoare mare, iar stațiunea Winnetu Oceanside este locul ideal pentru a alege. După ce a găzduit multe nunți Martha's Vineyard și a organizat o mulțime de alte evenimente și sărbători speciale, această stațiune din Massachusetts este perfectă pentru orice fel de eveniment. Sunt disponibile diverse spații pentru evenimente interioare și exterioare, iar oaspeții se vor putea bucura de mese fine, vederi frumoase, facilități uimitoare și cazare superioară, dacă aleg să rămână și noaptea.

- Facilități și activități - Winneto Oceanside Resort este clasat drept cel mai bun hotel Martha's Vineyard pentru familii și grupuri de prieteni datorită numeroaselor facilități și activități la fața locului. Există un program complet pentru copii, de exemplu, pentru a-i distra pe micuții tăi și a-i oferi mamei și tatălui o odihnă. Stațiunea oferă, de asemenea, piscine încălzite în aer liber, sesiuni de yoga, terenuri de tenis, transferuri gratuite și transferuri în oraș, un centru de fitness complet echipat, un serviciu excelent de concierge, închirieri de biciclete și multe altele. Orice ai nevoie pentru a te bucura de o vacanță uimitoare, o vei găsi aici.

Deschis din aprilie până în octombrie în fiecare an, Winnetu Oceanside Resort este în mod clar unul dintre cele mai bune locuri pentru a vă caza pe Martha's Vineyard. Se află la doar 250 de distanță de cea mai bună plajă din întreaga insulă și la doar o scurtă distanță cu mașina de unul dintre cele mai populare orașe. Oferă cazare de lux pentru petreceri de toate dimensiunile, precum și facilități cu stele 5 și o mulțime de activități distractive pentru ca toată familia să se bucure. Rezervați online sau apelați gratuit 866 335 1133 pentru a afla mai multe. website